ΑΠΛΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ UP-DOWN ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ GU10 IP54 ΜΑΥΡΗ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η APLICA Τοίχου Up-Down Τετράγωνη GU10 IP54 Μαύρη είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε με γνώμονα την ποιότητα και τη λειτουργικότητα. Το μοναδικό και μοντέρνο σχέδιο του της παρέχει μια κομψή εμφάνιση, κάνοντάς το ιδανικό για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας.

Η APLICA Τοίχου Up-Down είναι εξαιρετικά λειτουργική, καθώς προσφέρει φωτισμό προς τα πάνω και προς τα κάτω. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα φωτισμού που ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σας, προσδίδοντας του έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Έχει πιστοποίηση IP54, προστατεύοντας το από την εισχώρηση σκόνης και νερού. Αυτό το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ιδανικό για χρήση σε βεράντες, κήπους και αίθριους χώρους.

Η ΑΠΛΙΚΑ Τοίχου Up-Down Τετράγωνη GU10 IP54 Μαύρη χρησιμοποιεί λάμπες GU10, οι οποίες είναι ευέλικτες και επιτρέπουν την επιλογή του κατάλληλου είδους φωτισμού. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ λαμπτήρων LED, halogen ή αλογόνου, προσαρμόζοντας τον φωτισμό στις προτιμήσεις σας.

Οι διαστάσεις του προϊόντος είναι 10x10x10 εκατοστά, προσφέροντας έναν μικρό και διακριτικό σχεδιασμό. Η μαύρη απόχρωση προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή αισθητική, που ταιριάζει σε κάθε είδους διακόσμηση.

Η εγκατάσταση της APLICA Τοίχου Up-Down είναι εύκολη και γρήγορη, χάρη στο εσωτερικό του εξαρτήματος. Θα χρειαστείτε μόνο ένα βιδωτό σύστημα για να το τοποθετήσετε στον τοίχο.

Το προϊόν παρέχεται με εγγύηση ποιότητας, διασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Επίσης, η APLICA είναι μια αξιόπιστη και καταξιωμένη εταιρεία, γνωστή για τα αξιόπιστα και προηγμένα προϊόντα της.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διάσταση της απλίκας τοίχου UP-DOWN τετράγωνη GU10 IP54 μαύρη;
    Η απλίκα τοίχου UP-DOWN τετράγωνη GU10 IP54 μαύρη έχει μια διάσταση που αναφέρεται στο μέγεθος της. Θα πρέπει να ελέγξετε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή για να μάθετε ακριβώς τις διαστάσεις της.

  2. Ποιος τύπος λαμπτήρα χρησιμοποιεί η απλίκα τοίχου UP-DOWN τετράγωνη GU10 IP54 μαύρη;
    Η απλίκα τοίχου UP-DOWN τετράγωνη GU10 IP54 μαύρη χρησιμοποιεί λαμπτήρα GU10. Αυτός είναι ένας κοινός τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιείται σε πολλά φωτιστικά σώματα.

  3. Ποιο είναι το βαθμίδα προστασίας IP54 που έχει η απλίκα τοίχου UP-DOWN τετράγωνη GU10 IP54 μαύρη;
    Η βαθμίδα προστασίας IP54 αναφέρεται στην προστασία της απλίκας έναντι της σκόνης και του νερού. Ο αριθμός "5" υποδηλώνει ότι η απλίκα είναι ανθεκτική στη σκόνη και ο αριθμός "4" υποδηλώνει ότι είναι προστατευμένη από τις πτυχές νερού από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

  4. Ποιο είναι το απόσταση ανεμογεννήτρες UP-DOWN που απέχει η απλίκα τοίχου UP-DOWN τετράγωνη GU10 IP54 μαύρη από τον τοίχο;
    Η απόσταση ανεμογεννήτρες UP-DOWN αναφέρεται στην απόσταση της απλίκας από τον τοίχο. Πρέπει να ελέγξετε τις προδιαγραφές του κατασκευαστή για να μάθετε την ακριβή απόσταση ανεμογεννήτρες UP-DOWN.

  5. Ποιο είναι το χρώμα της απλίκας τοίχου UP-DOWN τετράγωνη GU10 IP54 μαύρη;
    Όπως υποδηλώνει και το όνομα, η απλίκα τοίχου UP-DOWN τετράγωνη GU10 IP54 μαύρη έχει μαύρο χρώμα. Αυτό την καθιστά κατάλληλη για μοντέρνες διακοσμήσεις και χώρους.

  6. Ποια είναι η τάση λειτουργίας της απλίκας τοίχου UP-DOWN τετράγωνη GU10 IP54 μαύρη;
    Η τάση λειτουργίας της απλίκας τοίχου UP-DOWN τετράγωνη GU10 IP54 μαύρη εξαρτάται από τον τύπο του λαμπτήρα που χρησιμοποιείται. Ο λαμπτήρας GU10 συνήθως λειτουργεί σε τάση 220-240V.

ΑΠΛΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ UP-DOWN ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ GU10 IP54 ΜΑΥΡΗ: Η Ξεχωριστή Επιλογή για Ανανεώσεις και Δημιουργία Προσωπικού Στυλ

Η ΑΠΛΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ UP-DOWN ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ GU10 IP54 ΜΑΥΡΗ είναι πραγματικά ένα πρωτοποριακό προϊόν που ξεχωρίζει στον χώρο της αρχιτεκτονικής φωτιστικών λύσεων. Εάν είστε έτοιμοι να ανανεώσετε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε μία πραγματικά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, τότε αυτή η απλίκα θα σας ενθουσιάσει.

Η κύρια διάσταση που κάνει αυτή την απλίκα τόσο μοναδική είναι ο ιδιαίτερος τύπος φωτισμού που προσφέρει. Με τη δυνατότητα να ρυθμίζετε τον φωτισμό προς τα πάνω ή προς τα κάτω, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά εφέ, να επισημάνετε σημεία ενδιαφέροντος και να προσθέσετε βάθος στον χώρο σας. Αυτό σημαίνει ότι η απλίκα μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, προσθέτοντας ένα ξεχωριστό στοιχείο στον χώρο σας.

Επίσης, η ΑΠΛΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ UP-DOWN ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ GU10 IP54 ΜΑΥΡΗ διαθέτει την κατάλληλη προστασία IP54, που την καθιστά κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να την τοποθετήσετε στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας, χωρίς να ανησυχείτε για τις καιρικές συνθήκες. Παράλληλα, η μαύρη απόχρωση της απλίκας προσδίδει έναν μοντέρνο και κομψό χαρακτήρα που ταιριάζει σε κάθε είδους αρχιτεκτονική.

Με την ΑΠΛΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ UP-DOWN ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ GU10 IP54 ΜΑΥΡΗ, μπορείτε να δώσετε έναν εντυπωσιακό χαρακτήρα στον χώρο σας, αναβαθμίζοντας τον φωτισμό του και προσθέτοντας μία προσωπική πινελιά. Ανακαλύψτε τη δύναμη του φωτός και της αισθητικής με αυτήν την απλίκα και δημιουργήστε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ.

Αγοράστε τώρα την ΑΠΛΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ UP-DOWN ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ GU10 IP54 ΜΑΥΡΗ και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Προσφέρετε στον εαυτό σας και στον χώρο σας την ποιότητα και την αξιοπιστία που αξίζετε.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορές, επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας σήμερα. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς και να απαντήσει σε κάθε ερώτησή σας. Απογειώστε τον χώρο σας με την ΑΠΛΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ UP-DOWN ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ GU10 IP54 ΜΑΥΡΗ και αφήστε την φαντασία σας να εκτοξευθεί.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας