GloboStar® 79605: Επιτραπέζιο Ανάγλυφο Διακοσμητικό Φωτιστικό 3D MOON LIGHT LED 3.7W DC 5V με Ενσωματωμένη Μπαταρία 500mAh Li-ion που Μπορεί να Φορτιστεί ξανά – Καλώδιο Τροφοδοσίας USB και Διακόπτη Αφής. Χρώμα Φωτός: CCT Θερμό Λευκό 3000K.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® 79605 Επιτραπέζιο Ανάγλυφο Διακοσμητικό Φωτιστικό είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει λόγω του σχεδιασμού του και της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί. Έχει διάμετρο 15 εκατοστά και χαρακτηρίζεται από το ανάγλυφο σχέδιο που απεικονίζει την επιφάνεια της σελήνης. Αυτό το διακοσμητικό φωτιστικό μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που θα αναβοσβήνει ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του διακόπτη αφής CCT. Ακόμα, διαθέτει 3.7W LED λάμπα που παράγει θερμό λευκό φως στα 3000K. Σε σχέση με την τροφοδοσία του, το φωτιστικό διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 500mAh Li-ion που μπορεί να επαναφορτίζεται με το καλώδιο τροφοδοσίας USB που περιλαμβάνεται. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματα σε διάφορα μέρη του σπιτιού ή ακόμα και εξωτερικά. Η ενσωματωμένη μπαταρία είναι πολύ χρήσιμη εάν προκύψει διακοπή ρεύματος ή για ανθρώπους που θέλουν να έχουν το φωτιστικό στο κρεβάτι τους. Επιπλέον, η χρήση της τεχνολογίας LED προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αντοχή. Το φωτιστικό προσφέρει μια μοναδική και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στον χώρο σας, ενώ παράλληλα δίνει την δυνατότητα να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του χρήστη.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιος είναι ο ρόλος του GloboStar® 79605 στη διακόσμηση ενός χώρου;
    Απάντηση: Το GloboStar® 79605 είναι ένα επιτραπέζιο ανάγλυφο διακοσμητικό φωτιστικό που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο. Με τον ενσωματωμένο φωτισμό LED 3D MOON LIGHT, προσφέρει μια επίπεδη εικόνα της φεγγαρόφωτος, προσθέτοντας μια μαγική αίσθηση στον χώρο.

  2. Ποια είναι η ισχύς και ο τρόπος λειτουργίας του φωτιστικού;
    Απάντηση: Το GloboStar® 79605 διαθέτει μια ενσωματωμένη μπαταρία 500mAh Li-ion, η οποία επαναφορτίζεται μέσω καλωδίου τροφοδοσίας USB. Έχει ισχύ 3.7W και λειτουργεί με DC 5V τάση.

  3. Ποιος είναι ο τύπος φωτισμού που προσφέρει το φωτιστικό;
    Απάντηση: Το GloboStar® 79605 προσφέρει φωτισμό LED 3D MOON LIGHT, ο οποίος δίνει ένα θερμό λευκό φως με χρωματισμό CCT 3000K. Αυτό το χρώμα προσδίδει μια ζεστή και ατμοσφαιρική αίσθηση στο χώρο.

  4. Ποιες είναι οι διαστάσεις του GloboStar® 79605;
    Απάντηση: Το φωτιστικό έχει διάμετρο φ15cm, καθιστώντας το ιδανικό για επιτραπέζια τοποθέτηση.

  5. Ποιες είναι οι λειτουργίες που προσφέρει το φωτιστικό;
    Απάντηση: Το GloboStar® 79605 διαθέτει διακόπτη αφής, που επιτρέπει τον έλεγχο του φωτισμού. Μπορείτε να ρυθμίσετε το φως σε διάφορα επίπεδα φωτεινότητας ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε στον χώρο.

  6. Ποια είναι η αυτονομία της μπαταρίας του φωτιστικού;
    Απάντηση: Η ενσωματωμένη μπαταρία 500mAh Li-ion του GloboStar® 79605 προσφέρει αυτονομία περίπου 8-12 ώρες όταν είναι πλήρως φορτισμένη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το φωτιστικό για αρκετές ώρες χωρίς την ανάγκη σύνδεσης σε πρίζα.

Ανακαλύψτε τη μαγευτική ομορφιά του GloboStar® 79605 Επιτραπέζιου Αναγλύφου Διακοσμητικού Φωτιστικού Φ15cm 3D MOON LIGHT LED 3.7W DC 5V με Ενσωματωμένη Μπαταρία 500mAh Li-ion Επαναφορτιζόμενου – Καλωδίου Τροφοδοσίας USB και Διακόπτη Αφής CCT Θερμό Λευκό 3000K! Προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φωτισμού, αυτή η επιτραπέζια λάμπα είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να χάσετε!

Με το εκπληκτικό της σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής, το GloboStar® 79605 αναδεικνύει τη λεπτομέρεια της επιφάνειας της φεγγαρόπετρας, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με την ενσωματωμένη μπαταρία της 500mAh Li-ion, αυτό το φωτιστικό είναι επαναφορτιζόμενο και μπορεί να λειτουργήσει για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται συνεχή παροχή ρεύματος. Επιπλέον, ο διακόπτης αφής CCT θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το ιδανικό θερμό λευκό φως 3000K για να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα που έχετε πάντοτε ονειρευτεί.

Απολαύστε την ευελιξία αυτού του φωτιστικού, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια για να φωτίσει ή να διακοσμήσει τον χώρο σας. Αν ψάχνετε για ένα ξεχωριστό δώρο ή ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο, το GloboStar® 79605 είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς.

Επωφεληθείτε τώρα από αυτό το μαγευτικό φωτιστικό και δημιουργήστε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο. Με το GloboStar® 79605, οι στιγμές σας θα γίνουν ακόμα πιο μοναδικές και αξέχαστες.

Μην χάνετε άλλο χρόνο! Αποκτήστε το GloboStar® 79605 Επιτραπέζιο Ανάγλυφο Διακοσμητικό Φωτιστικό Φ15cm 3D MOON LIGHT LED 3.7W DC 5V με Ενσωματωμένη Μπαταρία 500mAh Li-ion Επαναφορτιζόμενο – Καλώδιο Τροφοδοσίας USB και Διακόπτη Αφής CCT Θερμό Λευκό 3000K και ζήστε τη μαγεία του φωτισμού! Μην χάνετε την ευκαιρία να κάνετε τον χώρο σας να λάμπει!

(Note: It is important to note that the above conclusion is provided as an example and may not fully optimize SEO for Greek language or account for specific search engine algorithms.)

Αγοράστε το στο κατάστημα μας