Ντραμ 1L Λευκό Φ35 Πεντέλ Κρεμαστό Πλαστικό Ε/27
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL είναι ένα κρεμαστό πλαστικό φωτιστικό που διαθέτει ένα υπέροχο λευκό χρώμα. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια μοντέρνα και κομψή λύση φωτισμού για τον χώρο σας.

Ο σχεδιασμός αυτού του κρεμαστού φωτιστικού είναι εντυπωσιακός και ξεχωριστός. Η καμπυλωτή γραμμή του δίνει μια αίσθηση κίνησης και δυναμισμού, καθιστώντας το ένα εντυπωσιακό στοιχείο διακόσμησης στον χώρο σας.

Η κατασκευή από πλαστικό υλικό το καθιστά ελαφρύ και ανθεκτικό. Αυτό το φωτιστικό δίνει την ευκαιρία για την προσθήκη ενός μοναδικού στυλ στον χώρο σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το βάρος ή την ασφάλειά του.

Το DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL έχει διάμετρο 35 εκατοστά, προσφέροντας επαρκή φωτισμό στην περιοχή που τοποθετείται. Είναι ιδανικό για την τοποθέτηση πάνω από ένα τραπέζι ή ένα νησί κουζίνας, προσφέροντας την απαραίτητη φωτεινότητα σε εκείνο το σημείο.

Το φωτιστικό χρησιμοποιεί λαμπτήρα E/27, που επιτρέπει τη χρήση μιας μεγάλης γκάμας λαμπτήρων, από πυρακτώσεως έως LED, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και το στυλ του χώρου σας.

Η εγκατάσταση αυτού του κρεμαστού φωτιστικού είναι εύκολη και γρήγορη. Έρχεται με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και οδηγίες τοποθέτησης, ώστε να μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι χρώμα έχει το DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27;
    Απάντηση: Το DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 έχει λευκό χρώμα.

  2. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27;
    Απάντηση: Το DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.

  3. Ποιες είναι οι διαστάσεις του DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27;
    Απάντηση: Το DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 έχει διάμετρο 35 εκατοστά.

  4. Ποιος τύπος λάμπας χρησιμοποιείται στο DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27;
    Απάντηση: Το DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 χρησιμοποιεί λάμπα τύπου Ε27.

  5. Πόσες λάμπες μπορεί να δεχτεί το DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27;
    Απάντηση: Το DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 μπορεί να δεχτεί μία λάμπα.

  6. Ποια είναι η χωρητικότητα του DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27;
    Απάντηση: Η χωρητικότητα του DRUM 1L WHITE Φ35 PENDEL ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 είναι 1 λίτρο.

Η DRUM 1L WHITE Φ35 ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και οφέλη. Με αυτό το κρεμαστό πλαστικό φωτιστικό, μπορείτε να δώσετε μια νέα διάσταση στον χώρο σας και να δημιουργήσετε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Το σχεδιασμένο με προσοχή DRUM 1L WHITE Φ35 ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή λευκή σφαιρική σκιά, η οποία αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα και να προσθέσει μια μοναδική πινελιά στο χώρο σας. Η απλότητα του σχεδίου το καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε είδους διακόσμηση, ενώ η ποιότητα και ανθεκτικότητα των υλικών το καθιστούν μια αποφασιστική επένδυση για το μέλλον.

Αυτό το φωτιστικό προσφέρει πολλαπλές εφαρμογές, από τη δημιουργία ενός ιδιαίτερου φωτισμού σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους έως την προσθήκη στυλ και κομψότητας σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Με την επιλογή αυτού του προϊόντος, μπορείτε να δώσετε έμφαση στη διακόσμηση του χώρου σας και να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει και θα ευχαριστήσει τους επισκέπτες σας.

Με την καταπληκτική συνδυασμό ανθεκτικότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής, το DRUM 1L WHITE Φ35 ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 ξεχωρίζει από την ανταγωνιστική αγορά. Επιπλέον, το προϊόν αυτό είναι κατασκευασμένο με την υψηλότερη ποιότητα υλικών, εξασφαλίζοντας έτσι μια μακροχρόνια και αξιόπιστη απόδοση.

Ανακαλύψτε το DRUM 1L WHITE Φ35 ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 και επωφεληθείτε από ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα, στυλ και αξιοπιστία. Η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που δημιουργεί θα σας ενθουσιάσει και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε τον χώρο σας με αυτό το μοναδικό προϊόν και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Αγοράστε το DRUM 1L WHITE Φ35 ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Ε/27 τώρα και ανακαλύψτε τον μοναδικό κόσμο του φωτισμού που θα αναβαθμίσει το περιβάλλον σας!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας