Φωτεινό Φωτιστικό LED – Κυκλικό Πάνελ – Ενσωματωμένο – 9W – 6500K
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό LED Round Panel είναι ένα προϊόν που παρέχει υψηλής ποιότητας φωτισμό σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών. Αυτό το χωνευτό φωτιστικό LED έχει ισχύ 9W και προσφέρει φως με θερμοκρασία χρώματος 6500Κ.

Η τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται σε αυτό το φωτιστικό είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτική, προσφέροντας καλύτερη απόδοση από τα παραδοσιακά φωτιστικά σώματα. Αυτό συνεπάγεται χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και αποτελεσματικότερη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το σχήμα του φωτιστικού είναι στρογγυλό, προσφέροντας οριζόντια και ομοιόμορφη κάλυψη του χώρου. Αυτό το επιτυγχάνεται χάρη στην ειδική κατανομή του φωτός των LED, που διασπά το φως ομοιόμορφα σε όλο το χώρο.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού είναι χωνευτός, προσφέροντας έναν κομψό και διακριτικό τρόπο φωτισμού του χώρου. Αυτό το κάνει ιδανικό για εγκαταστάσεις σε διάφορους τύπους δωματίων, όπως σπίτια, γραφεία, καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Επιπλέον, το φωτιστικό LED Round Panel είναι εύκολο στην εγκατάσταση, καθώς παρέχεται με έναν ειδικό μηχανισμό στήριξης που του επιτρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στον τοίχο ή την οροφή. Επίσης, το φωτιστικό διαθέτει μια περίβλημα που προστατεύει την LED πηγή φωτός από εξωτερικούς παράγοντες και προσφέρει ανθεκτικότητα και μακροπρόθεσμη απόδοση.

Το φωτιστικό LED Round Panel προσφέρει υψηλή φωτεινότητα και απόδοση χρώματος, καθιστώντας το ιδανικό για τη δημιουργία φωτεινών και καθαρών χώρων. Επιπλέον, η θερμοκρασία χρώματος 6500Κ προσφέρει ένα λευκό, δροσερό φως που είναι ιδανικό για εργαστηριακούς και επαγγελματικούς χώρους όπου χρειάζεται υψηλή φωτεινότητα και ουδέτερο χρώμα.

Το φωτιστικό LED Round Panel προσφέρει μια οικονομική και ανθεκτική λύση φωτισμού, καθώς οι λάμπες LED έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν χρειάζεται συντήρηση ή αντικατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό το καθιστά μια αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή για μακροπρόθεσμη χρήση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Τι είναι το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K;
    Απάντηση: Το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K είναι ένας φωτιστικός πυρήνας με LED φωτισμό με στρογγυλό σχήμα, σχεδιασμένος για να είναι ενσωματωμένος στο ταβάνι και να δημιουργεί ένα ισχυρό και φωτεινό φως. Έχει ισχύ 9W και απόχρωση φωτός 6500K, η οποία προσομοιάζει το φυσικό φως της ημέρας.

  2. Ποιες είναι οι κύριες χρήσεις του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K;
    Απάντηση: Οι κύριες χρήσεις του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K περιλαμβάνουν την εσωτερική φωτισμό των κατοικιών, των γραφείων, των καταστημάτων, των επιχειρήσεων και άλλων εμπορικών χώρων. Η ψυχρή απόχρωση φωτός (6500Κ) προσφέρει ένα φωτεινό και δροσερό περιβάλλον.

  3. Ποια είναι η διάρκεια ζωής του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K;
    Απάντηση: Η διάρκεια ζωής του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K ανέρχεται σε περίπου 30.000 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για περίπου 10 χρόνια, θεωρώντας μια μέση ημερήσια χρήση των 8 ωρών.

  4. Ποια είναι η ενεργειακή απόδοση του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K;
    Απάντηση: Το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K έχει υψηλή ενεργειακή απόδοση. Με ισχύ 9W μπορεί να προσφέρει το ίδιο επίπεδο φωτισμού που θα απαιτούσε ένα φωτιστικό παρόμοιας φωτεινότητας με πολλές φορές μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας.

  5. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K;
    Απάντηση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K είναι περίπου 17,5 εκατοστά σε διάμετρο και περίπου 2,5 εκατοστά σε ύψος. Αυτές οι διαστάσεις το καθιστούν κατάλληλο για εγκατάσταση σε διάφορες επιφάνειες ταβανιών.

  6. Είναι εύκολη η εγκατάσταση του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K;
    Απάντηση: Ναι, η εγκατάσταση του φωτιστικού LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K είναι αρκετά απλή. Απαιτείται μια οπή στο ταβάνι με τις αντίστοιχες διαστάσεις για να είναι δυνατή η εφαρμογή του. Επίσης, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη σύνδεσή του με την ηλεκτρική παροχή.

Με το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K, εισάγουμε ένα προϊόν που μεταμορφώνει τον τρόπο που φωτίζουμε τους χώρους μας. Αυτό το φωτιστικό LED συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και εφαρμογές που θα σας ενθουσιάσουν.

Το στρογγυλό πάνελ φωτίζει με μια απαλή και ομοιόμορφη φωτεινότητα, προσφέροντας μια ατμοσφαιρική αίσθηση και αποτελεσματική κάλυψη του χώρου σας. Έχει ισχύ 9W και θερμοκρασία χρώματος 6500K, προσφέροντας ένα φυσικό και φωτεινό φως που αναβαθμίζει την εμπειρία φωτισμού σας.

Η εγκατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη, χάρη στην χωνευτή σχεδίασή του. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας, από την κουζίνα και το σαλόνι, μέχρι το υπνοδωμάτιο και το γραφείο σας. Οι δυνατότητες εφαρμογής είναι απεριόριστες!

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του φωτιστικού LED – Round Panel είναι η εξοικονόμηση ενέργειας. Με την χρήση LED τεχνολογίας, εξοικονομείτε χρήματα στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας, ενώ παράλληλα καταπολεμάτε την κλιματική αλλαγή. Αυτό το φωτιστικό έχει μακρά διάρκεια ζωής, εξασφαλίζοντας την αντοχή του στον χρόνο.

Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας και δώστε νέα χροιά στον χώρο σας με το φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K. Αξιοποιήστε την ισχύ της LED τεχνολογίας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας και απολαύστε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Ανακαλύψτε το μοναδικό φωτιστικό LED – Round Panel – Χωνευτό – 9W – 6500K και απογειώστε τον φωτισμό σας. Επιλέξτε την προηγμένη τεχνολογία και την ποιότητα που σας συνοδεύουν.

[Keywords: φωτιστικό LED, Round Panel, Χωνευτό, 9W, 6500K, εξοικονόμηση ενέργειας, μακρά διάρκεια ζωής, ατμοσφαιρική αίσθηση, εύκολη εγκατάσταση, ποιότητα, προηγμένη τεχνολογία]

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here