Φωτιστικό οροφής GloboStar® KAZEMI 02019: Σύγχρονο στυλ με μεταλλικό φινίρισμα σε χάλκινο χρώμα και πλέγμα από μπεζ σχοινί. Διαθέτει μονόφωτο βάση E27 AC220-240V και είναι κατάλληλο για εσωτερική χρήση (IP20). Οι διαστάσεις του είναι Μ18 x Π18 x Υ17cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® KAZEMI 02019 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής που προσφέρει μια κομψή και σύγχρονη λύση για την ανανέωση της διακόσμησης του χώρου σας.

Το φωτιστικό διαθέτει μια βάση μεταλλική χρώματος χάλκινο και ένα μπεζ σχοινί πλέγματος που δημιουργεί μια ιδιαίτερη και ζεστή ατμόσφαιρα. Το μοντέρνο σχέδιο και οι καθαρές γραμμές του φωτιστικού το καθιστούν ιδανικό για κάθε χώρο, από το σαλόνι ή την τραπεζαρία έως το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο.

Το φωτιστικό διαθέτει μια κεραμική βάση με μεταλλικό πλέγμα, που προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία στην συσκευή. Επίσης, το φωτιστικό είναι εξοπλισμένο με μια λαμπτήρα E27, η οποία παρέχεται για άμεση χρήση. Η λάμπα είναι συμβατή με πηγές φωτός AC220-240V και είναι ιδανική για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Μ18 x Π18 x Υ17cm, προσφέροντας μια ιδανική μέγεθος για να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει IP20 προστασία, που το καθιστά ασφαλές για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Με το GloboStar® KAZEMI 02019 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής, μπορείτε να δώσετε μια διαφορετική και μοντέρνα πινελιά στον χώρο σας, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η κομψή του σχεδίαση και οι υψηλής ποιότητας υλικά του θα κάνουν αυτό το φωτιστικό να ξεχωρίζει σε κάθε χώρο.

Το GloboStar® KAZEMI 02019 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο και πρακτικό φωτιστικό οροφής που να συνδυάζει το στυλ με την λειτουργικότητα και την ποιότητα. Με το μοναδικό του σχεδιασμό, το φωτιστικό προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία φωτισμού και αισθητικής.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιεί το GloboStar® KAZEMI φωτιστικό;

    • Το φωτιστικό χρησιμοποιεί έναν λαμπτήρα του τύπου E27.
  2. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του GloboStar® KAZEMI φωτιστικού;

    • Το φωτιστικό λειτουργεί σε τάση AC220-240V.
  3. Ποιο υλικό είναι φτιαγμένο το GloboStar® KAZEMI φωτιστικό;

    • Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό, με χάλκινο χρώμα.
  4. Ποιές είναι οι διαστάσεις του GloboStar® KAZEMI φωτιστικού;

    • Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Μ18 x Π18 x Υ17cm.
  5. Ποιο είναι το χρώμα του κρεμαστού σχοινιού που περιβάλλει το GloboStar® KAZEMI φωτιστικό;

    • Το σχοινί που περιβάλλει το φωτιστικό είναι μπεζ.
  6. Ποια είναι η βαθμολογία αδιαβροχοποίησης (προστασία IP) του GloboStar® KAZEMI φωτιστικού;
    • Το φωτιστικό έχει προστασία IP20, που σημαίνει ότι είναι προστατευμένο από στερεά αντικείμενα με διάμετρο μεγαλύτερη από 12.5mm, αλλά δεν είναι προστατευμένο από νερό.

Συμπεραίνοντας, το GloboStar® KAZEMI 02019 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 AC220-240V IP20 – Μ18 x Π18 x Υ17cm – Χάλκινο Μεταλλικό με Μπεζ Σχοινί Πλέγμα αντιπροσωπεύει μια κορυφαία επιλογή φωτισμού που ενσωματώνει μια μοναδική συνδυασμό διασκεδαστικού σχεδιασμού και πρακτικής λειτουργίας. Με το εκλεπτυσμένο χρώμα του χαλκού και το υφασμάτινο μπεζ σχοινί πλέγματος, το φωτιστικό αυτό προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα και αναδεικνύει την αισθητική του χώρου σας.

Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και η σχεδίαση προσεκτικά επιλεγμένων υλικών υπόσχονται μια μακροχρόνια και αξιόπιστη απόδοση. Επιπλέον, η επεκτάσιμη συμβατότητα με το λαμπτήρα E27 AC220-240V επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη δική τους προτίμηση φωτισμού.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το GloboStar® KAZEMI 02019 είναι ιδανικό για εισαγωγή φωτισμού σε υπνοδωμάτια, σαλόνια, γραφεία και άλλους χώρους όπου η αισθητική και ο φωτισμός διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο.

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία φωτισμού με το GloboStar® KAZEMI 02019 κρεμαστό φωτιστικό οροφής και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μία προσεγμένη και εντυπωσιακή παρουσία. Απολαύστε την αλλαγή της ατμόσφαιρας σε κάθε σας χώρο με αυτό το εκπληκτικό κρεμαστό φωτιστικό.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το GloboStar® KAZEMI 02019 και να αναβαθμίσετε τους χώρους σας με αυτήν την εντυπωσιακή προσθήκη φωτισμού. Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις φωτισμού και επιλέξτε την αρτιότητα και την ποιότητα του GloboStar®. Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές φωτεινότητας με το GloboStar® KAZEMI 02019.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας