Επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH102
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH102 είναι ένα προϊόν που προσφέρει λειτουργικότητα και στυλ στον χώρο σας. Με τη χρήση τεχνολογίας LED, αυτό το φωτιστικό παρέχει οικονομία σε ηλεκτρική ενέργεια και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η εγκατάσταση του προϊόντος είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει εύκολα από τον χρήστη. Επίσης, η σχεδίαση του φωτιστικού είναι μοντέρνα και προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε είδους διακόσμηση.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH102 παρέχει ένα ισχυρό φως που διασπάται ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο. Αυτό συνεπάγεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φωτίσει μεγάλες επιφάνειες, όπως ένα καθιστικό ή ένα υπνοδωμάτιο.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του φωτιστικού είναι η δυνατότητα του να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χρήστη. Ο ενσωματωμένος διακόπτης επιτρέπει την ρύθμιση της έντασης του φωτός, εξασφαλίζοντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή και χρήση.

Επιπλέον, το φωτιστικό είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στη σκόνη και την υγρασία. Αυτό το καθιστά ιδανικό για εσωτερική χρήση, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους όπου δεν είναι άμεσα εκτεθειμένο σε στοιχεία.

Από πλευράς αισθητικής, το φωτιστικό διαθέτει μια μοντέρνα και κομψή σχεδίαση που θα ταιριάξει εύκολα σε κάθε χώρο. Η σκουριά και το ασημί χρώμα του φωτιστικού δίνουν μια μοναδική αίσθηση ποιότητας και κομψότητας.

Τέλος, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH102 προσφέρεται σε προσιτή τιμή, κάνοντας τον αγοραστή να αξιοποιήσει πλήρως τα πλεονεκτήματα του φωτιστικού χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του.

Συνοψίζοντας, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH102 είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που προσφέρει ισχυρό φωτισμό, ποιότητα και αντοχή. Με εύκολη εγκατάσταση, ρύθμιση φωτεινότητας και προσιτή τιμή, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση: Ποιο είναι το μήκος και το πλάτος του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102;
Απάντηση: Το μήκος του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102 είναι 30cm και το πλάτος του είναι 10cm.

Ερώτηση: Ποια είναι η κατανάλωση ισχύος του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102;
Απάντηση: Η κατανάλωση ισχύος του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102 είναι 12W.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο δείκτης αδιαβροχοποίησης του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102;
Απάντηση: Ο δείκτης αδιαβροχοποίησης του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102 είναι IP65.

Ερώτηση: Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102;
Απάντηση: Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH102 κατασκευάζεται από αλουμίνιο.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο χρόνος ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102;
Απάντηση: Ο χρόνος ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102 είναι περίπου 50.000 ώρες.

Ερώτηση: Πόσο βαθμός γωνίας έχει η δέσμη φωτός του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102;
Απάντηση: Η δέσμη φωτός του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH102 έχει γωνία 120 μοιρών.

Καταλήγοντας, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH102 αποτελεί μια αναπάντεχη επιλογή για όσους αναζητούν την ιδανική συνδυαστική λύση φωτισμού και διακόσμησης για τον χώρο τους. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία LED που ενσωματώνεται σε αυτό το φωτιστικό, προσφέρει απροσδιόριστη φωτεινότητα και αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας. Η ευέλικτη σχεδίαση του επιτρέπει να ταιριάζει αρμονικά στον κάθε χώρο, ενώ η ανώτερης ποιότητας κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Από τον φιλόδοξο επαγγελματία έως τον αισθητικά ενημερωμένο ερασιτέχνη, αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό αποπνέει πολυτέλεια, δημιουργικότητα και κομψότητα, καθιστώντας το αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης και της ατμόσφαιρας. Αποκτήστε σήμερα το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH102 και αναβαθμίστε άμεσα τον χώρο σας με ένα προϊόν που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και προσδοκία. Αποκτήστε ξεχωριστό φωτισμό που θα κεντρίσει τα βλέμματα και θα προσθέσει μια πινελιά μοναδικότητας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here