Παρουσιάζουμε το GloboStar® LINE STARS 01483: Ένα Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής, Μονόφωτο με 1 x E27 λαμπτήρα, κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό σε χρώμα Μαύρο και Λευκό. Διαθέτει καμπάνα σχήματος Φ13 x Υ14cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® LINE STARS 01483 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής, κατάλληλο για διάφορους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Το φωτιστικό διαθέτει μια λαμπτήρα τύπου E27, και έρχεται σε μεταλλική κατασκευή σε χρώμα μαύρο ή λευκό.

Το μονόφωτο φωτιστικό έχει διαστάσεις 13cm πλάτος και 14cm ύψος, με μια καμπάνα που προσθέτει έναν μοναδικό σχεδιασμό και στυλ. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του φωτιστικού το καθιστά ιδανικό για να τοποθετηθεί σε κουζίνες, τραπεζαρίες ή σαλόνια, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πινελιά στη διακόσμηση του χώρου.

Το μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό δίνει τη δυνατότητα εύκολης εγκατάστασης, ενώ παρέχει επαρκές φωτισμό για τον χώρο που τοποθετείται. Η λαμπτήρα E27 είναι ευέλικτη και εύκολη στην αντικατάσταση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε λάμπα με βάση αυτού του τύπου.

Η ανθεκτική μεταλλική κατασκευή του φωτιστικού το καθιστά ανθεκτικό και αξιόπιστο για μακροχρόνια χρήση. Επίσης, ο συνδυασμός της μεταλλικής κατασκευής με την καμπάνα δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση χρωμάτων και υλικών.

Το GloboStar® LINE STARS 01483 μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής είναι ένα ποιοτικό προϊόν που προσφέρει λειτουργικότητα, στυλ και αισθητική. Με την επάρκεια φωτισμού που παρέχει, μπορεί να δημιουργήσει μια θερμή και ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο. Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με το φωτιστικό GloboStar® LINE STARS 01483.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού GloboStar® LINE STARS 01483;
    Το φωτιστικό GloboStar® LINE STARS 01483 είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό.

  2. Ποιο είναι το μέγεθος του κρεμαστού φωτιστικού GloboStar® LINE STARS 01483;
    Το μέγεθος του κρεμαστού φωτιστικού GloboStar® LINE STARS 01483 είναι Φ13 x Υ14cm.

  3. Πόσες λάμπες χρειάζεται το φωτιστικό GloboStar® LINE STARS 01483;
    Το φωτιστικό GloboStar® LINE STARS 01483 χρειάζεται μία λάμπα τύπου E27.

  4. Ποιος είναι ο τύπος της λάμπας που πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο φωτιστικό GloboStar® LINE STARS 01483;
    Το φωτιστικό GloboStar® LINE STARS 01483 πρέπει να χρησιμοποιεί λάμπα τύπου E27.

  5. Ποια είναι η χωρητικότητα του καλώδιου του κρεμαστού φωτιστικού GloboStar® LINE STARS 01483;
    Η χωρητικότητα του καλωδίου του φωτιστικού GloboStar® LINE STARS 01483 δεν αναφέρεται στις πληροφορίες.

  6. Ποια είναι η ονομαστική ισχύς του φωτιστικού GloboStar® LINE STARS 01483;
    Η ονομαστική ισχύς του φωτιστικού GloboStar® LINE STARS 01483 δεν αναφέρεται στις πληροφορίες.

Αφού εξερευνήσαμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τις εφαρμογές του προϊόντος μας, του GloboStar® LINE STARS 01483, Μοντέρνου Κρεμαστού Φωτιστικού Οροφής, Μονόφωτου 1 x E27, Μεταλλικού Μαύρου και Λευκού Καμπάνας Φ13 x Υ14cm, είναι καιρός να καταλήξουμε σε μία εντυπωσιακή συμπερασματική δήλωση.

Με αυτό το φωτιστικό οροφής, οι αγαπημένοι σας χώροι θα επιστρέψουν στη ζωή! Η αρμονική γραμμή και ο μοντέρνος σχεδιασμός του συνδυάζονται αριστοτεχνικά με τη μαύρη μεταλλική κατασκευή και τη λευκή καμπάνα, προσδίδοντας κομψότητα και πολυτέλεια στον χώρο σας. Επιπλέον, η μικρή του διάσταση (Φ13 x Υ14cm) το καθιστά ιδανικό για κάθε αρχιτεκτονικό ύφος και την τοποθέτησή του σε διάφορα μέρη του σπιτιού σας.

Με τη βοήθεια του ενσωματωμένου φωτισμού LED, αυτό το φωτιστικό προσφέρει υψηλής ποιότητας φωτισμό, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Είτε τοποθετηθεί σε ένα χαλαρωτικό σαλόνι, είτε σε μια εντυπωσιακή τραπεζαρία, αυτό το φωτιστικό Οροφής θα γίνει ο εσωτερικός διακοσμητής της επιλογής σας.

Το GloboStar® LINE STARS 01483 προσφέρει μια συναρπαστική συνολική εμπειρία φωτισμού που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Με τον στρατηγικά τοποθετημένο εσωτερικό φωτισμό LED, την κομψή σχεδίαση και την πρακτική διάσταση, αυτό το φωτιστικό είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι. Οι ρίγες λεφτά του περιλαμβάνουν ένα χρόνο εγγύηση για να το κάνετε αγορά με πλήρη αυτοπεποίθηση.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με μοναδικό φωτιστικό οροφής. Προμηθευτείτε το GloboStar® LINE STARS 01483 Μοντέρνο Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μεταλλικό Μαύρο Λευκό Καμπάνα Φ13 x Υ14cm τώρα και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φωτεινής πολυτέλειας στο σπίτι σας. Μείνετε εμπνευσμένοι και δείτε τη ζωή να αναμονεύεται με τη λάμψη του φωτιστικού LINE STARS 01483!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας