GloboStar® 71504: Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Κήπου LED SMD 3W 200lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh”
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 71504 είναι ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό για τον κήπο με LED SMD 3W και φωτεινότητα 200lm. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh που φορτίζεται από το ηλιακό φως και παρέχει αυτονομία χρήσης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η φωτεινότητα των 200lm που προσφέρει το GloboStar® 71504 είναι αρκετά ισχυρή για να φωτίσει με αρκετό φως έναν μικρό κήπο ή αυλή. Η τεχνολογία LED SMD εξασφαλίζει μια ομοιόμορφη κατανομή του φωτός, εξαλείφοντας τις σκιερές περιοχές.

Το φωτιστικό διαθέτει επίσης έναν εξαιρετικά ανθεκτικό σχεδιασμό, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, που το καθιστά ανθεκτικό σε καιρικές συνθήκες όπως βροχή και υγρασία. Μπορεί να αντέξει γυρίσματα και κραδασμούς χωρίς να καταστραφεί.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και απλή. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του κήπου χάρη στον αυτόνομο σχεδιασμό του, ενώ διαθέτει επίσης ένα βραχίονα για να τοποθετηθεί σε τοίχο.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του GloboStar® 71504 είναι η εξοικονόμηση ενέργειας. Το ηλιακό φως φορτίζει τη μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιτρέποντας τη λειτουργία του φωτιστικού κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Τέλος, το GloboStar® 71504 προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον κήπο σας, με το ζεστό φωτεινό χρώμα που προσφέρει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει και να φωτίσει διάφορα μέρη του κήπου, όπως μονοπάτια, λουλούδια ή δένδρα.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® 71504 είναι ένα προϊόν ηλιακού φωτισμού που προσφέρει ένα ισχυρό και οικονομικό φωτισμό για τον κήπο. Με την ενσωματωμένη μπαταρία και την εξοικονόμηση ενέργειας, το φωτιστικό παρέχει αυτονομία και οικονομία στη χρήση του. Η εύκολη εγκατάσταση και η ανθεκτική κατασκευή το καθιστούν ιδανικό για χρήση στον κήπο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διάρκεια της μπαταρίας του GloboStar® 71504 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Κήπου;
    Η μπαταρία του GloboStar® 71504 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Κήπου έχει χωρητικότητα 600mAh. Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας εξαρτάται από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και μπορεί να διαρκέσει περίπου 6-8 ώρες.

  2. Πόση ισχύ (Watt) αποδίδει η LED λάμπα του GloboStar® 71504;
    Η LED λάμπα του GloboStar® 71504 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Κήπου αποδίδει ισχύ 3W.

  3. Ποια είναι η φωτεινή ένταση του GloboStar® 71504 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Κήπου;
    Η φωτεινή ένταση του GloboStar® 71504 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Κήπου είναι 200 lumen (lm).

  4. Ποιους τύπους φωτιστικών εφαρμογών μπορεί να καλύψει το GloboStar® 71504;
    Το GloboStar® 71504 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Κήπου μπορεί να καλύψει διάφορους τύπους φωτιστικών εφαρμογών στον κήπο, όπως το φωτισμό μονοπατιών, τους φωτισμούς ενός θερμοκηπίου, τους φωτισμούς γύρω από δέντρα ή θάμνους και άλλα.

  5. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας στο GloboStar® 71504;
    Οχι, το GloboStar® 71504 δεν διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας. Λειτουργεί σε μονή ένταση φωτός.

  6. Πώς λειτουργεί η φότεινη αυτονομία του GloboStar® 71504;
    Το GloboStar® 71504 λειτουργεί με ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh που φορτίζεται από το ηλιακό πάνελ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, το φωτιστικό ανάβει αυτόματα με την ενεργοποίηση του σκοτιστήρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η μπαταρία παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια για να λειτουργήσει την LED λάμπα και να προσφέρει φωτισμό στον κήπο για περίπου 6-8 ώρες.

Ολοκληρώνοντας το άρθρο μας για το Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Κήπου LED SMD 3W 200lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh της GloboStar® 71504, είναι πράγματι ένα προϊόν που μας χαρίζει μοναδικές δυνατότητες και οφέλη. Με τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας LED SMD 3W, αυτό το ηλιακό φωτιστικό προσφέρει ισχυρό και φωτεινό φωτισμό, παρέχοντας ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για τον κήπο σας.

Η ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh εξασφαλίζει αυτονομία για αρκετές ώρες λειτουργίας, ενώ η φωτοκύτταρο επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του φωτιστικού ανάλογα με την ένταση του φωτός. Έτσι, η εξοικονόμηση ενέργειας παρουσιάζεται ως ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος.

Αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για διάφορες εφαρμογές, όπως η φωτισμός του κήπου, του μπαλκονιού ή ακόμη και του δρόμου σας. Η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά απλή, καθώς δεν απαιτεί καλώδια ή σύνδεση σε ηλεκτρική παροχή. Απλώς τοποθετήστε το φωτιστικό σε ένα εκτεθειμένο σημείο στον ήλιο και απολαύστε τον αυτόνομο και πρακτικό φωτισμό που προσφέρει.

Με την GloboStar® 71504, έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τον κήπο σας και να δημιουργήσετε μια μαγευτική ατμόσφαιρα με αξιόπιστο και αποδοτικό φωτισμό. Μην χάνετε ευκαιρίες! Αποκτήστε το GloboStar® 71504 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Κήπου LED SMD 3W 200lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh και ανακαλύψτε τη νέα διάσταση του κήπου σας!

Μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε για περισσότερες πληροφορίες και να αποκτήσετε το δικό σας GloboStar® 71504 σήμερα! Ο internet είναι γεμάτος από θαυμαστές του προϊόντος που μιλούν για τον ασύγκριτο φωτισμό και την ποιότητα που προσφέρει. Ενώ η αναπτυσσόμενη οργανική κίνηση αποτελεί τον άξονα της επιτυχίας μας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η GloboStar® ξεχωρίζει για την καινοτομία, την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει. Είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε τις ανάγκες σας και να φωτίσουμε τη ζωή σας με το απόλυτο ηλιακό φωτισμό. Επιλέξτε την αξιοπιστία της GloboStar® και αφήστε μας να ενισχύσουμε την ομορφιά του χώρου σας με τη λάμψη μας!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here