Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής GloboStar® CASTOR 10001161 Βιντάζ Βιομηχανικό Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ30 x Y10cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® CASTOR 10001161 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής με vintage industrial σχεδιασμό. Το φωτιστικό αυτό είναι μονόφωτο και λειτουργεί με ένα λαμπτήρα τύπου E27.

Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το φωτιστικό είναι μαύρο μεταλλικό πλέγμα. Αυτό του προσδίδει μια ρούστικ αισθητική και το καθιστά ιδανικό για τη διακόσμηση ενός χώρου με vintage ή βιομηχανικό στυλ.

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις φ30 x Y10cm, οπότε είναι κομψό και πρακτικό για χρήση σε διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο ή ακόμη και το γραφείο.

Με τη χρήση ενός λαμπτήρα τύπου E27, το φωτιστικό προσφέρει ισχυρό φωτισμό και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει τον τύπο του λαμπτήρα που επιθυμεί, για να προσαρμόσει τον φωτισμό στις ανάγκες του.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του φωτιστικού το καθιστά ένα εντυπωσιακό και διακριτικό κομμάτι διακόσμησης. Το όμορφο μαύρο πλέγμα δημιουργεί ένα ενδιαφέρον παιχνίδι φωτοσκιάσεων στον χώρο, προσθέτοντας έναν αέρα μυστηρίου και φινέτσας.

Το GloboStar® CASTOR 10001161 είναι εύκολο να εγκατασταθεί και παρέχεται με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα. Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να δώσετε στον χώρο σας ένα μοναδικό και εντυπωσιακό ύφος.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του GloboStar® CASTOR 10001161 Vintage Industrial Κρεμαστού Φωτιστικού Οροφής Μονόφωτου 1 x E27 Μαύρου Μεταλλικού Πλέγματος Φ30 x Y10cm;

Απάντηση: Η τάση λειτουργίας του φωτιστικού είναι 220-240V.

Λεπτομέρειες: Η τάση λειτουργίας ορίζει το επίπεδο ηλεκτρικού ρεύματος που απαιτείται για να λειτουργήσει το φωτιστικό. Στην περίπτωση αυτού του φωτιστικού, απαιτείται μια τάση λειτουργίας στο εύρος των 220-240V, που είναι η τυπική τάση που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα.

  1. Ποιος είναι ο τύπος λάμπας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το GloboStar® CASTOR 10001161 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ30 x Y10cm;

Απάντηση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια λάμπα E27.

Λεπτομέρειες: Ο τύπος της λάμπας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το φωτιστικό είναι Ε27. Οι λάμπες E27 είναι πολύ διαδεδομένες και εύκολα αναγνωρίσιμες, καθώς έχουν ένα μεγάλο βίδωμα στο κάτω μέρος τους που εφαρμόζει στο φωτιστικό.

  1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του GloboStar® CASTOR 10001161 Vintage Industrial Κρεμαστού Φωτιστικού Οροφής Μονόφωτου 1 x E27 Μαύρου Μεταλλικού Πλέγματος Φ30 x Y10cm;

Απάντηση: Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ30 x Y10cm (διάμετρος x ύψος).

Λεπτομέρειες: Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ30cm στη διάμετρο και 10cm στο ύψος. Αυτές οι διαστάσεις προσδίδουν στο φωτιστικό ένα μικρό και κομψό σχήμα, κατάλληλο για κρέμαση στην οροφή.

  1. Ποια είναι η χρώματα του GloboStar® CASTOR 10001161 Vintage Industrial Κρεμαστού Φωτιστικού Οροφής Μονόφωτου 1 x E27 Μαύρου Μεταλλικού Πλέγματος Φ30 x Y10cm;

Απάντηση: Το φωτιστικό έχει μαύρο χρώμα.

Λεπτομέρειες: Η μαύρη απόχρωση του φωτιστικού το καθιστά κομψό και συμβατό με διάφορα στυλ διακόσμησης. Αυτό το χρώμα είναι επίσης διαχρονικό και δύσκολα ξεπερνάει τη μόδα.

  1. Ποια είναι η υλικό κατασκευής του GloboStar® CASTOR 10001161 Vintage Industrial Κρεμαστού Φωτιστικού Οροφής Μονόφωτου 1 x E27 Μαύρου Μεταλλικού Πλέγματος Φ30 x Y10cm;

Απάντηση: Το φωτιστικό είναι φτιαγμένο από μέταλλο.

Λεπτομέρειες: Η κατασκευή του φωτιστικού από μέταλλο το καθιστά ανθεκτικό και ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Το μέταλλο επίσης προσδίδει μια βιομηχανική αίσθηση και αισθητική στο φωτιστικό.

  1. Πόσες λάμπες μπορεί να δεχτεί το GloboStar® CASTOR 10001161 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ30 x Y10cm;

Απάντηση: Το φωτιστικό μπορεί να δεχτεί μόνο μία λάμπα.

Λεπτομέρειες: Με τη δυνατότητα να δεχθεί μία μόνο λάμπα, το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο για να παρέχει δέσμη φωτός σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό είναι ιδανικό για εφαρμογές όπου χρειάζεται δέσμη φωτισμού σε ένα συγκεκριμένο σημείο, όπως ένα τραπέζι ή ένα καθιστικό δωμάτιο.

Με το GloboStar® CASTOR 10001161 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ30 x Y10cm, η εμπειρία σας στην διακόσμηση του χώρου σας αναβαθμίζεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αυτό το μοναδικό φωτιστικό συνδυάζει τον βινταζ χαρακτήρα και την βιομηχανική αισθητική, δημιουργώντας ένα αναπάντεχα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αλλά ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τις εφαρμογές αυτού του προϊόντος που θα ενδιαφέρουν σίγουρα τον στόχο μας. Με διαστάσεις 30 x 10εκ και μαύρο μεταλλικό πλέγμα, το φωτιστικό αυτό προσθέτει μια μοναδική πινελιά αρχιτεκτονικής στο χώρο σας. Η ενιαία λάμπα E27 προσφέρει επίσης ευέλικτη προσαρμογή στις ατμοσφαιρικές ανάγκες σας. Είτε χρησιμοποιείτε το φωτιστικό για να φωτίσετε το σαλόνι, την κουζίνα, ή το γραφείο σας, η παρουσία του θα αποπνέει μια πινελιά μοντέρνας διακόσμησης.

Με τη χρήση στρατηγικών λέξεων-κλειδιών και ελαφρώς αναδιαταγμένων φράσεων, μεγιστοποιούμε την ορατότητα και τη συμμετοχή των αναγνωστών, ενώ παράλληλα προωθούμε την οργανική κίνηση στην ιστοσελίδα μας. Καταφέρνουμε, έτσι, να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά την πρόταση αξίας και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προϊόντος μας, παρέχοντας στους αναγνώστες μας πληροφορίες που αποκαλύπτουν πολύτιμες συνεισφορές και γνώσεις.

Όποιος και αν είναι ο σκοπός σας, το GloboStar® CASTOR 10001161 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ30 x Y10cm θα είναι ο ειδικός σας σύμμαχος, εξασφαλίζοντας μια πρωτοποριακή διακόσμηση και φωτισμό για τον χώρο σας. Μετατρέψτε τον χώρο σας σε ένα εκθαμβωτικό περιβάλλον που θα λατρέψετε να μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας, χάρη σε αυτό το μοναδικό και εκθαμβωτικό φωτιστικό οροφής.

Επωφεληθείτε από τον μοναδικό χαρακτήρα του, τη διάρκεια ζωής του και την ευελιξία του, καθώς δημιουργήσετε έναν χώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αφεθείτε στη δύναμη του φωτός και της διακόσμησης, ανακαλύπτοντας νέες πιθανότητες και δημιουργώντας αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Ενώ το GloboStar® CASTOR 10001161 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ30 x Y10cm έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τον χώρο σας, τονίζοντας την προσωπικότητά σας και τον μοναδικό σας στυλ, δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει και τους επισκέπτες σας. Προκαλέστε δέος και ενθουσιασμό με αυτό το αισθητικά εντυπωσιακό φωτιστικό οροφής και αφήστε το να γίνει το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε χώρο που το τοποθετήσετε.

Ανακαλύψτε τη μαγεία της φωτεινότητας με το GloboStar® CASTOR 10001161 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό Πλέγμα Φ30 x Y10cm και δημιουργήστε έναν χώρο ζωντάνιας και αρμονίας που θα καλοδεχτεί τους αγαπημένους σας σε στιγμές αξέχαστες. Αξιοποιήστε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία για να αναζωογονήσετε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που θα σας συναρπάσει.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας