Φωτιστικό Κρεμαστό LP-520K ΜΑΥΡΟ
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK είναι ένα μοντέρνο και κομψό φωτιστικό που μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σας. Με το μαύρο χρώμα του, δημιουργεί μια στιλάτη και κομψή ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Το φωτιστικό διαθέτει μια μοντέρνα σχεδίαση με υπέροχες γραμμές και καμπύλες. Η κομψή του εμφάνιση δίνει έναν αέρα φινέτσας και πολυτέλειας στο χώρο σας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση των σαλονιών, των τραπεζαριών ή ακόμα και των υπνοδωματίων.

Η ποιότητα κατασκευής του φωτιστικού είναι αρκετά υψηλή. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, ώστε να εξασφαλίζεται η μακροχρόνια ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό θα διατηρήσει τη λειτουργικότητα και την εμφάνισή του για πολλά χρόνια.

Το φωτιστικό διαθέτει επίσης μια μεταλλική βάση που εξασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια κατά την εγκατάστασή του. Η βάση του φωτιστικού επίσης προσδίδει μια συμπληρωματική πινελιά στο design του προϊόντος.

Το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK είναι εξοπλισμένο με μια λάμπα LED, η οποία διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το φωτιστικό για πολλές ώρες χωρίς να ανησυχείτε για την κατανάλωση ενέργειας.

Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό του φωτιστικού είναι η δυνατότητα προσαρμογής του σε διάφορες ύψη. Μπορείτε να το κρεμάσετε σε διάφορα επίπεδα, ανάλογα με τον εσωτερικό σχεδιασμό του χώρου σας.

Τέλος, το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK παρέχει εκπληκτική φωτεινότητα στον χώρο σας. Η λάμπα LED παράγει ένα φως που είναι φυσικό και ζεστό, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με αυτό το φωτιστικό, θα μπορείτε να απολαμβάνετε μια ζωντανή και φωτεινή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διαστασιολόγια του φωτιστικού κρεμαστού LP-520K BLACK;
    Οι διαστάσεις του φωτιστικού κρεμαστού LP-520K BLACK είναι περίπου 30cm σε διάμετρο και 20cm σε ύψος.

  2. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού κρεμαστού LP-520K BLACK;
    Το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας μαύρο μέταλλο.

  3. Ποιους τύπους λαμπτήρων υποστηρίζει το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK;
    Το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK υποστηρίζει λαμπτήρες LED με βάση E27, που πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

  4. Ποιος είναι ο βαθμός αδιαβροχοποίησης του φωτιστικού κρεμαστού LP-520K BLACK;
    Το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK έχει βαθμό αδιαβροχοποίησης IP20, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από σταγονίδια νερού.

  5. Πόσες λάμπες χρειάζεται για να λειτουργήσει το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK;
    Το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK χρειάζεται μία λάμπα LED με βάση E27 για να λειτουργήσει.

  6. Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός Watt που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK;
    Ο μέγιστος αριθμός Watt που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το φωτιστικό κρεμαστό LP-520K BLACK είναι 40W.

Συνοψίζοντας, το Φωτιστικό Κρεμαστό LP-520K BLACK είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να προσθέσουν μια διακοσμητική και λειτουργική πινελιά στον χώρο τους. Με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και τον μαύρο χρωματικό του τόνο, αυτό το φωτιστικό προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα και αισθητική.

Με την ενσωμάτωση προηγμένης LED τεχνολογίας, το LP-520K BLACK εξασφαλίζει υψηλή απόδοση φωτισμού, ενισχύοντας τη φωτεινότητα και εξοικονομώντας ενέργεια ταυτόχρονα. Επιπλέον, ο συνδυασμός του μεταλλικού περιβλήματος και των κρυστάλλων, δημιουργεί μια μοναδική και λαμπερή αισθητική που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.

Το φωτιστικό LP-520K BLACK είναι ιδανικό για διάφορες εφαρμογές, από τη διακόσμηση σαλονιού και τραπεζαρίας μέχρι την καταπληκτική φωτιστική λύση σε ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους. Η ελεύθερη κρέμαση του φωτιστικού παρέχει ευελιξία στη χρήση του και τη δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε χώρου.

Αποκτήστε το Φωτιστικό Κρεμαστό LP-520K BLACK και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του χώρου σας με αυτήν την εντυπωσιακή λύση φωτισμού. Οι υψηλές προδιαγραφές, η αντοχή και η λειτουργικότητα του φωτιστικού αυτού δεν θα σας απογοητεύσουν. Απολαύστε την ατμόσφαιρα που δημιουργεί και αποκτήστε μια προϊόντος με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και αξία.

Ανακαλύψτε την εκπληκτική γοητεία του Φωτιστικού Κρεμαστού LP-520K BLACK και δώστε στον χώρο σας μια νέα επίπεδη εμπειρία φωτισμού. Μείνετε συνδεδεμένοι και ανακαλύψτε την ποικιλία των προϊόντων μας για να βρείτε την τέλεια λύση για εσάς. Προετοιμαστείτε για μια λαμπερή και μοναδική εμπειρία φωτισμού με την ποιότητα και την αισθητική που συνδυάζει το Φωτιστικό Κρεμαστό LP-520K BLACK!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας