Επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτοίχιο φωτιστικό LED- PH215 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με μοντέρνο σχεδιασμό που θα εντυπωσιάσει κάθε χώρο. Το φωτιστικό αυτό προσφέρει φωτεινότητα χωρίς να καταναλώνει πολλή ενέργεια, καθιστώντας το ιδανικό για οικονομία ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι περίπου … και κατασκευάζεται από ανθεκτικά υλικά, τα οποία το καθιστούν ανθεκτικό στην οξείδωση και την φθορά. Έχει ματ φινίρισμα στο περίβλημά του, το οποίο προσδίδει μια σπεσιαλίστικη όψη. Επιπλέον, προσφέρει κατάλληλο φωτισμό για διάφορες χρήσεις, όπως για παράδειγμα στον καθιστικό χώρο, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED- PH215 διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτισμό, με μια υψηλή απόδοση φωτεινότητας. Η χρήση LED λαμπτήρων εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη αξιοπιστία και οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Επιπλέον, αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό διαθέτει εξαρτήματα για σταθερή τοποθέτηση στον τοίχο, προσφέροντας σταθερότητα και ασφάλεια. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο εσωτερικού χώρου με ευκολία.

Το φωτιστικό LED- PH215 διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τον φωτισμό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, ώστε να ανάβει αυτόματα όταν ανιχνεύσει κίνηση στον χώρο, προσφέροντας έτσι ευκολία και ασφάλεια.

Τέλος, το φωτιστικό LED- PH215 διαθέτει ελκυστικό σχεδιασμό που ενσωματώνεται εύκολα σε οποιαδήποτε διακόσμηση. Ο συνδυασμός της μαύρης και λευκής απόχρωσης του προϊόντος δημιουργεί μια σύγχρονη και κομψή αισθητική. Επίσης, η συμπαγής κατασκευή του το καθιστά ιδανικό για χώρους με περιορισμένη διαθέσιμη επιφάνεια.

Αυτό το επιτοίχιο φωτιστικό LED- PH215 είναι όχι μόνο ένα προϊόν που φωτίζει το χώρο σας, αλλά και ένα αισθητικά ικανοποιητικό και λειτουργικό κομμάτι διακόσμησης. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και τις πολλαπλές λειτουργίες που προσφέρει, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά ένα σύγχρονο και πρακτικό φωτιστικό.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215;

    • Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215 είναι ένας τύπος φωτιστικού που προορίζεται για τοποθέτηση στον τοίχο. Αποτελείται από ένα πάνελ LED με ενσωματωμένα LED τσιπ που παρέχουν φως χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης. Το PH215 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωτισμό σε διάφορους χώρους όπως σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο, γραφείο κ.λπ.
  2. Ποια είναι η κύρια χρήση του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH215;

    • Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215 χρησιμοποιείται κυρίως για να παρέχει λειτουργικό και διακοσμητικό φωτισμό σε εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ομοιόμορφου και ευχάριστου φωτισμού γύρω από τον χώρο, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει στυλ και αισθητική στην αισθητική του χώρου.
  3. Ποια είναι η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH215;

    • Η ισχύς του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH215 εξαρτάται από την τάση του ρεύματος που τροφοδοτεί το φωτιστικό. Συνήθως, αυτό το μοντέλο έχει ισχύ 15W.
  4. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH215;

    • Η διάρκεια ζωής του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH215 είναι γύρω στις 30.000 ώρες λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει για περισσότερα από 10 χρόνια αν χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση για περίπου 8 ώρες την ημέρα.
  5. Ποιες είναι οι χρωματικές επιλογές για το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215;

    • Η τυπική χρωματική εκδοχή για το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215 είναι η φως ημέρας με θερμοκρασία χρώματος περίπου 4000Κ. Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές μπορεί να παρέχουν διαφορετικές επιλογές χρωματικής θερμοκρασίας, όπως θερμό λευκό (2700Κ)ή ψυχρό λευκό (6000Κ).
  6. Ποια είναι η διαστασιακή του προδιαγραφή;
    • Οι διαστάσεις του επιτοίχιου φωτιστικού LED – PH215 εξαρτώνται από κάθε κατασκευαστή, αλλά συνήθως έχει μήκος περίπου 30 cm, πλάτος περίπου 20 cm και βάθος περίπου 5 cm. Οι ακριβείς διαστάσεις πρέπει να ελεγχθούν για το συγκεκριμένο μοντέλο που εξετάζεται.

Συνοψίζοντας, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215 είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για τις μοναδικές του δυνατότητες και οφέλη. Η άριστη ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία LED, δημιουργούν ένα προϊόν που προσφέρει υψηλή απόδοση φωτισμού με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215 αναδεικνύεται για την ευελιξία που προσφέρει στη χρήση του, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, και να προσαρμοστεί σε κάθε διακοσμητικό στυλ. Μάλιστα, η αδιάβροχη σχεδίαση του το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση σε μπαλκόνια, αυλές και κήπους.

Ένας από τους κομψούς τρόπους που μπορείτε να αξιοποιήσετε το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215 είναι να τοποθετήσετε πολλαπλά φωτιστικά δίπλα-δίπλα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό φωτιστικό σύστημα που θα φωτίζει ομοιόμορφα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε χώρο.

Με πληθώρα θετικών χαρακτηριστικών και τη δυνατότητα επιλογής του φωτισμού που τηρείται με την παράδοση της ελληνικής κουλτούρας, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215 είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο τους.

Απολαύστε τις εκπληκτικές επιδόσεις του φωτιστικού μας και ανακαλύψτε τον πραγματικό ορισμό του ποιοτικού φωτισμού. Με αντοχή, αισθητική και οικονομία, το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215 ξεπερνά κάθε προσδοκία και προσδίδει ξεχωριστό χαρακτήρα στον χώρο που θέλετε να αναδείξετε. Είναι η απόλυτη επένδυση για τη διαμόρφωση ενός φωτεινού και εντυπωσιακού περιβάλλοντος.

Διακρίνετε τον εαυτό σας μέσα από τον διαφορετικό φωτισμό που προσφέρει το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215. Πρωταγωνιστής σε οποιαδήποτε αισθητική ή εκτελεστική απαίτηση, αυτή η φωτιά τοίχου θα σας συναρπάσει και θα διαμορφώσει μια ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα και το στιλ σας.

Ανακαλύψτε τον κόσμο των ατελείωτων δυνατοτήτων που προσφέρει το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215 και αφήστε το να φέρει το σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο στη διάσημη ελληνική λάμψη. Απολαύστε την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη μαγευτική εμπειρία που μόνο το επιτοίχιο φωτιστικό LED – PH215 μπορεί να σας προσφέρει.

Keyword suggestions: επιτοίχιο φωτιστικό LED, PH215, αποδοτικός φωτισμός, πρωτοποριακή τεχνολογία LED, αδιάβροχη σχεδίαση, ευελιξία, αισθητική.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here