Εκπληκτικό Επιτοίχιο Φωτιστικό LED – Απλίκα – PH092
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – PH092 είναι ένα προϊόν που προσφέρει υψηλή ποιότητα φωτισμού και στυλ στον χώρο σας. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτισμό, που σημαίνει ότι δεν απαιτεί επιπλέον λαμπτήρες και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής για μεγαλύτερη οικονομία.

Το φωτιστικό αποτελείται από μια γυάλινη οθόνη, που επιτρέπει στο φως να διαχέεται ομοιόμορφα στον χώρο και προσφέρει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Η γυάλινη οθόνη διαθέτει επίσης μια διακοσμητική λεπτομέρεια, η οποία προσθέτει μια ελαφριά πινελιά κομψότητας στο σύνολο.

Αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό έχει συμπαγή σχεδίαση και καλύπτει επαρκώς τον χώρο, χωρίς να περιορίζει την κυκλοφορία. Είναι ιδανικό για την εγκατάσταση σε κάθε τοίχο και ταιριάζει εύκολα με το υπόλοιπο διακοσμητικό σας στυλ.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και γρήγορη. Παρέχονται οδηγίες εγκατάστασης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να τοποθετήσετε το φωτιστικό χωρίς προβλήματα. Μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου που θέλετε να τονίσετε.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – PH092 προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς τα LED έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μείωση των ενεργειακών σας δαπανών και περιβαλλοντικό οφέλος.

Το φωτιστικό LED – Απλίκα – PH092 διαθέτει επίσης ενσωματωμένο διακόπτη αφής, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το φως στις ανάγκες σας. Μπορείτε να το ρυθμίσετε σε διάφορα επίπεδα φωτεινότητας, ανάλογα με τον προτιμώμενο ατμοσφαιρικό φωτισμό που επιθυμείτε.

Συνολικά, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – PH092 προσφέρει όχι μόνο υψηλής ποιότητας φωτισμό, αλλά και κομψότητα και λειτουργικότητα. Με την εγγύηση ποιότητας και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – Απλίκα – PH092;
    Η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – Απλίκα – PH092 είναι 9 Watt.

  2. Ποιο είναι το φωτεινό ρεύμα που εκπέμπει το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – PH092;
    Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – PH092 εκπέμπει φωτεινό ρεύμα 800 lumens.

  3. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του LED φωτιστικού;
    Η διάρκεια ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – Απλίκα – PH092 είναι περίπου 25.000 ώρες.

  4. Ποια είναι η θερμοκρασία χρώματος του φωτιστικού;
    Η θερμοκρασία χρώματος του επιτοίχιου φωτιστικού LED – Απλίκα – PH092 είναι 3000K, δηλαδή θερμό λευκό φως.

  5. Ποιες είναι οι διαστάσεις του επιτοίχιου φωτιστικού;
    Οι διαστάσεις του επιτοίχιου φωτιστικού LED – Απλίκα – PH092 είναι περίπου 25 εκατοστά μήκος, 10 εκατοστά πλάτος και 4 εκατοστά ύψος.

  6. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού;
    Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – PH092 είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, που του προσδίδει αντοχή και αισθητική.

Με αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα PH092, η ιδανική λύση για την αναβάθμιση της φωτιστικής διακόσμησης σας, εισέρχεστε σε έναν κόσμο φωτεινό, απολαυστικό και ενεργειακά αποδοτικό. Με την τελευταία τεχνολογία LED, το επιτοίχιο φωτιστικό αυτό προσφέρει κορυφαία ποιότητα φωτισμού και μείωση των ενεργειακών σας εξόδων.

Το Επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα PH092 επιτρέπει στη φως να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλόξενη. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση και η ανθεκτική κατασκευή του σας εγγυώνται πολλά χρόνια χρήσης χωρίς ανησυχίες.

Επιπλέον, αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό LED προσφέρει ευρεία γκάμα εφαρμογών. Από την καθιστική σας, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο σας, η απλίκα PH092 θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα δημιουργήσει μια μοναδική αισθητική.

Το εξαιρετικό φως που εκπέμπεται από το επιτοίχιο φωτιστικό αυτό θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του χώρου σας και θα προσθέσει μια επιπλέον επίπεδη λάμψη. Η εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρει θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας και θα αποδειχθεί επιλογή με μακροπρόθεσμα οφέλη για το περιβάλλον.

Μην χάσετε την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε με τον χώρο σας. Αποκτήστε το Επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα PH092 και αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας. Προσθέστε μια αίσθηση φωτεινότητας, ζεστασιάς και λάμψης σε κάθε γωνιά του χώρου σας.

Αποκτήστε το Επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα PH092 σήμερα και βίωστε τη διαφορά που μπορεί να προσφέρει ένα υψηλής ποιότητας φωτιστικό στον χώρο σας. Μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες φωτιστικές τάσεις και εξερευνήστε τη συλλογή μας για να βρείτε το ιδανικό φωτιστικό για εσάς. Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας και αναβαθμίστε τον χώρο σας με PH092!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here