Επιτραπέζιο φωτιστικό – Πορτατίφ – S0362
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το αυτό το προϊόν είναι ένα επιτραπέζιο φωτιστικό-πορτατίφ με τον κωδικό ονομασίας S0362, διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Αυτό το φωτιστικό έχει έναν σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό που ταιριάζει σε διάφορους τύπους διακόσμησης.

Το S0362 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, που το καθιστούν ανθεκτικό και ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Έχει μια γυάλινη οθόνη στο πάνω μέρος, που διαχέει μια ομοιόμορφη και απαλή φωτεινότητα για να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Το φωτιστικό παρέχει φωτισμό μεγάλης διάρκειας ζωής και εξοικονόμησης ενέργειας λόγω της χρήσης τεχνολογίας LED. Με τη χρήση του διακόπτη που βρίσκεται στη βάση του, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το φωτιστικό είναι ελαφρύ και φορητό, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε διάφορους χώρους όπως γραφεία, καθιστικά, υπνοδωμάτια ή ακόμα και εξωτερικά περιβάλλοντα, όπως τραπεζαρίες.

Οι διαστάσεις του προϊόντος είναι ….και έχει μια βάση που παρέχει σταθερότητα και στυλ. Επιπλέον, το φωτιστικό διατίθεται σε διάφορα χρώματα και αποχρώσεις, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια ποικιλία στυλ και προτιμήσεων διακόσμησης.

Συνολικά, το επιτραπέζιο φωτιστικό-πορτατίφ S0362 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει στυλ, λειτουργικότητα και αποδοτικότητα στον φωτισμό. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό φωτιστικό που θα προσθέσει μια ξεχωριστή πινελιά στον χώρο τους.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ S0362;
Απάντηση: Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ S0362 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί. Το μέταλλο χρησιμοποιείται για την κατασκευή του σκελετού του φωτιστικού, ενώ το γυαλί χρησιμοποιείται για τη διάχυση του φωτός και την προστασία της λάμπας.

Ερώτηση 2: Ποιο είναι το χρώμα του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ S0362;
Απάντηση: Το χρώμα του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ S0362 είναι μαύρο. Το μαύρο χρώμα προσδίδει στο φωτιστικό μια διαχρονική και κομψή αισθητική, ταιριάζοντας σε διάφορα διακοσμητικά στυλ.

Ερώτηση 3: Ποιος είναι ο τύπος της λάμπας που χρησιμοποιεί το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ S0362;
Απάντηση: Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ S0362 χρησιμοποιεί λάμπα με βάση τη σπείρωση (E27). Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει λάμπες με βίδωση τύπου E27, που είναι πολύ διαδεδομένες και εύκολα αντικαταστάσιμες.

Ερώτηση 4: Ποιες είναι οι διαστάσεις του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ S0362;
Απάντηση: Οι διαστάσεις του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ S0362 είναι περίπου 30cm σε ύψος και 18cm σε διάμετρο. Αυτές οι διαστάσεις το καθιστούν κατάλληλο για τοποθέτηση σε τραπεζάκια, επιφάνειες εργασίας και άλλα μικρότερα έπιπλα.

Ερώτηση 5: Πώς γίνεται η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ S0362;
Απάντηση: Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ S0362 διαθέτει ένα διακόπτη on/off στο καλώδιο τροφοδοσίας. Ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή, μπορείτε να απενεργοποιείτε και ενεργοποιείτε το φωτιστικό με απλή κίνηση του διακόπτη.

Ερώτηση 6: Ποιο είναι το μέγιστο ισχύος της λάμπας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ S0362;
Απάντηση: Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ S0362 μπορεί να χρησιμοποιήσει λάμπα με μέγιστο ισχύος 40W. Αυτή η ισχύς είναι αρκετή για να παρέχει επαρκή φωτισμό σε ένα δωμάτιο ή σε μια επιφάνεια εργασίας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τηρείτε τις οδηγίες και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή για την ασφαλή χρήση του φωτιστικού.

Καταλήξτε δυναμικά με ελληνικά, βελτιστοποιώντας προσεκτικά για μηχανές αναζήτησης για να ενισχύσετε την ορατότητα και τον ενθουσιασμό. Εμβαθύνετε στα μοναδικά χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και εφαρμογές του προϊόντος Επιτραπέζιο φωτιστικό – Πορτατίφ – S0362, παρέχοντας αξιόλογες γνώσεις και πληροφορίες που συναντούν ανταπόκριση με τον στόχο κοινού. Μέσω λεκτικής επιδεξιότητας και στρατηγικής τοποθέτησης λέξεων-κλειδιών, στοχεύετε να καθηλώσετε τους αναγνώστες και να κατευθύνετε οργανική κίνηση, ενώ επικοινωνείτε επιτυχώς την πρόταση αξίας και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προϊόντος.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here