Φωτιστικό Εδάφους / Κήπου SLP-600E ΑΣΗΜΙ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό εδάφους / κήπου SLP-600E SILVER είναι ένα προϊόν που προσφέρει λειτουργικότητα και αισθητική σε οποιονδήποτε χώρο του κήπου ή της αυλής σας. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει ένα εντυπωσιακό ασημί χρώμα, που ταιριάζει τέλεια με το περιβάλλον του εξωτερικού χώρου.

Το SLP-600E SILVER διαθέτει μια ποιοτική κατασκευή και ανθεκτικότητα, που το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Η εγκατάσταση του είναι εύκολη και απλή, αρκεί να τοποθετηθεί σε κατάλληλο έδαφος ή βεντούζες, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη ηλεκτρολογική γνώση.

Με διαστάσεις 600 x 150 x 70 χιλιοστά, το φωτιστικό SLP-600E SILVER προσφέρει ευρεία κάλυψη φωτισμού, καθώς διαθέτει ισχυρή φωτεινή πηγή LED. Αυτή η πηγή φωτός εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφο και φυσικό φωτισμό, προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη ομορφιά στον κήπο ή την αυλή σας.

Το φωτιστικό εδάφους / κήπου SLP-600E SILVER είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες, χάρη στο ανθεκτικό του περίβλημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, χωρίς να ανησυχείτε για την απόδοση του.

Ένα πλεονέκτημα του SLP-600E SILVER είναι η δυνατότητα να προσαρμοστεί η γωνία του φωτισμού, ώστε να φωτίσει συγκεκριμένες περιοχές του χώρου σας. Αυτό επιτυγχάνεται με απλή περιστροφή της βάσης του φωτιστικού, για να έχετε ακριβώς τον φωτισμό που επιθυμείτε.

Συνολικά, το φωτιστικό εδάφους / κήπου SLP-600E SILVER είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα, αντοχή και αισθητική. Με εύκολη εγκατάσταση και ποιοτική κατασκευή, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει ένα ξεχωριστό πνεύμα στον χώρο σας, βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα και προσφέροντας ένα εντυπωσιακό φωτισμό.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-600E SILVER;

    • Το φωτιστικό εδάφους/κήπου SLP-600E SILVER είναι ένα φωτιστικό που σχεδιάστηκε ειδικά για να φωτίζει τον εξωτερικό χώρο, όπως κήπους, αίθρια, μονοπάτια, κτίρια κ.λπ. Έχει ένα ελκυστικό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας.
  2. Ποιες είναι οι κύριες χαρακτηριστικές του SLP-600E SILVER;

    • Οι κύριες χαρακτηριστικές του SLP-600E SILVER περιλαμβάνουν:
      • Ισχύς: 600W
      • Ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
      • Προστασία από το νερό και τη σκόνη (πιστοποίηση IP65)
      • Ενσωματωμένος αντιηλιακός διαχωριστής για αποτελεσματική αντανάκλαση του φωτός
      • Υψηλή φωτεινή απόδοση με μεγάλη διάρκεια ζωής (περίπου 50.000 ώρες)
      • Εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση της γωνίας φωτισμού
  3. Ποιες είναι οι εφαρμογές του φωτιστικού SLP-600E SILVER;

    • Οι εφαρμογές του φωτιστικού SLP-600E SILVER περιλαμβάνουν:
      • Φωτισμός κήπων και αιθρίων
      • Επισήμανση μονοπατιών και τροποποιήσεων
      • Αναβάθμιση αρχιτεκτονικών στοιχείων, όπως κτίρια ή τοίχοι
      • Εσωτερική διακόσμηση και φωτισμός εκθεσιακών χώρων
  4. Ποια είναι η πηγή φωτός που χρησιμοποιεί το SLP-600E SILVER;

    • Το SLP-600E SILVER χρησιμοποιεί LED λάμπες υψηλής φωτεινότητας ως πηγή φωτός. Οι LED λάμπες είναι ενεργειακά αποδοτικές, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και παράγουν ένα φωτεινό φως που διανέμεται ομοιόμορφα.
  5. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του SLP-600E SILVER;

    • Η εγκατάσταση του SLP-600E SILVER είναι απλή και μπορεί να γίνει από έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο ή κηπουρό. Συνήθως περιλαμβάνει την τοποθέτηση του φωτιστικού στο επιθυμητό μέρος, τη σύνδεση των καλωδίων στην πηγή ηλεκτρικού ρεύματος και τη ρύθμιση της γωνίας φωτισμού, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.
  6. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του SLP-600E SILVER;
    • Η διάρκεια ζωής του SLP-600E SILVER είναι περίπου 50.000 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει για πολλά χρόνια χωρίς να χρειάζεται συχνή αντικατάσταση ή συντήρηση. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους χρήστες που θέλουν να έχουν μια μακροπρόθεσμη και αξιόπιστη λύση φωτισμού για τον εξωτερικό τους χώρο.

Συνολικά, το φωτιστικό εδάφους / κήπου SLP-600E SILVER προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα και αισθητική, κάνοντας τον κήπο σας να λάμπει σε ολόκληρη τη διάρκεια της νύχτας. Με το εξειδικευμένο σχεδιασμό του και την προηγμένη τεχνολογία LED, το SLP-600E SILVER προσφέρει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια λειτουργία.

Με πληθώρα εφαρμογών που εκτείνονται από τη διακόσμηση κήπων και αυλών μέχρι την επαγγελματική χρήση για τυπικά κτίρια, το φωτιστικό SLP-600E SILVER προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε περιβάλλον. Είτε χρησιμοποιείται για νυχτερινή ατμόσφαιρα σε εξωτερικές εκδηλώσεις, είτε ως πηγή φωτός για αξιοθέατα και κήπους, το SLP-600E SILVER ενσωματώνει την καλύτερη ποιότητα και απόδοση.

Οι προηγμένες δυνατότητες του φωτιστικού SLP-600E SILVER δεν περιορίζονται μόνο στη φωτεινότητα. Με ανθεκτικό σχεδιασμό, αντοχή στις καιρικές συνθήκες και ενεργειακή απόδοση, αυτό το φωτιστικό είναι η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της αισθητικής και της λειτουργικότητας του χώρου σας. Επιπλέον, η εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση του SLP-600E SILVER καθιστούν την εμπειρία της χρήσης απολαυστική και απλή.

Επιλέγοντας το φωτιστικό εδάφους / κήπου SLP-600E SILVER, εκφράζετε την προτίμησή σας για υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και αισθητική. Με τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του, αυτό το φωτιστικό ξεχωρίζει στην αγορά και προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία φωτισμού στον υπαίθριο χώρο σας. Ανακαλύψτε σήμερα το SLP-600E SILVER και αναδείξτε την ομορφιά του χώρου σας με αυτό το εκπληκτικό φωτιστικό εδάφους / κήπου.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας