GloboStar® CELEST 00790: Μοντέρνο Μεταλλικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση, Μονόφωτο 1 x G9 σε Λευκό χρώμα με Λευκό Γυαλί, Διαστάσεις Φ20 x Y26.5cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® CELEST 00790 είναι ένα μοντέρνο μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής με μία ανάρτηση. Έχει μία λυχνία τύπου G9 και διαθέτει ένα λευκό γυαλί με διαστάσεις Φ20 x Y26.5cm.

Η εμφάνιση του φωτιστικού είναι πολύ σύγχρονη και μοντέρνα, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε μοντέρνο χώρο. Το λευκό χρώμα του φωτιστικού το καθιστά ευαίσθητο και ελκυστικό, προσφέροντας μια αίσθηση στυλ και κομψότητας.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο, προσφέροντας μακροχρόνια ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό είναι ιδανικό για χρήση σε σαλόνια, τραπεζαρίες, κουζίνες ή και γραφεία, προσφέροντας ομοιόμορφο φωτισμό και διακόσμηση.

Η ανάρτηση του φωτιστικού είναι εύκολη και γρήγορη, επιτρέποντας σας να το τοποθετήσετε όπου επιθυμείτε χωρίς προβλήματα. Η ποιότητα του προϊόντος είναι υψηλή, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Το φωτιστικό έχει μία φωτεινή πηγή με λάμπα G9. Αυτό σημαίνει ότι παρέχει ικανοποιητικό φωτισμό και δεν χρειάζεται συχνή αντικατάσταση της λάμπας. Η λευκή απόχρωση του φωτιστικού και το λευκό γυαλί του δημιουργούν ένα απαλό και φωτεινό φως, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο.

Η διαστασιακή προσαρμοστικότητα του φωτιστικού είναι επίσης πολύ χρήσιμη. Με διάμετρο 20 cm και ύψος 26.5 cm, μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλούς χώρους και είναι κατάλληλο για διάφορες ανάγκες φωτισμού.

Συνολικά, το GloboStar® CELEST 00790 είναι ένα μοντέρνο και ευέλικτο φωτιστικό οροφής που προσφέρει όχι μόνο φωτισμό αλλά και διακόσμηση. Με την κομψή του σχεδίαση, την απαλή φωτεινή πηγή και την ευκολία τοποθέτησης, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για κάθε μοντέρνο χώρο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Παρακάτω παραθέτουμε 6 ερωτήσεις και απαντήσεις, με λεπτομέρειες σχετικά με το GloboStar® CELEST 00790 Μοντέρνο Μεταλλικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση Μονόφωτο 1 x G9 Λευκό με Λευκό Γυαλί Φ20 x Y26.5cm στα ελληνικά.

1. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού;
Το φωτιστικό έχει διάμετρο 20 εκατοστά (φ20) και ύψος 26,5 εκατοστά (Y26.5cm).

2. Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιεί;
Το φωτιστικό χρησιμοποιεί έναν λαμπτήρα τύπου G9.

3. Περιλαμβάνεται ο λαμπτήρας στη συσκευασία;
Ναι, ο λαμπτήρας τύπου G9 περιλαμβάνεται στη συσκευασία του φωτιστικού.

4. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού;
Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό.

5. Πώς γίνεται η ανάρτηση του φωτιστικού στην οροφή;
Το φωτιστικό αναρτάται από την οροφή με μηχανισμό ανάρτησης.

6. Ποια είναι η χρώματα του κρεμαστού φωτιστικού και του γυαλιού;
Το φωτιστικό είναι λευκό και το γυαλί είναι επίσης λευκό.

Με το GloboStar® CELEST 00790, η αγορά του φωτισμού είναι έτοιμη να αλλαχτεί για πάντα. Αυτό το μοντέρνο μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το στυλ, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στη διακόσμηση του χώρου σας.

Το CELEST 00790 διαθέτει ένα εντυπωσιακό λευκό με λευκό γυαλί που δίνει ένα μοντέρνο, καθαρό και φωτεινό αποτέλεσμα. Η εκλεπτυσμένη ανάρτηση μονόφωτο 1 x G9 προσφέρει ικανοποιητικό φωτισμό, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Οι προηγμένες τεχνολογικά δυνατότητες του CELEST 00790 εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή σας για αυτό το φωτιστικό οροφής δεν μόνο θα κάνει τον χώρο σας να φαίνεται φανταστικό, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα στον λογαριασμό του ηλεκτρικού.

Το CELEST 00790 είναι ιδανικό για κάθε στυλ διακόσμησης, από το μοντέρνο έως το κλασικό. Με τις διαστάσεις Φ20 x Y26.5cm, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας, αναβαθμίζοντας αμέσως την ατμόσφαιρα και το στυλ του.

Αποκτήστε το GloboStar® CELEST 00790 σήμερα και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα ενός φωτιστικού οροφής που ξεχωρίζει. Με τον αναβαθμισμένο φωτισμό, την ανθεκτική κατασκευή και την κομψή εμφάνιση, θα μαγνητίσετε τα βλέμματα και θα δημιουργήσετε έναν χώρο που απλά δε θα θέλετε να αποχωριστείτε.

Απολαύστε την πολυτέλεια και την πρακτικότητα του GloboStar® CELEST 00790 και δώστε στον χώρο σας μια νέα διάσταση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αγοράστε το σήμερα και αισθανθείτε τη διαφορά. Ο χώρος σας θα ευγνωμονεί.

*Σημείωση: Οι λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται είναι: GloboStar, CELEST 00790, κρεμαστό φωτιστικό οροφής, μοντέρνο, μεταλλικό, λευκό με λευκό γυαλί, G9, διακόσμηση χώρου, φωτισμός, ενεργειακή απόδοση, διάρκεια ζωής, ανθεκτικό, κομψό.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας