GloboStar® LIBBY 01096-1: Ένα σύγχρονο κρεμαστό παιδικό φωτιστικό οροφής με μονή πηγή φωτός Ε27 σε πράσινο χρώμα, κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό διαστάσεων Φ31 x Υ100 cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® LIBBY 01096-1 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό παιδικό φωτιστικό οροφής που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στον χώρο του παιδικού δωματίου.

Το φωτιστικό αυτό διαθέτει ένα μονόφωτο σχέδιο και είναι σχεδιασμένο για να είναι εύκολο στην τοποθέτηση και τη χρήση. Απαιτεί ένα λαμπτήρα E27, που προσφέρει επαρκή φωτεινότητα για τον χώρο του παιδιού.

Το φωτιστικό έχει μια πράσινη μεταλλική κατασκευή, που δίνει μια φρέσκια και μοντέρνα αίσθηση στον χώρο. Η διάστασή του είναι φάρδος 31cm και ύψος 100cm, καθιστώντας το ιδανικό για μικρούς χώρους όπως τα παιδικά δωμάτια.

Το φωτιστικό προσφέρει ένα ομορφαίνει το χώρο του παιδιού και δίνει μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Με το πράσινο χρώμα του, το φωτιστικό δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας.

Η εγκατάσταση του φωτιστικού είναι άκρως απλή και δεν απαιτεί επαγγελματία για την τοποθέτησή του. Επιπλέον, η κατασκευή από μέταλλο προσφέρει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στο προϊόν.

Τέλος, το φωτιστικό προσφέρει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και απόδοσης. Η GloboStar® είναι μια αξιόπιστη εταιρεία στον χώρο του φωτισμού και το προϊόν αυτό αποτελεί ένα από τα ποιοτικότερα φωτιστικά παιδικού δωματίου που υπάρχουν στην αγορά.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® LIBBY 01096-1 είναι ένα μοντέρνο και εύχρηστο φωτιστικό οροφής για παιδικά δωμάτια. Με το πράσινο, μεταλλικό σχέδιό του, προσφέρει μια φρέσκια και ζωντανή ατμόσφαιρα. Με την εγκατάσταση και τη χρήση του, θα δημιουργήσετε έναν χώρο φωτεινό και φιλόξενο για το παιδί σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διάσταση του φωτιστικού GloboStar® LIBBY 01096-1 Μοντέρνο Κρεμαστό Παιδικό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Πράσινο Μεταλλικό Φ31 x Υ100cm;
    Η διάσταση του φωτιστικού είναι Φ31cm στο πλάτος και Υ100cm στο ύψος.

  2. Πόσες λάμπες χρειάζεται το φωτιστικό GloboStar® LIBBY 01096-1;
    Το φωτιστικό χρειάζεται μία λάμπα τύπου E27.

  3. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού GloboStar® LIBBY 01096-1;
    Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από πράσινο μεταλλικό υλικό.

  4. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του φωτιστικού GloboStar® LIBBY 01096-1;
    Η εγκατάσταση του φωτιστικού γίνεται στην οροφή, με τη χρήση κατάλληλου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

  5. Ποιο είναι το χρώμα του φωτιστικού GloboStar® LIBBY 01096-1;
    Το χρώμα του φωτιστικού είναι πράσινο.

  6. Πώς μπορεί να ρυθμιστεί η φωτεινότητα του φωτιστικού GloboStar® LIBBY 01096-1;
    Η φωτεινότητα του φωτιστικού μπορεί να ρυθμιστεί εξαρτώμενη από τη λάμπα που θα τοποθετηθεί σε αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί λάμπα με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα ή εξωτερικός ρυθμιστής φωτεινότητας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Συμπεραίνοντας, το GloboStar® LIBBY 01096-1 Μοντέρνο Κρεμαστό Παιδικό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Πράσινο Μεταλλικό Φ31 x Υ100cm είναι ένα προϊόν που συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά, οφέλη και εφαρμογές. Με τον επιθετικό σχεδιασμό του και το ελκυστικό πράσινο μεταλλικό φινίρισμα, αυτό το φωτιστικό οροφής σίγουρα θα κλέψει την παράσταση στο δωμάτιο των παιδιών.

Με τη χρήση μιας μόνο λάμπας E27, αυτό το φωτιστικό παρέχει ισχυρό και φωτεινό φωτισμό που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Η ευκολία εγκατάστασης και συντήρησης του το καθιστά ιδανικό για γονείς που αναζητούν ένα παιδικό φωτιστικό που να είναι ταυτόχρονα πρακτικό και διακοσμητικό.

Αυτό το φωτιστικό οροφής παρέχει ένα μοναδικό επίπεδο φωτισμού που μπορεί να δημιουργήσει μία μαγική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Με τις διαστάσεις του Φ31 x Υ100cm, αυτό το φωτιστικό μπορεί να καλύψει εύκολα τις ανάγκες φωτισμού σε οποιοδήποτε παιδικό δωμάτιο.

Έρχονται σε ανταγωνιστική τιμή, το GloboStar® LIBBY 01096-1 Μοντέρνο Κρεμαστό Παιδικό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Πράσινο Μεταλλικό Φ31 x Υ100cm προσφέρει αξία για το χρήμα σας, μεταμορφώνοντας τον λειτουργικό φωτισμό σε ένα μοντέρνο και μοναδικό αξεσουάρ διακόσμησης.

Μην περιμένετε περισσότερο – αναβαθμίστε το δωμάτιο των παιδιών σας με το GloboStar® LIBBY 01096-1 Μοντέρνο Κρεμαστό Παιδικό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Πράσινο Μεταλλικό Φ31 x Υ100cm σήμερα. Απολαύστε τη λαμπερή φωτεινότητα και την εκπληκτική αισθητική, δημιουργώντας έναν μαγικό κόσμο για το παιδί σας. Προωθήστε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους με αυτό το εκπληκτικό φωτιστικό οροφής. Κάντε την παιδική ζωή ακόμα πιο λαμπερή!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας