Επιτοίχιο φωτιστικό LED – Η19
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Η επιλογή για επιτοίχιο φωτιστικό LED τύπου H19 ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις για λειτουργία και σχεδιασμό. Με τη χρήση της τεχνολογίας LED, αυτό το φωτιστικό προσφέρει μεγάλη φωτεινότητα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, προσφέροντας μακροχρόνια εξοικονόμηση στον λογαριασμό του ηλεκτρισμού.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED τύπου H19 διαθέτει μία σύγχρονη και λειτουργική σχεδίαση, που ταιριάζει τέλεια σε κάθε χώρο. Με τις διαστάσεις και την ευελιξία του, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε κάθε τοίχο, προσθέτοντας ένα μοντέρνο και εκλεπτυσμένο στυλ στο χώρο σας.

Αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό LED προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα και ομοιογένεια, καθώς διαθέτει πολλαπλά LED που διαχέουν το φως ομοιόμορφα. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο χώρος θα φωτιστεί αποτελεσματικά χωρίς σκοτεινά σημεία ή ανομοιόμορφο φωτισμό.

Ένα πλεονέκτημα αυτού του φωτιστικού είναι η χαμηλή θερμοκρασία που απορρέει από την λειτουργία των LED. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αναπτυχθεί περιβαλλοντική θερμότητα και δεν θα καίει το δέρμα αν επικινδυνεύσουμε να το αγγίξουμε.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED τύπου H19 είναι επίσης ανθεκτικό στην υγρασία και τη σκόνη, επηρεάζοντας ελάχιστα από τις κακές καιρικές συνθήκες και άνευρους χώρους. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους ή σε υγρές περιοχές, όπως μπάνια.

Επιπλέον, αυτό το φωτιστικό προσφέρει μία μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν απαιτεί συχνή αντικατάσταση. Με τη σωστή συντήρηση και φροντίδα, μπορεί να διαρκέσει επί μακρόν, προσφέροντας αξιόπιστη και αποτελεσματική φωτισμό.

Τέλος, η εγκατάσταση του επιτοίχιου φωτιστικού LED τύπου H19 είναι απλή και εύκολη. Μπορεί να γίνει από μη επαγγελματίες χρήστες με λίγη προσπάθεια, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα. Το φωτιστικό παρέχει επίσης τα απαραίτητα εξαρτήματα και οδηγίες για την εγκατάσταση, για να καταστήσει τη διαδικασία ακόμα πιο απλή.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποια είναι η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – H19;
Απάντηση: Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19 έχει μια ισχύ 19W.

Λεπτομέρειες: Η ισχύς του LED έχει σημασία για την κατανάλωση ενέργειας και την ένταση του φωτισμού που παρέχει. Έχοντας μια ισχύ 19W, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19 παρέχει αρκετή φωτεινότητα για να φωτίσει έναν χώρο.

Ερώτηση 2: Ποιο είναι το χρώμα φωτός που εκπέμπει το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19;
Απάντηση: Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19 εκπέμπει φως ψυχρού λευκού χρώματος.

Λεπτομέρειες: Το χρώμα του φωτιστικού επηρεάζει την ατμόσφαιρα και την αισθητική ενός χώρου. Το φως ψυχρού λευκού χρώματος που εκπέμπει το LED – H19 φωτιστικό, παρέχει ένα φωτεινό, φρέσκο και κομψό περιβάλλον.

Ερώτηση 3: Ποιο είναι το μήκος του επιτοίχιου φωτιστικού LED – H19;
Απάντηση: Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19 έχει μήκος 60 εκατοστά.

Λεπτομέρειες: Το μήκος του φωτιστικού είναι σημαντικό για τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση στον χώρο. Έχοντας μήκος 60 εκατοστά, το LED – H19 επιτοίχιο φωτιστικό είναι ιδανικό για την τοποθέτηση πάνω από ένα καθρέπτη ή σε μια ποικιλία των τοίχων.

Ερώτηση 4: Τι είδους χρωματική απεικόνιση παρέχει το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19;
Απάντηση: Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19 παρέχει υψηλή ποιότητα χρωματικής απεικόνισης με έναν δείκτη απόδοσης χρωμάτων (CRI) πάνω από 80.

Λεπτομέρειες: Η χρωματική απεικόνιση επηρεάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα χρώματα στον χώρο. Έχοντας έναν CRI πάνω από 80, το LED – H19 φωτιστικό παρέχει υψηλή πιστότητα χρωμάτων και βοηθά στην απεικόνιση των αντικειμένων με τρόπο φυσικό και ακριβή.

Ερώτηση 5: Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – H19;
Απάντηση: Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19 κατασκευάζεται από αλουμίνιο.

Λεπτομέρειες: Το υλικό κατασκευής επηρεάζει την ανθεκτικότητα και την αισθητική του φωτιστικού. Το αλουμίνιο είναι ένα ελαφρύ, ανθεκτικό και αντιδιαβρωτικό υλικό που παρέχει μια μοντέρνα και ανθεκτική εμφάνιση στο φωτιστικό LED – H19.

Ερώτηση 6: Ποιες είναι οι λειτουργίες διακόπτη που διαθέτει το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19;
Απάντηση: Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19 διαθέτει τρεις διαφορετικές λειτουργίες διακόπτη: on/off, ρύθμιση φωτεινότητας και αλλαγή χρώματος φωτισμού.

Λεπτομέρειες: Οι λειτουργίες διακόπτη παρέχουν τον έλεγχο και την προσαρμογή του φωτιστικού στις ανάγκες του χρήστη. Η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των λειτουργιών on/off, ρύθμισης φωτεινότητας και αλλαγής χρώματος φωτισμού, δίνει την ευελιξία στον χώρο και ανταποκρίνεται σε διάφορες απαιτήσεις φωτισμού.

Μεταμορφώστε τον χώρο σας με το εκθαμβωτικό φωτισμό του Επιτοίχιου φωτιστικού LED – H19. Απολαύστε την ανώτερη ποιότητα φωτισμού, την εξοικονόμηση ενέργειας και την αμεσότητα της ανάβασης με αυτό το εκπληκτικό φωτιστικό. Απόλαυσε αξέχαστες στιγμές φωτεινότητας και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ.

Σχεδιασμένο για να αναδείξει κάθε χώρο, το Επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19 προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία φωτισμού. Η τεχνολογία LED διαθέτει ανώτερη απόδοση φωτεινότητας και αντοχή σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός, ενώ η επιτοίχια τοποθέτηση σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως τον χώρο σας.

Επιπλέον, το Επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19 προσφέρει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας την κατανάλωση ενέργειας και μειώνοντας το κόστος των λογαριασμών σας. Από την εξωτερική αυλή μέχρι το σαλόνι σας, αυτό το φωτιστικό θα δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό φωτισμό, αναβαθμίζοντας τον αισθητικό χαρακτήρα κάθε χώρου.

Μην χάνετε χρόνο και χρήματα σε παρωχημένα φωτιστικά. Επενδύστε σε μια αριστοκρατική λύση φωτισμού με το Επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19 και αναδείξτε την αισθητική και την πρακτικότητα του χώρου σας. Ανακαλύψτε το προσωπικό σας στυλ και δημιουργήστε μοναδικούς φωτιστικούς συνδυασμούς που θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη.

Με το Επιτοίχιο φωτιστικό LED – H19, οι επιλογές είναι ατελείωτες και ο ορίζοντας του σχεδιασμού φωτισμού είναι ανοικτός για εξερεύνηση. Αποκτήστε αυτό το φωτιστικό σήμερα και ζήστε μια εμπειρία φωτισμού που θα σας συναρπάσει. Αυξήστε την ορατότητα του χώρου σας, προσθέστε στυλ και δώστε στον εαυτό σας την αίσθηση της πολυτέλειας με αυτό το εκλεπτυσμένο φωτιστικό LED.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here