Το συναρπαστικό φωτιστικό οροφής GloboStar® 36218 HANNA ξαναγράφεται στα ελληνικά ως εξής:
Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Μαύρο Ντουί 1 x E27 για Τοποθέτηση Καπέλων Φωτιστικών Μονόφωτο Μαύρο Φ4 x Y110cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 36218 HANNA είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής ανάρτησης που διαθέτει ένα μαύρο ντουί 1 x E27 για την τοποθέτηση καπελών φωτιστικών. Αυτό το μονόφωτο φωτιστικό έχει μια όμορφη μαύρη απόχρωση και διαστάσεις Φ4cm x Y110cm.

Το προϊόν αυτό διαθέτει μια κομψή και μοντέρνα σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση. Η μαύρη απόχρωση του προσθέτει έναν στυλάτο χαρακτήρα και μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.

Το φωτιστικό κρεμάστηκε από την οροφή με τη χρήση μιας ανάρτησης, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο στοιχείο στον χώρο. Η μοναδική σχεδίαση του δίνει τη δυνατότητα να κάνει κάθε δωμάτιο να ξεχωρίζει.

Το μαύρο ντουί προσφέρει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε καπέλα φωτιστικών, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας. Μπορείτε να ανανεώσετε την αισθητική του φωτιστικού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ4cm x Y110cm, καθιστώντας το ιδανικό για τοποθέτηση πάνω από τραπέζια ή πάγκους στην κουζίνα ή το μπαρ. Το φωτιστικό αυτό δημιουργεί ένα υπέροχο φωτεινό φωτισμό που θα δημιουργήσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Είναι εύκολο να τοποθετηθεί και να ρυθμιστεί, και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εγκατάσταση. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετικά καλή, καθιστώντας το φωτιστικό ανθεκτικό και μακροχρόνιο.

Αν ψάχνετε για ένα κομψό και μοντέρνο φωτιστικό οροφής που θα προσθέσει στυλ στον χώρο σας, το GloboStar® 36218 HANNA είναι η ιδανική επιλογή. Με το μαύρο ντουί και τη δυνατότητα να τοποθετήσετε καπέλα φωτιστικών, μπορείτε να προσαρμόσετε το φωτιστικό ανάλογα με τις ανάγκες και τα γούστα σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του GloboStar® 36218 HANNA Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής;

Το GloboStar® 36218 HANNA Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

  1. Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιεί το φωτιστικό;

Το φωτιστικό χρησιμοποιεί λαμπτήρα τύπου E27.

  1. Τι είναι τα καπέλα φωτιστικών που αναφέρονται και πώς τοποθετούνται στο φωτιστικό;

Τα καπέλα φωτιστικών είναι αξεσουάρ που τοποθετούνται πάνω από τον λαμπτήρα του φωτιστικού για να δημιουργήσουν αισθητική ή να διαχειριστούν το φως. Στην περίπτωση του GloboStar® 36218 HANNA, το φωτιστικό διαθέτει ένα ντουί Ε27, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα καπέλο φωτιστικού της επιλογής σας.

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού;

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ4 x Y110cm. Η διάμετρος του είναι 4 εκατοστά, ενώ η ύψος του κρέμεται στα 110 εκατοστά.

  1. Ποια είναι η χρώματα διαθέσιμα για το GloboStar® 36218 HANNA Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής;

Η διαθέσιμη χρώματα για το φωτιστικό είναι μαύρο.

  1. Υπάρχει εγγύηση για το GloboStar® 36218 HANNA Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής;

Ναι, το φωτιστικό διαθέτει εγγύηση που καλύπτει τυχόν ελαττώματα κατασκευής για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την αγορά. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία GloboStar® για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εγγύηση και τους όρους χρήσης.

Το GloboStar® 36218 HANNA Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση με Μαύρο Ντουί 1 x E27 για Τοποθέτηση Καπέλων Φωτιστικών Μονόφωτο Μαύρο Φ4 x Y110cm είναι η απόλυτη επιλογή για να ανανεώσετε και να αναδείξετε τον χώρο σας με μοντέρνο και στυλάτο τρόπο.

Με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, το κρεμαστό φωτιστικό προσθέτει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας στο δωμάτιο σας. Ο μαύρος τελείως χρωματισμός και το μοντέρνο μαυρο ντουί προσθέτουν έναν μοναδικό χαρακτήρα στον φωτισμό σας, ενώ παρέχουν ένα αισθητικά ελκυστικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, το φωτιστικό είναι εφοδιασμένο με ένα E27 ντουί για την τοποθέτηση καπέλων φωτιστικών, επιτρέποντας την επιλογή του φωτισμού που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε για τον χώρο σας. Με μια διαστάσεις 4 x 110cm, το φωτιστικό παρέχει επαρκή φωτεινότητα και κάλυψη σε κάθε γωνιά του δωματίου.

Όταν ψάχνετε για ένα φωτιστικό που θα κλέψει τις εντυπώσεις, το GloboStar® 36218 HANNA είναι η απόλυτη επιλογή σας. Το μοντέρνο σχεδιασμό του, οι προηγμένες λειτουργίες και η προσιτή τιμή του το καθιστούν αναπόφευκτο για όσους επιθυμούν να προσθέσουν στυλ και φωτεινότητα στον χώρο τους.

Μην αφήνετε τον χώρο σας να παραμένει βαρετός και συνηθισμένος. Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με το GloboStar® 36218 HANNA και απολαύστε μια νέα εμπειρία φωτισμού. Αγοράστε το σήμερα και αναδείξτε τον χώρο σας σε έναν εντυπωσιακό και μοντέρνο τόπο.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας