Επιτοίχιο φωτιστικό LED – ΦΗ058
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 είναι ένα προϊόν που διαθέτει τεχνολογία LED για τον φωτισμό. Η τεχνολογία LED παρέχει ένα πιο αποδοτικό και ενεργειακά αποτελεσματικό φωτισμό σε σύγκριση με τα παραδοσιακά φωτιστικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια και να μειώσει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 διαθέτει μια καλαίσθητη σχεδίαση που ταιριάζει σε διάφορους χώρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλόνια, υπνοδωμάτια, κουζίνες και γραφεία. Η λεπτή κατασκευή του φωτιστικού το καθιστά ιδανικό για τους χώρους που έχουν περιορισμένο χώρο.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 διαθέτει δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το φωτιστικό σε διάφορα επίπεδα φωτεινότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 προσφέρει μια ομοιόμορφη κατανομή του φωτισμού. Η τεχνολογία LED εξασφαλίζει ότι το φως διαχέεται ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο χωρίς σκιές ή άλλες ανεπιθύμητες επιπτώσεις. Αυτό δίνει ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 είναι επίσης ανθεκτικό και ανθεκτικό στη φθορά. Η μακρά διάρκεια ζωής των LED φωτιστικών το καθιστά ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους όπου ο φωτισμός παραμένει αναμμένος για πολλές ώρες καθημερινά.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 είναι εύκολο στην εγκατάσταση και στη συντήρηση. Μπορεί να το τοποθετήσετε μόνοι σας χωρίς την ανάγκη επαγγελματικής βοήθειας. Επιπλέον, η συντήρηση περιορίζεται στον καθαρισμό της επιφάνειας του φωτιστικού.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 προσφέρει εξαιρετική ποιότητα φωτισμού και μακρά διάρκεια ζωής των LED. Μπορεί να σας διαρκέσει για αρκετά χρόνια χωρίς να χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη λάμπα ή να εκτελέσετε άλλες επισκευές. Αυτό σας παρέχει επίσης την ασφάλεια ότι θα έχετε φωτισμό υψηλής ποιότητας για πολύ καιρό.

Συνολικά, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 είναι μια εξαιρετική επιλογή για διάφορους χώρους. Είναι ενεργειακά αποδοτικό, παρέχει ομοιόμορφο φωτισμό, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση. Με αυτό το φωτιστικό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH058;

Η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH058 είναι 10W.

  1. Ποιο είναι το εύρος τάσης λειτουργίας αυτού του φωτιστικού;

Το εύρος τάσης λειτουργίας του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH058 είναι 85V-265V AC.

  1. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού;

Το φωτιστικό LED – PH058 είναι διαθέσιμο σε λευκό χρώμα φωτεινού φωτός.

  1. Ποιο είναι το μέγιστο φωτεινό ρεύμα που παράγει αυτό το φωτιστικό;

Το μέγιστο φωτεινό ρεύμα που παράγει το φωτιστικό LED – PH058 είναι 800-900 lumens.

  1. Ποια είναι η διάρκεια ζωής αυτού του φωτιστικού LED;

Η διάρκεια ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH058 είναι περίπου 50.000 ώρες.

  1. Ποια είναι η διάσταση του φωτιστικού;

Οι διαστάσεις του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH058 είναι περίπου 220mm x 85mm x 55mm (Μήκος x Πλάτος x Ύψος).

Μείνετε μπροστά στην τάση της φωτιστικής τεχνολογίας με το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058! Αυτό το κομψό και λειτουργικό φωτιστικό δεν απλά φωτίζει τον χώρο σας, αλλά αναβαθμίζει και τον ίδιο τον τρόπο που βλέπετε τον χώρο σας. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες LED παρέχουν ένα φωτεινό και ομοιόμορφο φωτισμό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα άνεσης και στυλ.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα για να καλύψει τις ανάγκες σας. Η προηγμένη τεχνολογία LED του φωτιστικού παρέχει εξαιρετική απόδοση και ποιότητα φωτισμού, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια και χρήματα. Επιπλέον, η μακρά διάρκεια ζωής των λαμπτήρων LED σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε συχνά τις λάμπες, εξοικονομώντας ακόμα περισσότερα χρήματα.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 είναι ιδανικό για διάφορες εφαρμογές, από τη φωτισμένη διακόσμηση στο σαλόνι σας, μέχρι τον φωτισμό εργασιακών χώρων ή ακόμα και υπνοδωματίων. Η ευέλικτη σχεδίαση του φωτιστικού και η εύκολη τοποθέτηση το καθιστούν ιδανικό για κάθε εσωτερικό χώρο.

Όταν αγοράζετε το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058, κερδίζετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει λειτουργικότητα, στυλ και αποδοτικότητα σε ένα. Εμπνευσμένο από τις τελευταίες τάσεις του σχεδιασμού, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια πρωτότυπη και μοντέρνα αναβάθμιση στον φωτισμό του χώρου τους.

Αγοράστε το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH058 σήμερα και αναδείξτε την ατμόσφαιρα και το στυλ του χώρου σας. Με την υψηλή απόδοση και το ξεχωριστό σχεδιασμό του, αυτό το φωτιστικό θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας και θα σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία φωτισμού σε κάθε στιγμή.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here