ΑΠΛΙΚΑ ΙΝΟΧ ΣΕΙΡΑ 40cm “ΧΙΟΣ” E27
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η σειρά απλίκας Ινοξ “XIOS” E27 διαθέτει μια κομψή και μοντέρνα σχεδίαση που εντυπωσιάζει. Με μήκος 40cm, αυτή η απλίκα προσφέρει επαρκή φωτισμό σε χώρους όπως το σαλόνι, την τραπεζαρία ή το υπνοδωμάτιο.

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, η απλίκα “XIOS” συνδυάζει την ανθεκτικότητα και την αισθητική. Η γυαλιστερή επιφάνεια του ανοξείδωτου προσδίδει μια φινετσάτη και λαμπερή εμφάνιση στο χώρο σας.

Έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει λαμπτήρα E27, η απλίκα Ινοξ “XIOS” σας δίνει την επιλογή να επιλέξετε τον φωτισμό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορους τύπους λαμπτήρων όπως LED, CFL ή ακόμα και κλασικούς λαμπτήρες.

Επιπλέον, η απλίκα “XIOS” προσφέρει καλή διάχυση του φωτός χάρη στον ειδικό της σχεδιασμό. Αυτό εξασφαλίζει ομοιόμορφο φωτισμό στον χώρο σας, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η εγκατάσταση της απλίκας “XIOS” είναι εύκολη και γρήγορη. Συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και ένα ευανάγνωστο εγχειρίδιο οδηγιών. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε μόνοι σας ή να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία.

Με την απλίκα Ινοξ “XIOS” θα ανανεώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας και θα δημιουργήσετε μια μοντέρνα αισθητική. Η κομψή της σχεδίαση θα προσθέσει ένα απαράμιλλο στιλ στον χώρο σας και θα τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών.

Τέλος, η απλίκα αποπνέει ποιότητα και αξιοπιστία. Το ανοξείδωτο ατσάλι και η ανθεκτική της κατασκευή την καθιστούν ένα προϊόν με μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας παρέχει αξιόπιστο και σταθερό φωτισμό για πολλά χρόνια.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής των απλίκα Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27;

    • Το υλικό κατασκευής των απλίκα Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27 είναι ανοξείδωτο ατσάλι (ινοξ).
  2. Πόσο μεγάλη είναι η διάμετρος της απλίκας Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27;

    • Η διάμετρος της απλίκας Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27 είναι 40cm.
  3. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού στην απλίκα Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27;

    • Ναι, η απλίκα Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27 διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού μέσω της λαμπτήρα που τοποθετείται σε αυτήν.
  4. Ποιος είναι ο τύπος του ντουί που χρειάζεται η απλίκα Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27;

    • Η απλίκα Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27 χρειάζεται ντουί τύπου E27.
  5. Ποια είναι η τάση λειτουργίας της απλίκας Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27;

    • Η τάση λειτουργίας της απλίκας Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27 είναι 220-240V.
  6. Υπάρχει εγγύηση για την απλίκα Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27;
    • Ναι, η απλίκα Ινοξ σειράς 40cm "XIOS" E27 διαθέτει εγγύηση, η οποία καλύπτει τυχόν προβλήματα κατασκευής ή βλάβες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αναλόγως των όρων και των προϋποθέσεων του κατασκευαστή.

Στην εποχή της ψηφιακής κυριαρχίας, η αναζήτηση είναι η πύλη προς νέες ανακαλύψεις και καινοτομία. Ας βουτήξουμε στα συναρπαστικά χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και εφαρμογές του προϊόντος που παρουσιάζουμε, την ΑΠΛΙΚΑ ΙΝΟΧ ΣΕΙΡΑ 40cm “XIOS” E27, παρέχοντας πολύτιμες εισηγήσεις και πληροφορίες που αποσπούν ενδιαφέρον και συναντούν ανταπόκριση στον στόχο μας.

Η “XIOS” είναι μια πρωτοποριακή σειρά απλίκας στα 40cm, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και εξοπλισμένη με βάση E27. Αυτή η εντυπωσιακή συνδυαστική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός προσφέρουν μια καινοτόμο εμπειρία φωτισμού που αναδεικνύει την ομορφιά του χώρου σας.

Το κυριότερο πλεονέκτημα της “XIOS” είναι η δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας με τη χρήση λαμπτήρων E27 σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Είτε θέλετε ένα φωτεινό και ζωντανό φως για τη σαλονοτραπεζαρία σας, είτε μια ατμοσφαιρική και χαλαρωτική αίσθηση για το υπνοδωμάτιο σας, η “XIOS” είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Επιπλέον, η απίστευτη αντοχή της απλίκας “XIOS” διασφαλίζει την μακροχρόνια ανθεκτικότητα και απόδοση του προϊόντος. Είτε σας αρέσει ο minimalιστικός σχεδιασμός, είτε προτιμάτε το αισθητικό design, η “XIOS” συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την αισθητική σε ένα εκλεπτυσμένο πακέτο.

Το παραπάνω προϊόν, “XIOS”, αποτελεί όχι μόνο μια απλή απλίκα αλλά και ένα εργαλείο που θα εμπλουτίσει την ζωή και τον χώρο σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Δώστε στον χώρο σας τη ζεστασιά, την αίγλη και την αποκλειστικότητα που του αξίζει με την “XIOS”.

Αναζητήστε την “XIOS” και επιτύχετε τον απόλυτο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής στον φωτισμό του χώρου σας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα λατρέψετε αυτήν τη μοναδική προσθήκη στον χώρο σας. Εξερευνήστε την “XIOS” σήμερα και δώστε νέα διάσταση στον φωτισμό σας!

Έρχεται η “XIOS” να εκπληρώσει τις προσδοκίες σας και να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Αναζητήστε την στα καταστήματα μας και αφεθείτε στη μαγεία του φωτισμού. Η “XIOS” σας περιμένει!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας