ΑΠΛΙΚΑ ΜΑΥΡΗ ΓΩΝΙΑΚΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ PANEL 80x44x45mm 3000Κ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η Άπλικα Μαύρη Γωνιακή με Ηλιακό Panel 80x44x45mm 3000Κ είναι ένα προϊόν που προσφέρει φωτισμό σε εξωτερικούς χώρους, όπως αυλές, βεράντες και κήπους. Το μέγεθος της είναι 80x44x45mm, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για την τοποθέτηση σε γωνίες και περιορισμένους χώρους. Η απόχρωση του φωτισμού είναι 3000Κ, παρέχοντας ένα ζεστό φωτισμό που δημιουργεί ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον.

Η Άπλικα διαθέτει ενσωματωμένο ηλιακό panel, το οποίο συλλέγει την ενέργεια από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας και την αποθηκεύει. Αυτό την καθιστά ανεξάρτητη από εξωτερικές πηγές ενέργειας και προσφέρει εξοικονόμηση στα ηλεκτρικά κόστη. Επίσης, η ενσωματωμένη μπαταρία της παρέχει αυτονομία στην λειτουργία της, ώστε να μπορεί να φωτίζει και νυχτερινά ώρα.

Η μαύρη γωνιακή σχεδίαση της Άπλικα προσδίδει έναν μοντέρνο και διακοσμητικό χαρακτήρα στον χώρο. Η απλή της γραμμή ταιριάζει εύκολα με διάφορα στυλ διακόσμησης και αρμονίζεται με το περιβάλλον. Επιπλέον, η στερεή κατασκευή της παρέχει αξιόπιστη και μακροχρόνια χρήση.

Η τοποθέτηση της Άπλικα είναι εύκολη και γίνεται με τη χρήση κατάλληλων βιδών ή κόλλας σε κατάλληλη επιφάνεια, όπως τοίχο ή εξωτερική στέγη. Επιπλέον, η προστασία της από την υγρασία (ΙΡ65) και ο αντιολισθητικός σχεδιασμός της καθιστούν κατάλληλη για χρήση σε διάφορες καιρικές συνθήκες.

Η Άπλικα Μαύρη Γωνιακή με Ηλιακό Panel 80x44x45mm 3000Κ αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για τη φωτισμό των εξωτερικών χώρων σας. Με την ενσωματωμένη της τεχνολογία, προσφέρει άνεση, ασφάλεια και οικονομία στην καθημερινότητά σας. Προσθέτει στυλ στον εξωτερικό σας χώρο και δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον για να απολαμβάνετε τις στιγμές σας στον ανοιχτό αέρα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι η απλίκα μαύρη γωνιακή με ηλιακό panel 80x44x45mm 3000Κ;
    Η απλίκα μαύρη γωνιακή με ηλιακό panel 80x44x45mm 3000Κ είναι ένας φωτιστικός σκούτερ που περιλαμβάνει ένα ηλιακό panel διαστάσεων 80x44x45mm και λειτουργεί με φωτεινή ακτινοβολία 3000Κ.

  2. Ποια είναι η λειτουργία του ηλιακού panel στην απλίκα μαύρη γωνιακή;
    Το ηλιακό panel στην απλίκα μαύρη γωνιακή χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να φορτίσει τους ενσωματωμένους ακουμπώνες μπαταρίας. Αυτό επιτρέπει στην απλίκα να λειτουργεί αυτόνομα και να φωτίζει ακόμα και χωρίς πρόσβαση σε ηλεκτροδότηση.

  3. Ποιες είναι οι διαστάσεις της απλίκας μαύρη γωνιακής με ηλιακό panel;
    Οι διαστάσεις της απλίκας μαύρης γωνιακής με ηλιακό panel είναι 80x44x45 χιλιοστά. Αυτές οι διαστάσεις αναφέρονται στο πλάτος, το ύψος και το βάθος της απλίκας αντίστοιχα.

  4. Ποιο είναι το θερμοκρασιακό φάσμα της απλίκας μαύρης γωνιακής με ηλιακό panel;
    Η απλίκα μαύρη γωνιακή με ηλιακό panel έχει θερμοκρασιακό φάσμα 3000Κ. Αυτό σημαίνει ότι παραγάγει θερμό λευκό φως που έχει μια ζεστή απόχρωση, παρόμοια με το φως που εκπέμπεται από μια παλιά λάμπα θερμού λευκού φωτός.

