GloboStar® FEREA 01419: Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® FEREA 01419 είναι ένα μοντέρνο φωτιστικό τοίχου, με απλίκα και μονόφωτο σχεδιασμό. Από μαύρο μεταλλικό υλικό που του προσδίδει μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα αισθητική, αυτό το φωτιστικό έχει διαστάσεις Μ11 x Π17 x Υ23cm, προσφέροντας μια ιδανική επιλογή για διάφορους χώρους στο σπίτι σας.

Η απλότητα του σχεδιασμού αυτής της απλίκας τού δίνει τη δυνατότητα να ταιριάζει εύκολα και αρμονικά με οποιαδήποτε διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Με την μαύρη απόχρωση και το μεταλλικό φινίρισμα, αναδεικνύει την κομψότητα και την ποιότητα στην αρχιτεκτονική του χώρου σας.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι πολύ απλή και γρήγορη. Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο με τη βοήθεια ενός ηλεκτρολογικού, συνδέοντας τα κατάλληλα καλώδια. Ένας προπονημένος επαγγελματίας θα μπορέσει να το εγκαταστήσει εύκολα και με ασφάλεια.

Ο φωτισμός της απλίκας είναι ιδανικός για να διαμορφωθεί μια χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το φως δίνει μια ζεστή αίσθηση, δημιουργώντας ένα χαλαρωτικό περιβάλλον στον χώρο σας. Είναι ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι σας.

Η ποιότητα κατασκευής αυτού του προϊόντος είναι υψηλή, εγγυώμενη από το brand GloboStar®. Είναι κατασκευασμένο με προσοχή στις λεπτομέρειες, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά, για να διασφαλίσει τη μακροχρόνια χρήση του προϊόντος.

Συνολικά, το GloboStar® FEREA 01419 είναι ένα λειτουργικό, κομψό και ποιοτικό φωτιστικό τοίχου. Με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και το χαλαρωτικό φως που προσφέρει, αυτό το φωτιστικό θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αναβαθμίστε την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτό το υπέροχο φωτιστικό τοίχου.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του GloboStar® FEREA 01419 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm;
    Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μαύρο μεταλλικό υλικό.

  2. Ποιες είναι οι διαστάσεις του GloboStar® FEREA 01419 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm;
    Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Μήκος 11 εκατοστά, Πλάτος 17 εκατοστά και Ύψος 23 εκατοστά.

  3. Ποια είναι η απόδοση φωτισμού του GloboStar® FEREA 01419 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm;
    Η απόδοση φωτισμού του φωτιστικού εξαρτάται από την λάμπα που χρησιμοποιείται. Συνήθως χρησιμοποιεί λαμπτήρες με βάση E27 και μπορεί να υποστηρίξει λαμπτήρες LED ή φθορίου μέγιστης ισχύος 60W.

  4. Ποιο είναι το στυλ του GloboStar® FEREA 01419 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm;
    Το φωτιστικό έχει μοντέρνο στυλ και κατάλληλο για διάφορους τύπους διακόσμησης. Η μαύρη μεταλλική κατασκευή του του δίνει μια κομψή και σύγχρονη όψη.

  5. Ποιες είναι οι πρόσθετες λειτουργίες του GloboStar® FEREA 01419 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm;
    Το φωτιστικό δεν έχει πρόσθετες λειτουργίες. Λειτουργεί απλά ως φωτιστικό τοίχου μεταφέροντας φως στον χώρο.

  6. Ποιος είναι ο τρόπος εγκατάστασης του GloboStar® FEREA 01419 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm;
    Η εγκατάσταση του φωτιστικού γίνεται εύκολα και γρήγορα. Χρειάζεται να τοποθετηθεί στον τοίχο και να συνδεθεί στο ηλεκτρικό δίκτυο. Συνήθως, η εγκατάσταση απαιτεί τη βοήθεια ενός επαγγελματία ηλεκτρολόγου για την ασφαλή σύνδεση των καλωδίων και την τοποθέτηση της λάμπας.

Το GloboStar® FEREA 01419 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας με τον μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Η μαύρη μεταλλική υφή του προσδίδει μια ιδιαίτερη αίσθηση στυλ και κομψότητας.

Αυτό το μονόφωτο φωτιστικό τοίχου προσφέρει πολλαπλές εφαρμογές. Αναβαθμίστε το χώρο σας εγκαθιστώντας το σε κάθείρξη ή κοντά στο κρεβάτι σας για να δημιουργήσετε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Επιπλέον, μπορείτε να την τοποθετήσετε στον χώρο εργασίας σας για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τις καθημερινές σας εργασίες.

Το GloboStar® FEREA 01419 δεν είναι μόνο ένα φωτιστικό, αλλά και ένα επίκαιρο διακοσμητικό στοιχείο που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας. Η μοναδική του σχεδίαση και η μαύρη απόχρωση το καθιστούν ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μοντέρνου στυλ και της κομψότητας.

Επωφεληθείτε από την ψηφιακή μετάβαση και δώστε στον χώρο σας την αισθητική ανανέωση που αξίζει. Με το GloboStar® FEREA 01419 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm, θα αναδείξετε τη φινέτσα και την κομψότητα του χώρου σας, δίνοντας την εντύπωση μιας προσεγμένης διακόσμησης.

Αγοράστε το GloboStar® FEREA 01419 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει μια ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε εσωτερικό, προσφέροντας μοναδική ατμόσφαιρα και ημέρες γεμάτες φως.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο σας με το GloboStar® FEREA 01419 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Μονόφωτο Μαύρο Μεταλλικό Μ11 x Π17 x Υ23cm. Εξασφαλίστε θέατρο και ποιότητα φωτισμού με αυτό το προϊόν που θα εντυπωσιάσει εσάς και τους επισκέπτες σας. Μην περιμένετε, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας σε ένα νέο επίπεδο.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας