ΣΕΟ GloboStar® LUMI GOLD 99421: Μοντέρνο Μεταλλικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Ανάρτηση Μονόφωτο 1 x E27 Χρυσό Φ4 x Y118cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® LUMI GOLD 99421 είναι ένα μοντέρνο μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής που αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα. Με τον χρυσό του χρωματισμό, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για χώρους που απαιτούν ένα ιδιαίτερο στυλ και αισθητική.

Το φωτιστικό διαθέτει ένα μόνο φως και χρησιμοποιεί μια λάμπα E27, παρέχοντας ικανοποιητικό φωτισμό για τον χώρο σας. Η λάμπα δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, επομένως πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Η ανάρτηση του φωτιστικού είναι γερή και ανθεκτική, καθιστώντας το ασφαλές να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε χώρο. Το μήκος της ανάρτησης φτάνει τα 118cm, επιτρέποντας το φωτιστικό να κρέμεται αρκετά ψηλά από την οροφή και να κατανέμει το φως ομοιόμορφα στο χώρο.

Το φωτιστικό διαθέτει επίσης μια μεταλλική απόλυτα διακοσμημένη βάση, η οποία προσθέτει κομψότητα και ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Η διακόσμηση είναι καλαίσθητη, με λεπτομέρειες και ανάγλυφα σχέδια που τονίζουν την ποιότητα κατασκευής του φωτιστικού.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού είναι μοντέρνος και εντυπωσιακός, καθιστώντας το ένα κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος στον χώρο. Το χρυσό χρώμα του αναδεικνύει τον σχεδιασμό και προσθέτει λάμψη και φωτεινότητα στο περιβάλλον του φωτισμού.

Επιπλέον, το GloboStar® LUMI GOLD 99421 είναι εύκολο στην εγκατάσταση και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και οδηγίες. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε χώρο, από το σαλόνι ή την τραπεζαρία μέχρι το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο, προσθέτοντας στυλ και λειτουργικότητα.

Το GloboStar® LUMI GOLD 99421 είναι ένα φωτιστικό που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δημιουργήσει ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό περιβάλλον στον χώρο σας. Με την ποιότητα κατασκευής και την κομψή σχεδίαση του, αποτελεί μια αξιόπιστη και ανθεκτική επιλογή για κάθε χρήση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού GloboStar® LUMI GOLD 99421;
    Απάντηση: Το GloboStar® LUMI GOLD 99421 είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό.

  2. Πόσα φώτα έχει το κρεμαστό φωτιστικό;
    Απάντηση: Το φωτιστικό GloboStar® LUMI GOLD 99421 έχει ένα μονόφωτο.

  3. Ποιος είναι ο τύπος της λάμπας που χρησιμοποιείται στο φωτιστικό GloboStar® LUMI GOLD 99421;
    Απάντηση: Το φωτιστικό GloboStar® LUMI GOLD 99421 χρησιμοποιεί μια λάμπα τύπου E27.

  4. Ποιο χρώμα έχει το φωτιστικό GloboStar® LUMI GOLD 99421;
    Απάντηση: Το φωτιστικό GloboStar® LUMI GOLD 99421 έχει χρυσό χρώμα.

  5. Ποιες είναι οι διαστάσεις του φωτιστικού GloboStar® LUMI GOLD 99421;
    Απάντηση: Το φωτιστικό GloboStar® LUMI GOLD 99421 έχει διαστάσεις Φ4 x Y118cm (διάμετρος 4cm και ύψος 118cm).

  6. Ποιος είναι ο κωδικός προϊόντος του φωτιστικού GloboStar® LUMI GOLD 99421;
    Απάντηση: Ο κωδικός προϊόντος του φωτιστικού GloboStar® LUMI GOLD 99421 είναι 99421.

Η GloboStar® LUMI GOLD 99421 είναι ένα μοναδικό και σύγχρονο μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Η εντυπωσιακή του σχεδίαση και η χρυσή υφή προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας και προσθέτουν μια εντυπωσιακή πινελιά στον χώρο σας.

Αυτό το φωτιστικό κεραυνός θα συναρπάσει το κοινό με τη λειτουργικότητά του. Ενσωματώνοντας έναν μόνο λαμπτήρα E27, προσφέρει εξαιρετικό φωτισμό που μετασχηματίζει τον χώρο σας σε ένα μαγευτικό περιβάλλον. Όχι μόνο προσδίδει φως, αλλά και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα κλέψει την παράσταση σε κάθε εκδήλωση. Με διαστάσεις 4cm x 118cm, το φωτιστικό αυτό είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε τον χώρο σας με μια ξεχωριστή και προσεγμένη αισθητική.

Το πλεονέκτημα αυτού του φωτιστικού είναι η προηγμένη τεχνολογία του, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα. Με το χρυσό φινίρισμα και την ποιοτική κατασκευή, αυτό το φωτιστικό ξεχωρίζει από τα καθημερινά προϊόντα και προσφέρει μια διαχρονική αξία.

Αναδείξτε τον χώρο σας με το GloboStar® LUMI GOLD 99421 και απολαύστε μια εξαιρετική εμπειρία φωτισμού. Αυτό το μοναδικό κρεμαστό φωτιστικό θα προσδώσει φωτεινότητα, προσθέτοντας έναν αέρα πολυτέλειας και μοντέρνου στον χώρο σας. Μην χάνετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με αυτό το εντυπωσιακό φωτιστικό!

Αγοράστε το GloboStar® LUMI GOLD 99421 σήμερα και ανακαλύψτε τον μοναδικό τρόπο που θα μεταμορφώσει τον χώρο σας. Με την επιλογή αυτού του φωτιστικού, κερδίζετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που θα σας συντροφεύει για χρόνια. Αφήστε τον χώρο σας να λάμψει με το GloboStar® LUMI GOLD 99421 και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας