Φωτιστικό Γιρλάντα GloboStar® 79047 με 10 Γλομπάκια για Μακιγιάζ – Καθρέφτης LED 8W 800lm DC 5V με Καλώδιο Τροφοδοσίας USB
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 79047 είναι ένα φωτιστικό γιρλάντα με 10 γλομπάκια, σχεδιασμένο ειδικά για τον χώρο του μακιγιάζ. Αυτό το προϊόν προσφέρει λειτουργίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες των χρηστών.

Το φωτιστικό διαθέτει μία κεντρική λάμπα LED ισχύος 8W και φωτεινότητα 800lm, που παρέχει ισχυρό φωτισμό και εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη του προσώπου κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ. Η ειδική σχεδίαση του επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή του φωτισμού για να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία ή ανισότητες στην εφαρμογή του μακιγιάζ.

Το φωτιστικό λειτουργεί με τάση DC 5V και τροφοδοτείται μέσω ενός καλωδίου τροφοδοσίας USB. Αυτό του παρέχει μεγάλη ευελιξία, καθώς μπορεί να τροφοδοτηθεί εύκολα από οποιαδήποτε πηγή USB, όπως φορτιστής κινητού ή φορητός υπολογιστής. Επιπλέον, αυτή η λύση καθιστά το φωτιστικό φορητό και εύκολο στη μεταφορά, επιτρέποντάς σας να το χρησιμοποιείτε σε διάφορους χώρους και καταστάσεις.

Η γιρλάντα διαθέτει 10 γλομπάκια, τα οποία δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς και διακόσμησης στο χώρο. Τα γλομπάκια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό, εξασφαλίζοντας την αντοχή τους στην καθημερινή χρήση.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι η παρουσία καθρέπτη, που σας επιτρέπει να ελέγχετε το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σας και να διορθώνετε τυχόν λάθη που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διαδικασία.

Το GloboStar® 79047 είναι ένα προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες του μακιγιάζ, παρέχοντας ομοιόμορφο φωτισμό, αντοχή και ευελιξία. Με μια ποικιλία χαρακτηριστικών που απευθύνονται στους επαγγελματίες του μακιγιάζ αλλά και στους ερασιτέχνες, αυτό το φωτιστικό γιρλάντα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για κάθε γυναίκα που επιθυμεί ιδανικό φωτισμό και άνεση κατά το μακιγιάζ της.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιο είναι το μήκος της γιρλάντας του φωτιστικού GloboStar® 79047;
Απάντηση: Το μήκος της γιρλάντας του φωτιστικού GloboStar® 79047 είναι 2 μέτρα.

Ερώτηση 2: Πόσες λάμπες περιέχει η γιρλάντα του φωτιστικού GloboStar® 79047;
Απάντηση: Η γιρλάντα του φωτιστικού GloboStar® 79047 περιέχει 10 γλομπάκια.

Ερώτηση 3: Ποια είναι η ισχύς των LED λαμπών του φωτιστικού GloboStar® 79047;
Απάντηση: Οι LED λαμπούλες του φωτιστικού GloboStar® 79047 έχουν ισχύ 8W.

Ερώτηση 4: Πόσο φωτεινότητα έχουν οι LED λαμπούλες του φωτιστικού GloboStar® 79047;
Απάντηση: Οι LED λαμπούλες του φωτιστικού GloboStar® 79047 έχουν φωτεινότητα 800lm.

Ερώτηση 5: Ποιο είναι το τροφοδοτικό του φωτιστικού GloboStar® 79047;
Απάντηση: Το φωτιστικό GloboStar® 79047 τροφοδοτείται από καλώδιο τροφοδοσίας USB.

Ερώτηση 6: Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού GloboStar® 79047;
Απάντηση: Το φωτιστικό GloboStar® 79047 λειτουργεί με τάση 5V DC.

Ολοκληρώνοντας, το GloboStar® 79047 Φωτιστικό Γιρλάντα με 10 Γλομπάκια για Μακιγιάζ – Καθρέπτη LED 8W 800lm DC 5V με Καλώδιο Τροφοδοσίας USB αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας για να ενισχύσει την εμπειρία του μακιγιάζ. Με την υψηλή φωτεινότητα των 800lm και την οικονομία των 8W, αυτή η γιρλάντα προσφέρει ιδανικό φωτισμό για να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Επιπλέον, η λειτουργία τροφοδοσίας μέσω USB την καθιστά εύκολη στη χρήση και φορητή, ενώ η ενσωματωμένη λειτουργία καθρέπτη προσφέρει άνεση και πρακτικότητα κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ.

Απολαύστε την εμπειρία της εξαιρετικής φωτεινότητας και της αισθητικής που προσφέρει αυτή η γιρλάντα, ενισχύοντας τον τρόπο που δημιουργείτε το μακιγιάζ σας. Ολοκληρώστε το look σας με ακρίβεια και ασφάλεια, εκμεταλλευόμενοι τις πρακτικές λειτουργίες που προσφέρει αυτό το προϊόν.

Μην αφήνετε τον φωτισμό να είναι μια εμπόδιο για τις δημιουργικές σας προσπάθειες, ανακαλύψτε το GloboStar® 79047 Φωτιστικό Γιρλάντα και ανεβάστε το επίπεδο του μακιγιάζ σας. Ξεχωρίστε και αισθανθείτε όμορφες σε κάθε ευκαιρία, ενώ προσφέρετε τον ιδανικό φωτισμό για τις ανάγκες σας.

Αποκτήστε το GloboStar® 79047 Φωτιστικό Γιρλάντα τώρα και εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε αποτελέσματα που θα μείνουν αξέχαστα.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας