GloboStar® CRISTIN 00758: Σύγχρονο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής, 1 x G4 AC 230V, Χάλκινη Γυάλινη Απόχρωση, Διαστάσεις Φ18 x Υ13cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® CRISTIN 00758 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής που θα προσθέσει μια κομψή αισθητική στον χώρο σας. Αυτό το φωτιστικό διαθέτει ένα μονόφωτο λαμπτήρα G4 AC 230V, προσφέροντας φωτεινή ισχύ και απόδοση. Το σχήμα του είναι οριζόντιο, με διαστάσεις περίπου Φ18 x Υ13cm. Η κατασκευή του είναι από χάλκινο γυάλινο υλικό, το οποίο προσθέτει μια λαμπερή αίσθηση στον χώρο σας.

Η εγκατάσταση αυτού του κρεμαστού φωτιστικού είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα στην οροφή του χώρου σας και να απολαύσετε άμεσα το καλαίσθητο φωτισμό του.

Το φωτιστικό αυτό προσφέρει ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο design, που το καθιστά ιδανικό για σύγχρονους χώρους. Η εμφάνιση του χάλκινου γυαλιού δίνει ένα επιπλέον στυλ στον χώρο σας και μπορεί να ταιριάξει άψογα με διάφορες διακοσμητικές επιλογές και χρώματα.

Ο φωτισμός που παρέχει το GloboStar® CRISTIN 00758 είναι ιδανικός για τον φωτισμό μικρών χώρων και σημείων εστίασης στον χώρο σας. Με το μονόφωτο σχεδιασμό του, προσφέρει μέγιστη φωτεινή απόδοση και διαχέει το φως ομοιόμορφα στον χώρο.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι πρακτικές και ιδανικές για μικρούς ή στενούς χώρους. Με περίπου 18cm διάμετρο και 13cm ύψος, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιονδήποτε χώρο χωρίς να περιοριστείτε από τον χώρο.

Το GloboStar® CRISTIN 00758 είναι κατασκευασμένο με υψηλά πρότυπα ποιότητας για να διαρκέσει στον χρόνο. Το χάλκινο γυάλινο φινίρισμα προσθέτει μια αίσθηση κομψότητας και ευκαιρίες στη διακόσμηση του χώρου σας.

Συνολικά, το GloboStar® CRISTIN 00758 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής που προσφέρει μια κομψή και λαμπερή λύση φωτισμού για τον χώρο σας. Με το μονόφωτο σχεδιασμό του, τις κομψές διαστάσεις και το χάλκινο γυάλινο φινίρισμα, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει σίγουρα μια πινελιά κομψότητας και λάμψης στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να παράσχουμε λεπτομερείς αναλύσεις για προϊόντα ή συγκεκριμένες πληροφορίες στη γλώσσα που ζητήσατε. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή ή τον πωλητή του προϊόντος για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη γκάμα των προϊόντων τους, τις απαντήσεις για αυτά ή την παροχή λεπτομερειών στα ελληνικά.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® CRISTIN 00758 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x G4 AC 230V Χάλκινο Γυάλινο Φ18 x Υ13cm είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να παραβλέπετε. Με την κομψότητα και μοντέρνο σχεδιασμό του, αυτό το κρεμαστό φωτιστικό προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα στον χώρο σας.

Με τη χρήση αξιόπιστων υλικών, αυτό το φωτιστικό είναι ανθεκτικό και διαρκές, διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια απόλαυση και ικανοποίηση. Με την εύκολη εγκατάσταση και την υψηλή ποιότητα γυάλινου υλικού, αυτό το κρεμαστό φωτιστικό οροφής προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ, αναβαθμίζοντας την αισθητική του χώρου σας.

Με βάση την προηγμένη τεχνολογία AC 230V, αυτό το φωτιστικό παρέχει αξιόπιστο φωτισμό και εξοικονόμηση ενέργειας. Με τον μονάδικο σχεδιασμό του και την ικανότητα να υποδείξει το προσωπικό σας στυλ, το CRISTIN 00758 είναι ιδανικό για κάθε σύγχρονο ή μοντέρνο χώρο. Είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά, αυτό το μονόφωτο κρεμαστό φωτιστικό οροφής θα προσθέσει λάμψη και ζωντάνια σε κάθε περιβάλλον.

Για αυτούς που αναζητούν μια πρωτότυπη και στιλάτη λύση για τον φωτισμό των χώρων τους, το GloboStar® CRISTIN 00758 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x G4 AC 230V Χάλκινο Γυάλινο Φ18 x Υ13cm είναι η ιδανική επιλογή. Φέρτε τον πολυτέλεια και την κομψότητα στον χώρο σας και απογειώστε τη διακόσμησή σας με αυτό το καταπληκτικό φωτιστικό. Μείνετε μπροστά στον ανταγωνισμό και αναδείξτε την αξία και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του προϊόντος σας. Κάντε σήμερα την αγορά σας και μεταμορφώστε τον χώρο σας με μια μοναδική σχεδιαστική λύση που θα κλέψει την παράσταση σε κάθε γωνιά!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας