Φορητό τροχόσπιτο GloboStar® FLOWERPOT 10001209: Σύγχρονο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής, μεταλλικό σε μαύρο χρώμα, με διακοσμητικό φυτό, μέγεθος Φ34 x Υ34εκ.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® FLOWERPOT 10001209 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής με μία λάμπα και υποδοχή E27. Έχει μαύρο μεταλλικό σώμα και διακοσμητικό φυτό, έχοντας διαστάσεις Φ34 x Υ34εκ.

Αυτό το προϊόν προσφέρει μοντέρνο και στυλάτο φωτισμό για τον χώρο σας. Η μαύρη μεταλλική κατασκευή του δίνει μια εκλεπτυσμένη και εντυπωσιακή αισθητική, ενώ το διακοσμητικό φυτό προσθέτει ζωντάνια και φυσικότητα.

Το φωτιστικό λειτουργεί με μία λάμπα υψηλής ποιότητας, με υποδοχή E27, που παρέχει φωτεινό και οικονομικό φωτισμό. Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της λάμπας που θέλετε, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε στο χώρο σας.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Φ34 x Υ34εκ, προσφέροντας αρκετό φωτισμό και καλή κάλυψη της περιοχής που τοποθετείται. Μπορεί να τοποθετηθεί σε κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι ή και σε άλλο χώρο της επιλογής σας, προσθέτοντας μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη πινελιά στη διακόσμηση του χώρου.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι αρκετά απλή και δεν απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες οδηγίες και υλικά για την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση του.

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό θα ανανεώσει τον χώρο σας και θα δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εικόνα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα φωτιστικά της σειράς για να δημιουργήσετε μία συνοχή στην αισθητική του χώρου.

Το GloboStar® FLOWERPOT 10001209 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο και στυλάτο φωτιστικό οροφής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την προσεγμένη λεπτομέρεια, αυτό το προϊόν θα σας ικανοποιήσει πλήρως και θα αναβαθμίσει τον χώρο σας με τον απαράμιλλο στυλ του.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διάμετρος του φωτιστικού GloboStar® FLOWERPOT 10001209 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Διακοσμητικό Φυτό Φ34 x Y34cm;

    • Η διάμετρος του φωτιστικού είναι 34 εκατοστά.
  2. Ποιος είναι ο τύπος λάμπας που χρησιμοποιεί το φωτιστικό GloboStar® FLOWERPOT 10001209 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Διακοσμητικό Φυτό Φ34 x Y34cm;

    • Το φωτιστικό χρησιμοποιεί μια λάμπα τύπου E27.
  3. Είναι το φωτιστικό GloboStar® FLOWERPOT 10001209 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Διακοσμητικό Φυτό Φ34 x Y34cm κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους;

    • Οχι, το φωτιστικό δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.
  4. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού GloboStar® FLOWERPOT 10001209 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Διακοσμητικό Φυτό Φ34 x Y34cm;

    • Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μαύρο μεταλλικό υλικό.
  5. Ποιο είναι το ύψος του φωτιστικού GloboStar® FLOWERPOT 10001209 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Διακοσμητικό Φυτό Φ34 x Y34cm;

    • Το φωτιστικό έχει ύψος 34 εκατοστά.
  6. Περιλαμβάνει το φωτιστικό GloboStar® FLOWERPOT 10001209 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Διακοσμητικό Φυτό Φ34 x Y34cm την λάμπα;
    • Όχι, η λάμπα δεν περιλαμβάνεται στο φωτιστικό. Πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Τελειώνοντας, το GloboStar® FLOWERPOT 10001209 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Διακοσμητικό Φυτό Φ34 x Y34cm αναδεικνύει την προηγμένη λειτουργικότητά του και την αισθητική του προσέγγιση, καθιστώντας το το ιδανικό φωτιστικό για τον σύγχρονο, κομψό χώρο σας.
Αυτό το μαύρο μεταλλικό φωτιστικό, με το επιβλητικό του διακοσμητικό φυτό, προσφέρει μια εξαιρετικά κομψή και μοντέρνα εμφάνιση στον χώρο σας. Με την δυνατότητα να ρυθμίσετε τον φωτισμό σας στα δικά σας προτιμήσεις και την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε, αυτό το φωτιστικό προσφέρει μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία φωτισμού.

Με μια εντυπωσιακή διάμετρο 34 εκατοστών και ύψος 34 εκατοστών, το GloboStar® FLOWERPOT 10001209 δεν απλά φωτίζει το χώρο, αλλά ενσωματώνεται πλήρως στη διακόσμησή σας, προσδίδοντας μία μοναδική αίσθηση στιλ και φρεσκάδας. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για ειδικές περιστάσεις, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας και ομορφιάς σε κάθε στιγμή.

Με την εύκολη εγκατάσταση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το GloboStar® FLOWERPOT 10001209 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Διακοσμητικό Φυτό Φ34 x Y34cm είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό προϊόν που θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Η επιλογή του μαύρου μεταλλικού χρώματος του προσδίδει μια κομψή και σύγχρονη αισθητική που θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε χώρο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να προσθέσετε λάμψη και στυλ στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με αυτό το εκπληκτικό φωτιστικό οροφής. Αποκτήστε το GloboStar® FLOWERPOT 10001209 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Διακοσμητικό Φυτό Φ34 x Y34cm σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της εκπληκτικής φωτεινότητας σε κάθε γωνιά του χώρου σας.

[Λέξεις κλειδιά: GloboStar, FLOWERPOT, Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής, Μεταλλικό, Φυτό, Black, Εσωτερικός χώρος, Διακόσμηση, Φωτίστε το χώρο σας, Έυκολη εγκατάσταση, Υψηλή ποιότητα, Στυλ, Γραφείο, Σπίτι, Σύγχρονος, Εξωραϊσμός, Ανθεκτικό, Πολυτέλεια, Φωτεινότητα]

Αγοράστε το στο κατάστημα μας