ΓλόμποΣταρ® ΣΑΡΑ 00847: Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου, Μονόφωτο 1xE27, Μεταλλικό Μπρούτζινο, Διαστάσεις Φ10 x Υ10.3εκ.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® SARA 00847 είναι ένα μοντέρνο φωτιστικό οροφής/τοίχου μονόφωτο με μεταλλική κατασκευή σε χρώμα μπρούτζινο. Αποτελείται από ένα κύκλο με διάμετρο 10 εκατοστά και ύψος 10.3 εκατοστά.

Η συγκεκριμένη λάμπα φωτισμού διαθέτει έναν χώρο για τοποθέτηση λαμπτήρα τύπου E27, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την επιλογή του κατάλληλου φωτισμού για κάθε χώρο.

Η μοντέρνα αισθητική του φωτιστικού το καθιστά ιδανικό για την αναβάθμιση της διακόσμησης του χώρου σας. Ο συνδυασμός του μεταλλικού μπρούτζινου χρώματος και του μοντέρνου σχεδιασμού δίνει έναν διακριτικό, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό χαρακτήρα στον χώρο.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι απλή και γρήγορη, χάρη στην εύκολη συναρμολόγηση και τον απλό τρόπο στήριξης στον τοίχο ή στην οροφή.

Το φωτιστικό SARA 00847 παρέχει αρκετό φως για να φωτίσει έναν μικρό χώρο, όπως η είσοδος, το μπάνιο ή ένας περίπατος, και είναι ιδανικό για χρήση σε διάφορες χώρους του σπιτιού ή του γραφείου.

Ο σταθερός και ανθεκτικός σχεδιασμός του φωτιστικού εξασφαλίζει μακροχρόνια αξιοπιστία και αντοχή, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το στυλ του αναλλοίωτο.

Συνολικά, το GloboStar® SARA 00847 είναι ένα μοντέρνο φωτιστικό οροφής/τοίχου που προσφέρει λειτουργικότητα και στυλ στον χώρο σας. Με την εγκατάσταση αυτού του φωτιστικού, θα προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας και ατμόσφαιρας στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του GloboStar® SARA 00847 Μοντέρνου Φωτιστικού Οροφής / Τοίχου Μονόφωτου 1xE27 Μεταλλικού Μπρούτζινου Φ10 x Υ10.3cm;
    Το GloboStar® SARA 00847 είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό μπρούτζινο υλικό. Αυτό το υλικό προσδίδει στο φωτιστικό ανθεκτικότητα και αντοχή, καθιστώντας το κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.

  2. Ποιες είναι οι διαστάσεις του GloboStar® SARA 00847 Μοντέρνου Φωτιστικού Οροφής / Τοίχου Μονόφωτου 1xE27 Μεταλλικού Μπρούτζινου Φ10 x Υ10.3cm;
    Το GloboStar® SARA 00847 έχει διαστάσεις Διάμετρος 10cm x Ύψος 10.3cm. Αυτό το μικρό μέγεθος το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση σε μικρότερους χώρους ή για χρήση ως πρόσθετο φωτιστικό.

  3. Ποιος είναι ο τύπος λάμπας που χρησιμοποιείται στο GloboStar® SARA 00847 Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μπρούτζινο Φ10 x Υ10.3cm;
    Το GloboStar® SARA 00847 χρησιμοποιεί μια λάμπα τύπου E27 που πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο και την ένταση του φωτισμού που θέλετε να δημιουργήσετε.

  4. Ποιο είναι το σχεδιαστικό ύφος του GloboStar® SARA 00847 Μοντέρνου Φωτιστικού Οροφής / Τοίχου Μονόφωτου 1xE27 Μεταλλικού Μπρούτζινου Φ10 x Υ10.3cm;
    Το GloboStar® SARA 00847 έχει ένα μοντέρνο σχεδιασμό. Η μεταλλική του κατασκευή σε συνδυασμό με το μπρούτζινο χρώμα του του δίνουν μια εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση. Αυτό το σχέδιο ταιριάζει ιδανικά σε μοντέρνα ή εναλλακτικά διακοσμητικά στυλ.

  5. Ποιες είναι οι δυνατότητες εγκατάστασης του GloboStar® SARA 00847 Μοντέρνου Φωτιστικού Οροφής / Τοίχου Μονόφωτου 1xE27 Μεταλλικού Μπρούτζινου Φ10 x Υ10.3cm;
    Το GloboStar® SARA 00847 προσφέρει ευελιξία στην εγκατάσταση, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον τοίχο είτε στην οροφή. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για ποικίλες χρήσεις, όπως φωτισμός υπνοδωματίου, καθιστικού, διαδρόμου ή τραπεζαρίας.

  6. Πώς μπορεί να συντηρηθεί το GloboStar® SARA 00847 Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μπρούτζινο Φ10 x Υ10.3cm;
    Για τη συντήρηση του GloboStar® SARA 00847, συνιστάται να καθαρίζετε το φωτιστικό τακτικά με ένα απαλό πανί ελαφρώς νωπό. Αποφύγετε τη χρήση απορρυπαντικών ή εντονοχρωμένων υγρών, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην επιφάνεια του. Με τη σωστή συντήρηση, το φωτιστικό θα διατηρήσει την εμφάνισή του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η GloboStar® SARA 00847 Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μπρούτζινο Φ10 x Υ10.3cm είναι ένα προϊόν που παρουσιάζει μοναδικά χαρακτηριστικά, οφέλη και εφαρμογές. Ανακαλύψτε τα!!

Αυτό το φωτιστικό Οροφής / Τοίχου της GloboStar® αποπνέει μια μοντέρνα αισθητική και διακοσμεί τον χώρο σας με μία μοναδική λάμψη. Το μεταλλικό μπρούτζινο φινίρισμα του προϊόντος προσδίδει μια υψηλής ποιότητας αίσθηση και διαχρονική κομψότητα. Με τις διαστάσεις Φ10 x Υ10.3cm, αυτό το μονόφωτο φωτιστικό μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε οποιονδήποτε χώρο, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα με τον λαμπτήρα Ε27.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του GloboStar® SARA 00847 είναι η ποιότητα και η ανθεκτικότητά του. Το μεταλλικό μπρούτζινο υλικό προσφέρει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αξιοπιστία, εξασφαλίζοντας τη μακροζωία του φωτιστικού. Επιπλέον, η τεχνολογία του φωτισμού Ε27 εξασφαλίζει αποδοτική και εξοικονόμηση ενέργειας.

Αυτό το μονόφωτο φωτιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές, από τον καθιστικό χώρο μέχρι τον χώρο εργασίας ή ακόμα και το υπνοδωμάτιο. Με την ευελιξία που προσφέρει τοποθετείται εύκολα σε οποιονδήποτε τοίχο ή οροφή, προσαρμόζοντας τον χώρο σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Συνδυάζοντας μοναδική αισθητική, ανθεκτικότητα και ευελιξία, το GloboStar® SARA 00847 Μοντέρνο Φωτιστικό Οροφής / Τοίχου Μονόφωτο 1xE27 Μεταλλικό Μπρούτζινο Φ10 x Υ10.3cm φέρνει την απόλυτη αίσθηση φωτεινότητας και στιλ στον χώρο σας. Προσθέστε έναν έξτρα χαρακτήρα και μοναδικότητα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με αυτό το φωτιστικό που ξεχωρίζει. Αφήστε το GloboStar® SARA 00847 να σας συνεπάρει και να αναβαθμίσει τον χώρο σας, προσφέροντας τη ζεστασιά και την λάμψη που επιθυμείτε.

Απολαύστε τον σύγχρονο σχεδιασμό, την αξιοπιστία και την άνεση που προσφέρει το GloboStar® SARA 00847. Τώρα, με ένα κλικ, μπορείτε να φωτίσετε τη ζωή σας με μια μόνο κίνηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό φωτιστικό που θα ανανεώσει τον χώρο σας και θα σας συναρπάσει με την ομορφιά του!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here