Φωτιστικό LED – Κυκλικό Πάνελ – Ενσωματωμένο – 24W – 6500K
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K είναι ένα σύγχρονο και λειτουργικό φωτιστικό που προσφέρει αποτελεσματική φωτισμό σε κάθε χώρο. Με την χρήση τεχνολογίας LED, αυτό το φωτιστικό παρέχει υψηλή φωτεινότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο γύρος σχεδιασμός του φωτιστικού LED – Round Panel προσφέρει ομοιόμορφο φωτισμό χωρίς σκιές ή θάμβωση, καθιστώντας το ιδανικό για την κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο και άλλους χώρους. Είναι επίσης κατάλληλο για εμπορικές χρήσεις, όπως γραφεία και καταστήματα.

Με μια ισχύ 24W, αυτό το φωτιστικό παρέχει έναν ικανοποιητικό φωτισμό για τον χώρο σας. Επιπλέον, το χρώμα του φωτιστικού είναι 6500K, προσφέροντας ένα ψυχρό λευκό φως που βελτιώνει την αίσθηση της φωτεινότητας και της ευεξίας.

Το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό είναι εύκολο στην εγκατάσταση, καθώς απαιτεί μόνο τον τοποθετηθεί σε μια κατάλληλη επιφάνεια. Η συμπαγής σχεδίαση του το καθιστά κατάλληλο για εγκατάσταση σε χώρους με περιορισμένο ύψος.

Επιπλέον, αυτό το φωτιστικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει επιβλαβή χημικά και διαρκεί περισσότερο από τα κλασικά φωτιστικά. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά αυτού του προϊόντος συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τέλος, το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K έχει μια μακρά διάρκεια ζωής, με εκτιμώμενη χρήση άνω των 30.000 ωρών. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το φωτιστικό για πολλά χρόνια, εξοικονομώντας χρήματα στο μακροπρόθεσμο. Συνολικά, το φωτιστικό LED – Round Panel προσφέρει αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας φωτισμό για κάθε χώρο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Παρακαλώ, να σημειωθεί ότι η γλωσσική μου ικανότητα περιορίζεται στα αγγλικά, οπότε θα δοκιμάσω να σας παρέχω απαντήσεις σχετικά με το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K με τις περιορισμένες γνώσεις που έχω. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, συνιστώ να ζητήσετε περαιτέρω βοήθεια από ειδικούς.

1. Τι είναι το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K;
– Το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K είναι ένα φωτιστικό πάνελ LED που σχεδιάστηκε για να τοποθετείται στον ταβάνι, ενσωματώνοντας το με την επιφάνεια του ταβανιού για ένα κομψό αισθητικό αποτέλεσμα. Έχει ισχύ 24W και η θερμοκρασία του χρώματος είναι 6500Κ, προσφέροντας ένα λευκό και φωτεινό φως.

2. Ποια είναι η διάμετρος αυτού του φωτιστικού;
– Δεν έχω πληροφορίες για τη συγκεκριμένη διάμετρο του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K. Συνιστώ να ελέγξετε τις προδιαγραφές του προϊόντος ή να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για αυτήν την πληροφορία.

3. Πόσο πολύ φως παρέχει αυτό το φωτιστικό;
– Το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K παρέχει ισχύ 24W, αλλά δεν έχω πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των λουμέν. Για να συγκρίνετε τη φωτεινότητα αυτού του φωτιστικού με άλλα φωτιστικά LED, συνιστώ να λάβετε υπόψη την κατανάλωση ισχύος και να συμβουλευτείτε τις προδιαγραφές του προϊόντος.

4. Ποια είναι η διάρκεια ζωής αυτού του φωτιστικού;
– Η διάρκεια ζωής του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα του προϊόντος και τις συνθήκες χρήσης. Ως γενικός κανόνας, τα LED φωτιστικά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες, όπως οι πυράκτωση. Τυπικά, τα LED φωτιστικά μπορούν να αντέξουν περίπου 25.000 έως 50.000 ώρες λειτουργίας.

5. Ποιος είναι ο ρυθμός απενεργοποίησης αυτού του φωτιστικού;
– Ορισμένα LED φωτιστικά διαθέτουν διάφορους τρόπους απενεργοποίησης, όπως διακόπτης αφής ή ρύθμιση φωτεινότητας. Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον συγκεκριμένο ρυθμό απενεργοποίησης αυτού του φωτιστικού. Συνιστώ να ελέγξετε τις οδηγίες χρήσης ή να προσεγγίσετε τον κατασκευαστή για πληροφορίες σχετικά με τον συγκεκριμένο ρυθμό απενεργοποίησης.

6. Ποια είναι η κατανάλωση ενέργειας αυτού του φωτιστικού;
– Το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K έχει κατανάλωση ενέργειας 24W. Η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να είναι διαφορετική από τον πραγματικό αριθμό των λουμέν και τη φωτεινότητα που παράγει το φωτιστικό.

Στο συμπέρασμα, το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K είναι ένα προϊόν που φέρνει την προηγμένη LED τεχνολογία φωτισμού στο προσκήνιο. Με τον συνδυασμό της υψηλής απόδοσης 24W ισχύος και του 6500K ψυχρού φωτισμού, αυτό το φωτιστικό προσφέρει εκπληκτική φωτεινότητα και απόδοση, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ευεξία σας.

Η κυκλική σχεδίαση του φωτιστικού προσθέτει μια μοντέρνα και αισθητική πινελιά σε κάθε χώρο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ομοιόμορφο και απαλό φωτισμό. Οι χωνευτές ιδιότητες του επιτρέπουν την εύκολη εγκατάσταση και την απουσία ορατών συνδέσεων, δημιουργώντας μια αίσθηση καθαρότητας και ελευθερίας.

Αυτό το φωτιστικό LED διαθέτει διάρκεια ζωής που υπερβαίνει τις παραδοσιακές πηγές φωτός, προσφέροντας μακροχρόνια χρήση και εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, η τεχνολογία LED δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες όπως τον υδράργυρο, είναι περιβαλλοντικά φιλική και συμβάλλει στη μείωση του ανθρώπινου αποτυπώματος.

Αυτό το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K είναι ιδανικό για χρήση σε κατοικίες, γραφεία, εμπορικα καταστήματα και πολλά άλλα. Η εξαιρετική του απόδοση φωτισμού, η εύκολη εγκατάσταση και ο σύγχρονος σχεδιασμός το καθιστούν μια προηγμένη λύση για όσους αγαπούν την ποιότητα, την αισθητική και τη βιώσιμη τεχνολογία.

Για την αγορά του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 24W – 6500K επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και ανακαλύψτε τη λύση φωτισμού που θα ενισχύσει τον χώρο σας με φωτεινότητα, ομορφιά και εξοικονόμηση ενέργειας. Μείνετε σε επαφή μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε κάθε υποστήριξη που χρειάζεστε.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here