Φωτιστικό Οροφής GloboStar® CRISTIN 00757 Μοντέρνο, Κρεμαστό, Μονόφωτο, 1 x G4 AC 230V, Χρυσό, Γυάλινο, Διάμετρος 18cm x Ύψος 13cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® CRISTIN 00757 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής που προσφέρει κομψότητα και φωτεινότητα στον χώρο σας. Με τον κρυστάλλινο σχεδιασμό του και το εκθαμβωτικό χρυσό χρώμα, αυτό το φωτιστικό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και στυλ.

Το φωτιστικό έχει ένα μονόφωτο design με ένα λαμπτήρα G4 AC 230V, παρέχοντας ισχυρό και φωτεινό φωτισμό στον χώρο σας. Ο λαμπτήρας φωτίζει με τέλειο τρόπο το χώρο γύρω του, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από γυάλινο υλικό, το οποίο προσθέτει μια μοναδική λάμψη στον χώρο σας. Το φίνο φινίρισμα του χρυσού χρώματος ενισχύει την εμφάνιση του φωτιστικού και το καθιστά ένα κομψό κομμάτι διακόσμησης.

Το φωτιστικό έχει διάσταση Φ18 x Υ13cm, καθιστώντας το κατάλληλο για μικρούς και μεσαίους χώρους. Με τον κρεμαστό σχεδιασμό του, το φωτιστικό προσαρμόζεται εύκολα σε οποιαδήποτε οροφή και δίνει ένα μοναδικό στυλ στον χώρο.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι εύκολη και γρήγορη, καθώς περιλαμβάνονται οδηγίες και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Μπορείτε να το τοποθετήσετε μόνοι σας χωρίς την ανάγκη για επαγγελματική βοήθεια.

Το GloboStar® CRISTIN 00757 είναι ένα φωτιστικό που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Με την κομψή σχεδίαση του και την ισχυρή φωτεινότητα που παρέχει, αυτό το φωτιστικό θα εντυπωσιάσει όσους το δουν. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο που θέλει να προσθέσει λάμψη και στυλ.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το μέγεθος του GloboStar® CRISTIN 00757 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x G4 AC 230V Χρυσό Γυάλινο Φ18 x Υ13cm;
    Το μέγεθος του φωτιστικού είναι διάμετρου 18 εκατοστά και ύψους 13 εκατοστά.

  2. Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιεί το GloboStar® CRISTIN 00757 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο;
    Το φωτιστικό χρησιμοποιεί έναν λαμπτήρα G4 με τάση AC 230V.

  3. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού;
    Το GloboStar® CRISTIN 00757 είναι κατασκευασμένο από χρυσό γυαλί.

  4. Πόσες λάμπες μπορεί να δεχτεί το φωτιστικό;
    Το φωτιστικό δέχεται μία λάμπα G4.

  5. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού;
    Η τάση λειτουργίας του φωτιστικού είναι AC 230V.

  6. Πώς γίνεται η τοποθέτηση του φωτιστικού;
    Το GloboStar® CRISTIN 00757 τοποθετείται ως κρεμαστό φωτιστικό οροφής, και μπορεί να προσαρτηθεί σε σημείο στην οροφή με τη χρήση των κατάλληλων περίσφιξης και καλωδίων.

Το GloboStar® CRISTIN 00757 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x G4 AC 230V Χρυσό Γυάλινο Φ18 x Υ13cm είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Με τις πρωτοποριακές του χαρακτηριστικά και τις πολλαπλές εφαρμογές του, αυτό το φωτιστικό αναβαθμίζει τον χώρο σας και προσθέτει μια διακριτική πινελιά κομψότητας.

Το CRISTIN 00757 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής διαθέτει μονόφωτη τεχνολογία G4 AC 230V, παρέχοντας εξαιρετική φωτεινότητα και απόδοση. Με το χρυσό γυάλινο σχεδιασμό του και τις διαστάσεις Φ18 x Υ13cm, αυτό το φωτιστικό δημιουργεί ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα που ταιριάζει τέλεια σε κάθε χώρο.

Αξίζει να τονιστεί ότι το CRISTIN 00757 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής προσφέρει ανεπανάληπτη αξία και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η εύκολη εγκατάσταση και η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζουν μακροχρόνια απόλαυση και αξιοπιστία. Επιπλέον, η μοναδική σχεδίαση και η κομψότητα του φωτιστικού δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.

Μην αφήνετε τον χώρο σας να παραμείνει συνηθισμένος και απλός. Επιλέξτε το GloboStar® CRISTIN 00757 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής και αναβαθμίστε την αισθητική και την λειτουργικότητα του χώρου σας. Ενισχύστε την ορατότητα και τη συμμετοχή σας σε αναζητήσεις μέσω των στρατηγικά τοποθετημένων λέξεων-κλειδιών και κερδίστε οργανική κίνηση στον ιστότοπό σας. Ανακαλύψτε το GloboStar® CRISTIN 00757 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής σήμερα και αναβαθμίστε τον τρόπο που φωτίζετε τον χώρο σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας