ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ C-032 ΜΑΥΡΟ 2L UP-DOWN
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το προϊόν C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ είναι ένα φωτιστικό που διαθέτει δύο μπαλάντζες και μπορεί να φωτίσει πάνω και κάτω από τον κυλινδρικό σχεδιασμό του. Η χρώματος μαύρο βοηθάει στην ευκολία συνδυασμού με διάφορα διακοσμητικά στυλ, καθιστώντας το κατάλληλο για διάφορους χώρους.

Οι διαστάσεις του σποτ είναι καταλληλογ μέγεθος για να τοποθετηθεί σε δυνατές γωνίες και μικρούς ή μεσαίους χώρους. Το σχήμα του είναι κυλινδρικό, προσδίδοντας μια μοντέρνα αισθητική στον χώρο. Η μαύρη απόχρωση του καλύπτει και μειώνει το χτύπημα του φωτιστικού, δίνοντας τη δυνατότητα να ταιριάζει με διαφορετικά χρώματα τοίχων ή οροφής.

Το φωτιστικό διαθέτει τη δυνατότητα να φωτίζει το χώρο πάνω και κάτω, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο φωτισμό. Η επιλογή της κατεύθυνσης του φωτισμού γίνεται πολύ εύκολα, επιτρέποντας στον χρήστη να ρυθμίσει την ένταση του φωτός ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Η εγκατάσταση του προϊόντος είναι απλή και γρήγορη, καθώς περιλαμβάνει τα απαραίτητα αξεσουάρ για να το τοποθετήσετε όπου επιθυμείτε. Είναι συμβατό με το σύστημα καλωδίωσης 220-240V και προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής του.

Συνολικά, το C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ είναι ένα προϊόν με πολλαπλές δυνατότητες φωτισμού και ευελιξίας στην τοποθέτηση. Η μοντέρνα σχεδίασή του και η ευκολία στη συνδυασμό του με διάφορα διακοσμητικά στυλ το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε διάφορους χώρους, ενώ η απλή εγκατάστασή του το καθιστά προσιτό και για μη επαγγελματική χρήση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ;
    Η ισχύς του C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ είναι 2L, δηλαδή 2 λαμπτήρες.

  2. Ποιο χρώμα έχει το C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ;
    Το C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ είναι μαύρο στο χρώμα.

  3. Μπορεί το C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ να ρυθμιστεί για προσαρμογή του φωτισμού;
    Ναι, το C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ μπορεί να ρυθμιστεί για να προσαρμόσει τον φωτισμό. Έχει δυνατότητα ακόμα και να ανυψωθεί ή να χαμηλώσει το φωτιστικό για να δημιουργήσει διάφορα αποτελέσματα φωτισμού.

  4. Ποιος είναι ο τύπος του λαμπτήρα που χρησιμοποιεί το C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ;
    Το C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ χρησιμοποιεί λαμπτήρες Υψηλής Πίεσης (High Pressure) ή Λαμπτήρες Συμπαγείς Φθορισμού (CFL).

  5. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ;
    Η εγκατάσταση του C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ είναι εύκολη και γίνεται μετά από σύνδεση σε ηλεκτρική πηγή ρεύματος. Συνήθως, περιλαμβάνει βίδες και βάσεις για να στερεωθεί σε τοίχο ή οροφή.

  6. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ;
    Η διάρκεια ζωής του C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ εξαρτάται από την ποιότητα των λαμπτήρων που χρησιμοποιούνται, αλλά συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 2000 ως 50000 ωρών.

Συνοψίζοντας, το C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει στην αγορά, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες και πλεονεκτήματα. Η εντυπωσιακή του σχεδίαση, σε συνδυασμό με την τεχνολογία LED, εξασφαλίζει μια φωτεινότητα που δεν έχετε ξαναδεί. Με τη δυνατότητα ρύθμισης της κατεύθυνσης του φωτός, μπορείτε να τοποθετήσετε το φωτιστικό ακριβώς όπου το χρειάζεστε και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

Το C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ είναι ιδανικό για χρήση σε κατοικίες, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα, προσφέροντας εξαιρετική φωτιστική λύση για κάθε ανάγκη. Αποτελεί ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό φωτιστικό, το οποίο θα σας παράσχει χρόνια αξιόπιστης απόδοσης.

Απολαύστε την τελειότητα του φωτός με το C-032 BLACK 2L UP-DOWN ΣΠΟΤ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ και αφήστε το να οδηγήσει τον χώρο σας σε ένα νέο επίπεδο φινέτσας και κομψότητας. Με τον σωστό συνδυασμό λέξεων-κλειδιών που ανταποκρίνονται στα Διαγνωστικά Χαρακτηριστικά Προϊόντος, το μήνυμα μας φθάνει στον στόχο με έναν αποτελεσματικό τρόπο. Εξασφαλίζοντας οργανική κίνηση και αυξημένη ορατότητα, συνδυάζουμε την ικανοποίηση των αναγκών του κοινού μας με την εκπληκτική αξία που παρέχει το προϊόν μας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας