Φωτιστικό τοίχου / απλίκα AS-25AP OVO BL-WH 31-1192
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το φωτιστικό τοίχου / απλίκα AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 είναι ένα στυλάτο και λειτουργικό φωτιστικό που προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά στον χώρο σας. Με το κομψό σχεδιασμό του, αυτό το φωτιστικό παρέχει ιδανικό φωτισμό για τους τοίχους σας.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος είναι η δυνατότητα προσαρμογής του γωνίας του φωτισμού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε την προβολή του φωτός ώστε να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας.

Επιπλέον, το φωτιστικό αυτό διαθέτει μια ενσωματωμένη λάμπα LED, η οποία προσφέρει αρκετά φωτεινό φωτισμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υψηλό λογαριασμό ηλεκτρικού και την αντικατάσταση της λάμπας, καθώς η διάρκεια ζωής της LED είναι πολύ μεγάλη.

Επιπλέον, η κατασκευή του φωτιστικού είναι από γυαλί, που του προσδίδει μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση και το καθιστά ιδανικό για διακόσμηση ενός μοντέρνου χώρου.

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις 25 x 15 x 7 cm, που το καθιστούν αρκετά μικρό και διακριτικό, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα εντυπωσιακό στοιχείο στον χώρο σας.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και γίνεται μέσω των κανονικών ηλεκτρολογικών συνδέσεων. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιονδήποτε τοίχο του σπιτιού ή ακόμη και σε επαγγελματικούς χώρους, προσδίδοντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Τέλος, το φωτιστικό έρχεται με εγγύηση ποιότητας, προσφέροντας ένα αξιόπιστο προϊόν που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192;
    Απάντηση: Το χρώμα του φωτιστικού τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 είναι μαύρο-άσπρο.

    Λεπτομέρειες: Το φωτιστικό τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 έχει μια μαύρη βάση και μια άσπρη σκίαση. Αυτό το χρώμα συνδυάζει τον κλασικό αλλά και μοντέρνο σχεδιασμό, προσδίδοντας ένα κομψό και διακριτικό στυλ στον χώρο όπου θα τοποθετηθεί.

  2. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192;
    Απάντηση: Το φωτιστικό τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί.

    Λεπτομέρειες: Η βάση του φωτιστικού τοίχου είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό μέταλλο, ενώ η σκίαση είναι κατασκευασμένη από διάφανο γυαλί που επιτρέπει το φως να διαχέεται ομοιόμορφα στον χώρο.

  3. Ποιο είναι το μέγεθος του φωτιστικού τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192;
    Απάντηση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 είναι 25cm x 25cm x 10cm.

    Λεπτομέρειες: Το φωτιστικό τοίχου έχει ένα τετράγωνο σχήμα με διάσταση 25cm x 25cm, ενώ η απόσταση από τον τοίχο είναι περίπου 10cm. Αυτό το μέγεθος είναι κατάλληλο για την τοποθέτηση σε διάφορους τοίχους και δίνει μια ελαφριά αίσθηση στον χώρο.

  4. Πόσες λάμπες χρησιμοποιεί το φωτιστικό τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192;
    Απάντηση: Το φωτιστικό τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 χρησιμοποιεί μία λάμπα.

    Λεπτομέρειες: Το φωτιστικό τοίχου διαθέτει έναν καταλύτη τύπου Ε27, ο οποίος είναι συμβατός με διάφορες επιλογές λαμπτήρων, όπως πυράκτωση, LED ή φθορίου. Αυτό παρέχει ευελιξία στην επιλογή του φωτισμού ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

  5. Ποιο είναι το κατάλληλο ύψος τοποθέτησης του φωτιστικού τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192;
    Απάντηση: Το φωτιστικό τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 προτείνεται να τοποθετηθεί σε ύψος περίπου 1,6 μέτρου από το πάτωμα.

    Λεπτομέρειες: Η συνιστώμενη απόσταση για την τοποθέτηση του φωτιστικού τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 είναι περίπου 1,6 μέτρου από το πάτωμα. Αυτό το ύψος προσφέρει ικανοποιητικό φωτισμό σε έναν χώρο και επιτρέπει να αναδειχθεί η διακοσμητική του σκοπιά.

  6. Πόσα χρόνια εγγύηση παρέχει ο κατασκευαστής για το φωτιστικό τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192;
    Απάντηση: Ο κατασκευαστής παρέχει 2 χρόνια εγγύηση για το φωτιστικό τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192.

    Λεπτομέρειες: Η εγγύηση που παρέχεται καλύπτει τυχόν ελαττώματα στο φωτιστικό τοίχου που προκλήθηκαν από την κατασκευή ή τις χρήσεις. Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη του κατασκευαστή στην ποιότητα του προϊόντος και παρέχει ασφάλεια στον καταναλωτή.

Στον σύγχρονο κόσμο της διακόσμησης και της φωτιστικής, το φωτιστικό τοίχου / απλίκα AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 ξεχωρίζει για τη μοναδικότητα του, τα οφέλη και τις εφαρμογές που παρέχει. Από τη στιγμή που στο κατάστημά μας θα κάνετε την αγορά σας, θα νιώσετε τη διαφορά.

Ας αφηθούμε συναρπάζοντας από τις αρίστες σειρές σχεδίων και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του AS-25AP OVO BL-WH 31-1192. Αυτό το μοναδικό φωτιστικό τοίχου συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το στιλ, προσθέτοντας ένα αισθητικό πλεονέκτημα σε κάθε χώρο. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η εξαιρετική απόδοση φωτισμού εξασφαλίζουν ότι η διακόσμησή σας θα ξεχωρίζει.

Επωφεληθείτε από τις πολλαπλές εφαρμογές του φωτιστικού τοίχου AS-25AP OVO BL-WH 31-1192. Από τον φωτισμό καθιστικών και υπνοδωματίων μέχρι τη δημιουργία μοναδικών ατμοσφαιρικών εφέ σε επαγγελματικούς χώρους, αυτή η απλίκα προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για να αναδείξετε κάθε χώρο.

Μείνετε ενωμένοι με την τάση και τη μοντέρνα αισθητική, χρησιμοποιώντας το AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 φωτιστικό τοίχου / απλίκα. Με ένα απλό κλικ, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον χώρο σας, προσθέτοντας λάμψη και χαρακτήρα. Απολαύστε τη φωτεινότητα που δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ύπνο.

Ανακαλύψτε την προηγμένη τεχνολογία και την απαράμιλλη ποιότητα του AS-25AP OVO BL-WH 31-1192 φωτιστικού τοίχου / απλίκας. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας σήμερα για να εκπλαγείτε και να εμπνευστείτε από το χειροποίητο κόσμημα αυτού του εξαιρετικού φωτιστικού. Αναδείξτε την προσωπικότητα του χώρου σας και κάντε την διαφορά με το AS-25AP OVO BL-WH 31-1192. Καλωσορίστε το φως, καλωσορίστε το μέλλον.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here