Επιτραπέζιο φωτιστικό – Πορτατίφ – ZFJ-23
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 είναι ένα προϊόν με λειτουργικό και κομψό σχεδιασμό. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει μια μοντέρνα και κομψή βάση που στηρίζει τον φωτιστικό πηγαίνοντας από την οριζόντια πλευρά. Η βάση αυτή παρέχει σταθερότητα και σταθερή βάση για το φωτιστικό, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ανθεκτικότητά του.

Το πορτατίφ ZFJ-23 διαθέτει μια προηγμένη τεχνολογία φωτισμού που περιλαμβάνει LED λάμπες. Αυτές οι λάμπες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και προσφέρουν ομοιόμορφο και φωτεινό φως. Συνδυάζεται με μια ποικιλία χρωμάτων, επιτρέποντας στον χρήστη να προσαρμόσει το φως στις προτιμήσεις του.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ZFJ-23 είναι η δυνατότητα προσαρμογής της κλίσης και του ύψους του φωτιστικού. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να αυξομειώνει τη γωνία του φωτισμού και να προσαρμόζει το φως στις ανάγκες του.

Επιπλέον, το φωτιστικό πορτατίφ ZFJ-23 παρέχει διάφορες λειτουργίες φωτισμού, όπως ένα λειτουργικό διακόπτη για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, καθώς και ρυθμιστικό φωτεινότητας για να προσαρμόσετε την ένταση του φωτός σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Το φωτιστικό ZFJ-23 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, που του προσδίδουν ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αντοχή. Τα χρώματα που είναι διαθέσιμα για αυτό το προϊόν είναι μαύρο, λευκό και ασημένιο, επιτρέποντας στο φωτιστικό να ταιριάζει με κάθε είδος διακόσμησης.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 προσφέρει μια ευέλικτη και λειτουργική λύση φωτισμού για τον χώρο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως γραφείο, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα ή ακόμα και σε επαγγελματικούς χώρους.

Το προϊόν διαθέτει πιστοποιητικά ασφαλείας και πληροί όλες τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Επιπλέον, το προϊόν παρέχει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος λειτουργίας.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 είναι μια πρακτική και λειτουργική επιλογή για όσους αναζητούν ένα κομψό φωτιστικό που παρέχει καλή φωτεινότητα και εύκολη ρύθμιση. Με την ποικιλία των χρωμάτων και τον προσαρμοστικό σχεδιασμό, αυτό το προϊόν θα συμπληρώσει και θα αναβαθμίσει την αισθητική και τη λειτουργικότητα κάθε χώρου.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ ZFJ-23;
    Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 κατασκευάζεται από μέταλλο υψηλής ποιότητας.

  2. Ποιος είναι ο τύπος του λαμπτήρα που χρησιμοποιεί το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23;
    Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 χρησιμοποιεί λαμπτήρες LED.

  3. Ποιες είναι οι διαστάσεις του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ ZFJ-23;
    Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 έχει ύψος 25 εκατοστά και διάμετρο 15 εκατοστά.

  4. Πόση απόδοση έχει ο φωτισμός του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ ZFJ-23;
    Ο φωτισμός του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ ZFJ-23 έχει απόδοση 10 Watt.

  5. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ ZFJ-23;
    Η διάρκεια ζωής του επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ ZFJ-23 είναι περίπου 30.000 ώρες.

  6. Ποιος είναι ο αριθμός των χρωμάτων που μπορεί να αποδόσει το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23;
    Το επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 μπορεί να αποδώσει χρώματα ψυχρού λευκού (6000Κ) και θερμού λευκού (3000Κ).

Με εξαιρετική χαρά σας παρουσιάζουμε το πανίσχυρο επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23, ένα προϊόν που ξεχωρίζει στην αγορά και προσφέρει απανταχού απαραίτητη λάμψη. Αυτό το φωτιστικό σε κόβει την ανάσα με την κομψή του σχεδίαση και τα μοντέρνα χαρακτηριστικά του, καθιστώντας το αυτόνομη πηγή φωτός που θα λάμψει σε κάθε γωνιά του χώρου σας.

Το Επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 ενσωματώνει τεχνολογία υψηλής ποιότητας, προσφέροντας εξαιρετική φωτεινότητα και απόδοση. Η προηγμένη τεχνολογία LED του εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής, εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή απόδοση, ενώ η ρυθμιζόμενη φωτεινότητα σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το φως στις προτιμήσεις σας.

Με πολλαπλές εφαρμογές, το Επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 είναι ιδανικό για κάθε χώρο, από το γραφείο σας έως το υπνοδωμάτιο. Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του χώρου σας με αυτό το κομψό και λειτουργικό φωτιστικό, προσθέτοντας μια πινελιά πρωτοτυπίας και εκλεπτυσμένης γοητείας.

Έρχεται σε μια ποικιλία εκπληκτικών χρωμάτων και υλικών, το Επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 θα αναβαθμίσει άμεσα τη διακόσμησή σας. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και αξιοπιστία.

Το Επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα και την πρωτοπορία σε ένα προϊόν φωτισμού. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με αυτό το φανταστικό φωτιστικό. Αποκτήστε σήμερα το Επιτραπέζιο φωτιστικό – πορτατίφ ZFJ-23 και απολαύστε την απίστευτη φωτεινότητα που αναδεικνύει την ομορφιά του χώρου σας!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μοναδικότητα και τα πλεονεκτήματα του Επιτραπέζιου φωτιστικού – πορτατίφ ZFJ-23 στην ιστοσελίδα μας. Συνδυάστε τον κόσμο του φωτισμού με τον κόσμο του design και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στην ζωή σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here