Επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Θερμό Λευκό – 1002-6
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Warm White – 1002-6 είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει λειτουργικότητα και στυλ στον χώρο σας. Αυτό το φωτιστικό LED θα προσθέσει μια ζεστή λάμψη στο χώρο σας, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Το προϊόν διαθέτει έναν σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε είδος διακόσμησης. Η λεία ανοδειωμένη επιφάνεια προσδίδει μια αίσθηση κομψότητας και κομψότητας σε αυτό το φωτιστικό.

Επιπλέον, το φωτιστικό LED 1002-6 προσφέρει μια ευρεία περιοχή φωτισμού, καλύπτοντας αποτελεσματικά μεγάλες επιφάνειες. Αυτό το κομψό φωτιστικό απόδοσης 18W και έχει μια κομψή σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε είδους περιβάλλον.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτού του φωτιστικού είναι ότι λειτουργεί με LED, που είναι γνωστό ότι είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον και προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με άλλους τύπους φωτισμού. Η ζεστή άσπρη απόχρωση του φωτιστικού προσθέτει ακόμη περισσότερη ζεστασιά και ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Επιπλέον, το φωτιστικό είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και διαθέτει αξιόπιστη λειτουργία. Αυτό το προϊόν είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με έναν ποιοτικό φωτισμό.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Warm White – 1002-6 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – Απλίκα – Warm White – 1002-6;
    Η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – Απλίκα – Warm White – 1002-6 είναι 6W.

  2. Ποιο είναι το φωτεινό ρεύμα της απλίκας;
    Η απλίκα διαθέτει φωτεινό ρεύμα θερμού λευκού χρώματος (Warm White).

  3. Ποιο είδος κατασκευής έχει η απλίκα;
    Η απλίκα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, με μεταλλικό φινίρισμα, που την καθιστά ανθεκτική και αισθητικά προσεγμένη.

  4. Πόσες ώρες διαρκεί η διάρκεια ζωής των LED;
    Οι LED λαμπτήρες της απλίκας έχουν διάρκεια ζωής περίπου 30.000 ωρών, προσφέροντας μακροχρόνια χρήση χωρίς αντικατάσταση.

  5. Ποιες είναι οι διαστάσεις της απλίκας;
    Οι διαστάσεις της απλίκας είναι περίπου Υψος: 15cm, Πλάτος: 8cm, Βάθος: 11cm.

  6. Ποιο είναι το επίπεδο προστασίας της απλίκας;
    Η απλίκα έχει επίπεδο προστασίας ΙΡ20, που σημαίνει ότι προστατεύεται από αντικείμενα με διάμετρο άνω των 12,5mm, όπως δάχτυλα, αλλά δεν είναι προστατευμένη από νερό.

Καταλήξτε σε μια συναρπαστική συμπέρασμα στα Ελληνικά, βελτιστοποιώντας το για μηχανές αναζήτησης προκειμένου να διευρύνετε την ορατότητα και τη συμμετοχή. Εξερευνήστε τα μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τις εφαρμογές του προϊόντος που παρουσιάζεται στο Επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Warm White – 1002-6, παρέχοντας αξιόλογες εισηγήσεις και πληροφορίες που συνάδουν με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Μέσω εκλεπτυσμένης γλώσσας και στρατηγικής τοποθέτησης λέξεων-κλειδιών, στόχος είναι να καταλαβαίνουμε τους αναγνώστες και να προάγουμε οργανική κίνηση, διαβιβάζοντας παράλληλα την πρόταση αξίας και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προϊόντος.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here