Διακοσμητικός φωτιστικό C-042 Γκρι 2L Πλαστικό Φως Πάνω-Κάτω
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το προϊόν C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN είναι ένας φωτιστικός σωματιδίου που προσφέρει διπλή προβολή φωτός προς τα πάνω και προς τα κάτω. Η απόχρωση του είναι γκρι, προσδίδοντας έναν σύγχρονο και μοντέρνο χαρακτήρα στο χώρο.

Το φωτιστικό διαθέτει δύο λαμπτήρες που εξασφαλίζουν ισχυρό φωτισμό και ομοιόμορφη διάχυση του φωτός. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση σε τοίχο, οροφή ή οποιοδήποτε άλλο επιθυμητό σημείο του χώρου.

Οι λάμπες του φωτιστικού είναι ενεργειακά αποδοτικές, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων στον καταναλωτή. Επιπλέον, η πλαστική κατασκευή του φωτιστικού το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και την υγρασία.

Η τεχνολογία Up-Down Spot επιτρέπει την ρύθμιση της κατεύθυνσης και της γωνίας του φωτισμού, προσαρμόζοντας το φωτιστικό σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου. Αυτό προσφέρει τη δυνατότητα να τονιστούν συγκεκριμένες περιοχές ή αντικείμενα, δημιουργώντας προσαρμοσμένο φωτισμό.

Η εγκατάσταση του C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ UP-DOWN είναι εύκολη και γρήγορη, χάρη στην προηγμένη σχεδίαση και τα ενσωματωμένα συστήματα στήριξης. Το προϊόν συνδέεται με το ηλεκτρικό δίκτυο και διαθέτει διακόπτη ON/OFF για άμεσο έλεγχο της φωτεινότητας.

Συνολικά, το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN είναι ένα προϊόν με σύγχρονο σχεδιασμό, προσφέροντας έντονο φωτισμό και προσθέτοντας στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Είναι ιδανικό για τη διακόσμηση και την ενίσχυση της αισθητικής του περιβάλλοντος, ενώ προσφέρει ευκολία και ευελιξία στη χρήση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η χρήση του C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN;
    Το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φωτισμού σε εσωτερικούς χώρους. Με τη βοήθεια αυτού του φωτιστικού, μπορείτε να κατευθύνετε το φως πάνω ή κάτω, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο φωτιστικό αποτέλεσμα.

  2. Ποια είναι η διάσταση του C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN;
    Οι διαστάσεις του C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN είναι 20cm ύψος, 10cm πλάτος και 7cm βάθος.

  3. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN;
    Το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN κατασκευάζεται από πλαστικό υλικό. Αυτή η επιλογή υλικού του δίνει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση.

  4. Ποια είναι η απόδοση φωτός του C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN;
    Το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN παράγει μια ανάλαφρη και φυσική απόδοση φωτός, χάρη στη σκίαση που προσφέρει στις δύο πλευρές του.

  5. Ποιο είναι το εύρος γωνίας φωτισμού του C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN;
    Το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN έχει ένα εύρος γωνίας φωτισμού περίπου 30 μοιρών. Αυτό του επιτρέπει να εστιάζει το φως σε συγκεκριμένες περιοχές του χώρου.

  6. Ποια είναι η ενεργειακή κλάση του C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN;
    Το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN έχει ενεργειακή κλάση A++. Αυτό σημαίνει ότι παρουσιάζει υψηλή ενεργειακή απόδοση, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος λειτουργίας.

Με το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN, η ευρεία γκάμα μοναδικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων του προϊόντος θα απογειώσει τον φωτισμό του χώρου σας. Αυτή η καινοτόμα λύση δημιουργεί έναν πλήρως προσαρμόσιμο φωτισμό που ικανοποιεί τις ανάγκες και την αισθητική του κοινού μας.

Το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN προσφέρει μια ευέλικτη εμπειρία φωτισμού, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την κατεύθυνση του φωτός προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτή η ευελιξία δημιουργεί έναν συναρπαστικό αλλά ήρεμο φωτισμό που μπορεί να προσθέσει μία ξεχωριστή αίσθηση στον χώρο σας.

Το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας πλαστικό, παρέχοντας ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Με τη διάθεση σε γκρι χρώμα, προσφέρει έναν σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό που εναρμονίζεται με την αισθητική των σύγχρονων χώρων.

Αυτός ο φωτιστικός προβολέας έχει ανεξάντλητες εφαρμογές, από την τοποθέτηση σε σαλόνια και υπνοδωμάτια μέχρι τη χρήση σε εμπορικούς χώρους και εκθεσιακά περίπτερα. Είτε επιθυμείτε μία διακριτική φωτιστική λύση είτε μία πιο εντυπωσιακή, το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN θα ικανοποιήσει επάξια τις ανάγκες σας.

Συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία και σύγχρονο σχεδιασμό, το C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN προσφέρει μία εξαιρετική λύση φωτισμού που βελτιώνει το περιβάλλον σας και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ευχαρίστησης. Αποκτήστε το σήμερα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μία αξέχαστη πινελιά φωτισμού.

Keywords: C-042 GREY 2L ΠΛΑΣΤΙΚΟ SPOT UP-DOWN, φωτισμός χώρου, ευέλικτη εμπειρία φωτισμού, υψηλής ποιότητας πλαστικό, σύγχρονος και κομψός σχεδιασμός, ανεξάντλητες εφαρμογές, προηγμένη τεχνολογία, βελτιωμένο περιβάλλον, ατμόσφαιρα ευχαρίστησης, αναβάθμιση χώρου.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας