Κρεμαστό Μακραμέ E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME 1L MACRAME 31-1077
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το προϊόν E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό με μηχανισμό E/27K που λειτουργεί με μία λάμπα. Το φωτιστικό διαθέτει μακραμέ σχέδιο, προσδίδοντας ένα μοντέρνο και κομψό στιλ στον χώρο σας.

Το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί για να κρεμάει από την οροφή με τη χρήση ROPE, το οποίο τονίζει ακόμη περισσότερο την κομψή του εμφάνιση. Ο συνδυασμός του μακραμέ σχεδίου και του ROPE προσδίδει στον χώρο μια αίσθηση φυσικότητας και θαλπωρής.

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις 1L, προσφέροντας αρκετό φως στον χώρο που τοποθετείται. Με τις διαστάσεις αυτές, αποδεικνύεται ιδανικό για χρήση σε σαλόνια, τραπεζαρίες και υπνοδωμάτια.

Η κατασκευή του φωτιστικού είναι από ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζοντας την αντοχή και την αξιοπιστία του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ποιότητα κατασκευής εξασφαλίζει επίσης την ασφάλεια του προϊόντος κατά τη χρήση του.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού είναι ευέλικτος και εύκολος στην εγκατάσταση. Συνοδεύεται από οδηγίες τοποθέτησης, επιτρέποντας σας να το τοποθετήσετε μόνοι σας, χωρίς την ανάγκη επαγγελματικής βοήθειας.

Το φωτιστικό προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμοστεί στα αισθητικά απαιτήσεις και τις ανάγκες του χώρου σας. Με τη χρήση κατάλληλης λάμπας, μπορείτε να δημιουργήσετε τον επιθυμητό φωτισμό και ατμόσφαιρα που ταιριάζει στον χώρο σας.

Συνολικά, το προϊόν E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077 προσδίδει ένα μοντέρνο και φυσικό στιλ στον χώρο σας, προσφέροντας αρκετό φως και αντοχή για μακροχρόνια χρήση. Με την ευελιξία του σχεδιασμού του, μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι υλικό είναι κατασκευασμένο το E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077;
    Το E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077 είναι κατασκευασμένο από μακραμέ κορδόνι.

  2. Ποιες είναι οι διαστάσεις του κρεμαστού;
    Οι διαστάσεις του κρεμαστού είναι 1L, δηλαδή έχει ύψος 1 μέτρο.

  3. Ποιος είναι ο σχεδιασμός του κρεμαστού;
    Ο σχεδιασμός του κρεμαστού είναι μακραμέ, που αναφέρεται στην τέχνη του κλιμακώματος κατασκευών με κορδόνια.

  4. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους;
    Δεδομένου ότι δεν παρέχεται πληροφορία σχετικά με την ανθεκτικότητα του υλικού στις καιρικές συνθήκες, δεν μπορεί να εξακριβωθεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους. Συνιστάται να ανατρέξετε στις οδηγίες χρήσης ή να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή για περισσότερες πληροφορίες.

  5. Ποια είναι η χωρητικότητα φόρτωσης του κρεμαστού;
    Δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη χωρητικότητα φόρτωσης του κρεμαστού. Ανάλογα με τον τρόπο σύνδεσης και την ανθεκτικότητα του υλικού, μπορεί να αντέχει διάφορα βάρη. Συνιστάται να τηρούνται οι προδιαγραφές και οδηγίες του κατασκευαστή.

  6. Περιλαμβάνεται στο προϊόν η απαραίτητη αρτοποιία για την εγκατάστασή του;
    Δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με την απαραίτητη αρτοποιία για την εγκατάσταση του κρεμαστού. Συνιστάται να αναζητηθούν οδηγίες εγκατάστασης από τον κατασκευαστή ή να ζητηθεί επαγγελματική βοήθεια για να διασφαλιστεί η σωστή τοποθέτηση του προϊόντος.

Με την πανάρχαια τέχνη του μακραμέ και την εκλεπτυσμένη τεχνική του, το προϊόν E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077 αναδεικνύεται ως μια ευφάνταστη κομψότητα για τα οικιακά σας χώρους. Επιδέξια κατασκευασμένο με ποιότητα και αισθητική, αυτό το προϊόν προσδίδει μια μοναδική αίσθηση στον χώρο σας.

Με τον εύκολο τρόπο που μπορεί να αναρτηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας, το E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077 αποτελεί εύκολη και γοητευτική επιλογή για τους λάτρεις της διακόσμησης και της λειτουργικότητας.

Η μοναδική ικανότητα του να δημιουργεί μια αύρα διαφορετική και κομψή είναι αυτό που κάνει το E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077 τον ιδανικό σύμμαχο κάθε διακόσμησης. Αυτή η κομψή κρεμαστή λύτρωση παρέχει ευελιξία και δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε χώρο, καθιστώντας το ένα απαραίτητο κομμάτι για καθημερινή χρήση.

Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την αισθητική, το E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077 σας επιτρέπει να αναπνεύσετε νέα ζωή σε κάθε χώρο. Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και εκλεπτυσμένη ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα προσθέσει μοναδικότητα και κομψότητα σε κάθε σας διακόσμηση.

Ανακαλύψτε την απαράμιλλη γοητεία του E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077 και εντυπωσιάστε τους φίλους και τους επισκέπτες σας με αυτήν την αριστοκρατική προσθήκη στον χώρο σας. Αγαπημένο από επαγγελματίες στον χώρο της διακόσμησης, αυτό το πρωτοποριακό προϊόν προσφέρει αξία και κορυφαία ποιότητα.

Αναζητήστε το E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077 για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με την εξαιρετική του παρουσία και να απολαύσετε την απόλυτη αίσθηση μιας διακόσμησης που ξεχωρίζει. Μην αφήσετε αυτήν την αξεπέραστη ευκαιρία να σας διαφύγει – αποκτήστε το E/27K MAC-ROPE 1L MACRAME ΚΡΕΜΑΣΤΟ 31-1077 για να ζήσετε τη διαφορά και την πολυτέλεια.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας