Συναρπαστικό Φωτιστικό Τοίχου GloboStar® 71494 Μαύρο LED SMD 1W 40lm με Αυτονομία και Ηλιακή Φόρτιση, Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 71494 είναι ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό τοίχου σε μαύρο χρώμα με LED SMD 1W και φωτεινότητα 40lm. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος είναι η ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh, η οποία τροφοδοτείται από τον ήλιο και παρέχει αυτονομία στο φωτιστικό.

Αυτό το ηλιακό φωτιστικό τοίχου είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό, που του επιτρέπει να αντέχει σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Με την προστασία IP44, αυτό το φωτιστικό μπορεί να αντιμετωπίσει τη βροχή και την υγρασία χωρίς να υποστεί ζημιές.

Το φωτιστικό διαθέτει κίνηση ανιχνεύσεως, που σημαίνει ότι ανιχνεύει την παρουσία κίνησης και αυτόματα ανάβει το φως. Αυτό είναι χρήσιμο για ασφάλεια και για την εξοικονόμηση ενέργειας. Με το μεταλλικό κλιπ που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα στον τοίχο.

Η εγκατάσταση αυτού του φωτιστικού είναι εύκολη και απλή. Δεν απαιτείται καλωδίωση ή εξωτερική παροχή ρεύματος, καθώς φορτίζεται από την ηλιακή ενέργεια. Μπορείτε απλά να το τοποθετήσετε στον επιθυμητό τοίχο και είστε έτοιμοι!

Οι LED λάμπες SMD προσφέρουν φωτεινότητα και φως υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε αρκετό φως στον χώρο που τοποθετηθεί το φωτιστικό. Επιπλέον, η ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh παρέχει αρκετή ενέργεια για το φωτισμό του προϊόντος για πολλές ώρες.

Το GloboStar® 71494 είναι ιδανικό για τον φωτισμό της βεράντας, του κήπου ή της αυλής σας. Με την αυτονομία της ηλιακής ενέργειας, δεν θα χρειαστείτε να ανησυχείτε για την ενέργεια που θα καταναλώσει το φωτιστικό, καθώς θα φορτίζεται αυτόματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τέλος, το μαύρο χρώμα του φωτιστικού τοίχου δίνει μια κομψή και στυλάτη αίσθηση στον εξωτερικό χώρο σας, προσθέτοντας ταυτόχρονα λειτουργικότητα και ασφάλεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προϊόν διατίθεται στην ελληνική αγορά και συνοδεύεται από πιστοποιητικά ασφαλείας και εγγύησης από τον κατασκευαστή.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιος είναι ο τύπος της μπαταρίας που χρησιμοποιείται στο GloboStar® 71494 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου;
    Η μπαταρία που χρησιμοποιείται στο GloboStar® 71494 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου είναι μια ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh.

  2. Πόση ισχύ/φωτεινότητα παράγει ο φωτισμός του GloboStar® 71494 Αυτόνομο Ηλιακού Φωτιστικού Τοίχου;
    Ο φωτισμός του GloboStar® 71494 Αυτόνομο Ηλιακού Φωτιστικού Τοίχου παράγει 1W 40lm, προσφέροντας ικανοποιητικό φωτισμό για μικρότερες εξωτερικές περιοχές ή ως φωτισμός τουίχου για διακοσμητικούς σκοπούς.

  3. Ποιο είναι το χρώμα του GloboStar® 71494 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Τοίχου;
    Το GloboStar® 71494 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου είναι μαύρο, προσδίδοντας μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση.

  4. Πόσος χρόνος απαιτείται για να φορτιστεί η μπαταρία του GloboStar® 71494 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Τοίχου;
    Η μπαταρία του GloboStar® 71494 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Τοίχου φορτίζει πλήρως μέσα σε περίπου 6-8 ώρες υπό κανονικές ηλιοφάνειας συνθηκών.

  5. Πόσες ώρες διαρκεί η φωταύγεια του GloboStar® 71494 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Τοίχου;
    Η φωταύγεια του GloboStar® 71494 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Τοίχου διαρκεί περίπου 8-10 ώρες, μετά την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας.

  6. Ποιες είναι οι διαστάσεις του GloboStar® 71494 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Τοίχου;
    Οι διαστάσεις του GloboStar® 71494 Αυτόνομου Ηλιακού Φωτιστικού Τοίχου είναι περίπου 11,5 εκατοστά (ύψος) x 7 εκατοστά (πλάτος) x 5 εκατοστά (βάθος), καθιστώντας το κομψό και ευέλικτο για την τοποθέτηση σε διάφορες εξωτερικές επιφάνειες.

Στην GloboStar®, έχουμε την υπερηφάνεια να παρουσιάζουμε τον πρωτοποριακό μας φωτιστικό, το GloboStar® 71494 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου Μαύρο LED SMD 1W 40lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh. Αυτό το κομψό φωτιστικό είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να διακοσμήσουν τον εξωτερικό χώρο τους με στυλ, αξιοπιστία και φιλοπεριβαλλοντική συνείδηση.

Με την ενσωματωμένη τεχνολογία ηλιακής ενέργειας, αυτό το φωτιστικό διαθέτει αυτόνομη λειτουργία, προσφέροντας φωτεινότητα και ασφάλεια ακόμα και όταν δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. Με ένα μόλις 1W LED SMD, αυτό το φωτιστικό προσφέρει εντυπωσιακή φωτεινότητα 40lm, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον γύρω από το σπίτι σας. Επιπλέον, η ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής και αξιοπιστία.

Όποιος και αν είναι ο σκοπός σας, αυτό το ηλιακό φωτιστικό θα εντυπωσιάσει με την απλότητά του και την ευκολία εγκατάστασής του. Αντί να αναζητάτε καλώδια και πρίζες, απλά τοποθετήστε το σε μια έκθεση ηλίου και απολαύστε το εκπληκτικό φως που προσφέρει. Είτε χρειάζεστε φωτισμό για τον κήπο, τη βεράντα ή τον εξωτερικό χώρο, αυτό το φωτιστικό είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Με το GloboStar® 71494 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου Μαύρο LED SMD 1W 40lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh, μπορείτε να συνδυάσετε επιδόσεις, στυλ και περιβαλλοντική ευαισθησία. Είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα φωτιστικό που διαρκεί και κάνει τη διαφορά.

Ανακαλύψτε την αρμονία μεταξύ φωτισμού και φιλοπεριβαλλοντικής ευαισθησίας με το GloboStar® 71494 Αυτόνομο Ηλιακό Φωτιστικό Τοίχου Μαύρο LED SMD 1W 40lm με Ενσωματωμένη Μπαταρία 600mAh και κάντε την πράξη που σας ενσαρκώνει. Η λύση έχει όνομα και είναι εδώ για να φωτίσει τη ζωή σας.

*Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι το φωτιστικό είναι τοποθετημένο σε ανοικτή περιοχή υπό άμεση ηλιακή ακτινοβολία για τη μέγιστη απόδοση και αποφύγετε τη σκιά.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας