Επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Θερμό Λευκό – 1015-4
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Warm White – 1015-4 είναι ένα προϊόν που παρέχει λειτουργικό και διακοσμητικό φωτισμό σε κάθε χώρο. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έντονο και ζεστό λευκό φωτισμό, ο οποίος δημιουργεί μια άνετη ατμόσφαιρα.

Η απλίκα έχει μοντέρνο σχεδιασμό με απλές γραμμές και καθαρά σχήματα, που ταιριάζουν σε κάθε είδους διακόσμηση. Το λευκό φινίρισμα της προσθέτει μια διακριτική και κομψή όψη στον χώρο σας.

Αυτό το προϊόν χρησιμοποιεί τεχνολογία LED, η οποία είναι γνωστή για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μακρά διάρκεια ζωής. Οι λαμπτήρες LED διαρκούν περισσότερο από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας.

Η τοποθέτηση του επιτοίχιου φωτιστικού LED – Απλίκα – Warm White – 1015-4 είναι εύκολη και γρήγορη. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάθετα είτε οριζόντια στον τοίχο, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εικόνα. Επιπλέον, το προϊόν διαθέτει ενσωματωμένη συσκευή ασφαλείας για να αποφεύγεται η υπερθέρμανση κατά τη χρήση.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Warm White – 1015-4 είναι κατάλληλο για όλους τους χώρους, όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο ή το μπάνιο. Με τον ζεστό λευκό φωτισμό που παράγει, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ηρεμία.

Το προϊόν προέρχεται από πιστοποιημένους κατασκευαστές, εγγυώντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Επιπλέον, η τιμή του είναι προσιτή, κάνοντας το προσιτό για όλους.

Συνολικά, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Warm White – 1015-4 είναι ένα ποιοτικό και προσιτό προϊόν που προσφέρει λειτουργικό και διακοσμητικό φωτισμό. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό του και την εξοικονόμηση ενέργειας της τεχνολογίας LED, αυτή η απλίκα αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε χώρο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι ένα επιτοίχιο φωτιστικό LED απλίκα – Warm White – 1015-4 και ποια είναι η λειτουργία του;
    Ένα επιτοίχιο φωτιστικό LED απλίκα – Warm White – 1015-4 είναι ένα φωτιστικό που τοποθετείται στον τοίχο και χρησιμοποιεί LED λάμπες για να παράγει φως. Η θερμότητα του φωτιστικού είναι warm white, προσφέροντας ένα ζεστό και φιλικό στον άνθρωπο φωτεινότητα. Η λειτουργία του είναι να παρέχει φωτισμό σε μια αίθουσα ή χώρο, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

  2. Ποια είναι η ισχύς και η φωτεινότητα του επιτοίχιου φωτιστικού LED απλίκα – Warm White – 1015-4;
    Η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού εξαρτάται από την τάση που χρησιμοποιείται, αλλά συνήθως ένα τέτοιο φωτιστικό έχει μία ισχύ 5-10 Watt. Όσον αφορά τη φωτεινότητα, ένα επιτοίχιο φωτιστικό μπορεί να παράγει από 400-500 Lumens έως 1000-1200 Lumens, ανάλογα με την ισχύ του και τις λάμπες που χρησιμοποιεί.

  3. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED απλίκα – Warm White – 1015-4;
    Οι LED λάμπες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λάμπες. Συνήθως, ένα επιτοίχιο φωτιστικό LED απλίκα – Warm White – 1015-4 μπορεί να έχει διάρκεια ζωής περίπου 30.000-50.000 ώρες, ανάλογα με την ποιότητα και την χρήση των λαμπτήρων LED.

  4. Ποιες είναι οι διαστάσεις και το υλικό κατασκευής του επιτοίχιου φωτιστικού LED απλίκα – Warm White – 1015-4;
    Οι διαστάσεις του επιτοίχιου φωτιστικού μπορούν να ποικίλουν, αλλά συνήθως ένα τέτοιο φωτιστικό έχει περίπου ύψος 10-20 εκατοστά, πλάτος 10-15 εκατοστά και βάθος 5-10 εκατοστά. Όσον αφορά το υλικό κατασκευής, επιτοίχια φωτιστικά LED απλίκα συνήθως κατασκευάζονται από μέταλλο, πλαστικό ή γυαλί, ανάλογα με τον σχεδιασμό και την ποιότητα του φωτιστικού.

  5. Ποια είναι η πιστοποίηση ασφαλείας και η προστασία από νερό του επιτοίχιου φωτιστικού LED απλίκα – Warm White – 1015-4;
    Επιτοίχια φωτιστικά LED απλίκα συνήθως προσφέρουν πιστοποιητικό ασφαλείας (όπως CE, RoHS) για να διασφαλίσουν ότι πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας. Επίσης, πολλά φωτιστικά έχουν κατάλληλη προστασία από νερό, που τα καθιστά αδιάβροχα ή ανθεκτικά στις κατάλληλες συνθήκες (π.χ. IP44, IP65), ανάλογα με τη χρήση και την τοποθέτησή τους.

  6. Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης του επιτοίχιου φωτιστικού LED απλίκα – Warm White – 1015-4;
    Η εγκατάσταση ενός επιτοίχιου φωτιστικού LED απλίκα συνήθως απαιτεί την ύπαρξη ενός ηλεκτρολόγου για τη σύνδεση των καλωδίων με το ηλεκτρικό δίκτυο. Πρέπει να τοποθετηθεί σε μια επιτοίχια βάση ή επίπεδη επιφάνεια και να συνδεθεί σωστά στα καλώδια. Ωστόσο, η διαδικασία εγκατάστασης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο φωτιστικού και τις ανάγκες του χώρου. Συνιστάται να ανατρέξετε στις οδηγίες που συνοδεύουν το προϊόν ή να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια για τη σωστή εγκατάσταση.

Συνοψίζοντας, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Warm White – 1015-4 παρουσιάζει ξεχωριστά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που το καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστο φωτισμό. Η χρήση των LED λαμπτήρων του εξασφαλίζει ισχυρό φωτισμό με εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ζεστή, ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Warm White – 1015-4 είναι ιδανικό για τη δημιουργία άψογου φωτισμού σε διάφορες εφαρμογές, όπως σαλόνια, υπνοδωμάτια, γραφεία ή ακόμη και επαγγελματικούς χώρους. Η ευκολία εγκατάστασης του και η ευελιξία στη ρύθμιση του φωτισμού, το καθιστούν μια πολύπλευρη λύση που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.

Επωφεληθείτε από την προηγμένη τεχνολογία των LED και απογειώστε την αισθητική του χώρου σας με το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Warm White – 1015-4. Ανώτερη φωτεινότητα, ανθεκτικότητα και κατανάλωση ενέργειας προσφέρουν την ιδανική λύση για να ενισχύσετε την αίσθηση του χώρου σας και να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα.

Εξερευνήστε την ευρεία γκάμα μας και ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα με εκπληκτικές λειτουργίες και αισθητική. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας φωτιστικών λύσεων που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας προϊόντα και επωφεληθείτε από την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουμε.

Εμπιστευθείτε το επιτοίχιο φωτιστικό LED – Απλίκα – Warm White – 1015-4 για να δώσετε στον χώρο σας τη λάμψη που του αξίζει και να αναβαθμίσετε την ατμόσφαιρα με μοναδικότητα και στυλ. Αγοράστε το σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here