  5. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής της απλίκας μαύρης γωνιακής με ηλιακό panel;
    Η απλίκα μαύρη γωνιακή με ηλιακό panel κατασκευάζεται από ποιοτικά υλικά, συνήθως μέταλλο ή πλαστικό, που είναι ανθεκτικά και αντέχουν στις καιρικές συνθήκες. Αυτό εξασφαλίζει μια μακροχρόνια και ανθεκτική λειτουργία της απλίκας.

  6. Ποιες είναι οι δυνατότητες τοποθέτησης της απλίκας μαύρης γωνιακής με ηλιακό panel;
    Η απλίκα μαύρη γωνιακή με ηλιακό panel μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορα μέρη, όπως τοίχους, οροφές ή εξωτερικούς χώρους, με τη χρήση των κατάλληλων στερεωμάτων. Επίσης, λόγω της αυτόνομης λειτουργίας της με τη χρήση ηλιακού panel, δεν απαιτεί προσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο χωρίς προβλήματα.

Ανακαλύψτε την εξαιρετική δυνατότητα της ΑΠΛΙΚΑ ΜΑΥΡΗΣ ΓΩΝΙΑΚΗΣ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ PANEL 80x44x45mm 3000Κ και αφεθείτε στην απόλυτη αρμονία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής. Εντυπωσιαστείτε από την εκθαμβωτική ποιότητα φωτισμού που προσφέρει και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που συνδυάζει την προοδευτική τεχνολογία με την κομψότητα του design.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτής της απλίκας είναι η ενσωματωμένη ηλιακή πάνελ, το οποίο παρέχει σταθερή και ανεξάντλητη ενέργεια για να φωτίζει τον χώρο σας με τέλεια θερμή απόχρωση 3000Κ. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόστος και την διάρκεια ζωής των μπαταριών, καθιστώντας την ΑΠΛΙΚΑ ΜΑΥΡΗ ΓΩΝΙΑΚΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ PANEL 80x44x45mm 3000Κ μια εξαιρετικά οικονομική και αποτελεσματική επιλογή.

Πέρα από την άριστη ενεργειακή απόδοση, η ΑΠΛΙΚΑ παρουσιάζει μια εκλεπτυσμένη αισθητική που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Η μαύρη γωνίακη εμφάνιση της προσδίδει μια διαχρονική κομψότητα, καθιστώντας την ιδανική για κάθε στυλ διακόσμησης. Επιπλέον, η συμπαγής κατασκευή δίνει τη δυνατότητα για ευέλικτες εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας την τέλεια τοποθέτηση σε κάθε γωνία του χώρου σας.

Αποδελευγάρωστε την φαντασία σας και δημιουργήστε σαγηνευτικά παιχνίδια φωτός, δίνοντας ζωή στον χώρο σας με την ΑΠΛΙΚΑ ΜΑΥΡΗ ΓΩΝΙΑΚΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ PANEL 80x44x45mm 3000Κ. Ανεξάρτητα από τον σκοπό της χρήσης, αυτό το προϊόν είναι η πραγματική μαγεία που θα ανανεώσει τον χώρο σας δίνοντάς του ατμοσφαιρικό φωτισμό και προσφέροντάς του μια αίσθηση ευεξίας.

ΑΠΛΙΚΑ ΜΑΥΡΗ ΓΩΝΙΑΚΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ PANEL 80x44x45mm 3000Κ – η υπέρτατη συνύπαρξη του φωτισμού και της αισθητικής. Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που ζείτε τον χώρο σας και ανακαλύψτε την πρωτοποριακή τεχνολογία που θα σας εντυπωσιάσει. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φέρετε φως στη ζωή σας με στυλ και καινοτομία. Επιλέξτε τώρα την ΑΠΛΙΚΑ ΜΑΥΡΗ ΓΩΝΙΑΚΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ PANEL 80x44x45mm 3000Κ και δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία φωτισμού στον χώρο σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας