Επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH057
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH057 είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που προσφέρει φωτισμό και διακόσμηση στον χώρο σας. Με τη χρήση της τεχνολογίας LED, αυτό το φωτιστικό προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού είναι μοντέρνος και διακριτικός, καθιστώντας το ιδανικό για την τοποθέτηση σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Η λευκή απόχρωση του φωτιστικού το καθιστά ευέλικτο και εναρμονίζεται εύκολα με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH057 διαθέτει πολύ υψηλή φωτεινότητα, προσφέροντας έναν ομοιόμορφο φωτισμό σε ολόκληρο τον χώρο. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας φιλόξενης ατμόσφαιρας και τη φωτιστική ανάδειξη των αντικειμένων σας.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH057 είναι η δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτός. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ρυθμίσετε το φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες και την ατμόσφαιρα του χώρου.

Το φωτιστικό είναι επίσης αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε βεράντες, αυλές, μπαλκόνια ή ακόμα και στο μπάνιο.

Το φωτιστικό παρέχεται με οδηγίες εγκατάστασης και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για μια εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση ασφαλείας και ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι αυτό το προϊόν έχει περάσει από αυστηρούς έλεγχους.

Συνολικά, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH057 είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα, στυλ και αξιοπιστία. Εάν αναζητάτε ένα φωτιστικό που θα προσφέρει ομοιόμορφο και ρυθμιζόμενο φωτισμό, αυτό το προϊόν αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH057;
    Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH057 έχει ισχύ 7W.

  2. Ποιο είναι το φωτεινό ροή του φωτιστικού;
    Το φωτεινό ροή του φωτιστικού είναι 560 lm.

  3. Από ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το φωτιστικό LED;
    Το φωτιστικό LED – PH057 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο.

  4. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;
    Το φωτιστικό LED – PH057 έχει λευκό χρώμα φωτισμού.

  5. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του LED;
    Η διάρκεια ζωής του φωτιστικού LED – PH057 είναι περίπου 25.000 ώρες.

  6. Ποιο είναι το φάσμα χρωμάτων που καλύπτει το φωτιστικό LED;
    Το φωτιστικό LED – PH057 καλύπτει το φάσμα χρωμάτων 2700K-6500K, παρέχοντας επιλογές για θερμό, φυσικό και ψυχρό φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου.

Συμπερασματικά, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH057 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους απαιτητικούς καταναλωτές που αναζητούν την ιδανική συνδυαστική λύση αισθητικής, αποδοτικότητας και οικονομίας. Με την υψηλή τεχνολογία LED φωτισμού, αυτό το φωτιστικό προσφέρει υπέροχο φωτισμό με ενεργειακή απόδοση, εγγυώντας μείωση του κόστους και αύξηση της διάρκειας ζωής του.

Πρόσθετα, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH057 προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από την ανταγωνιστική αγορά. Με τις εξατομικευμένες επιλογές ρύθμισης της φωτεινότητας, καθώς και τον σχεδιασμό του για εύκολη τοποθέτηση, το φωτιστικό προσφέρει ευελιξία και ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης.

Αναζητείτε λύση που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την αισθητική του; Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH057 είναι εδώ για εσάς. Επωφεληθείτε από την προηγμένη τεχνολογία του LED, διατηρώντας τον περιβαλλοντικό σας σκοπό, χαμηλό κόστος, καθώς και μια μοναδική ατμόσφαιρα και φωτισμό στον χώρο σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε να πάει χαμένη. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH057 και απολαύστε αξέχαστες στιγμές φωτεινότητας και στυλ.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας