Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής GloboStar® MALVERN 10001239 Vintage Industrial, Μονόφωτο 1 x E27, Με Μπεζ Σχοινί, Μαύρο Μεταλλικό, Διαστάσεις: Μ34 x Π22 x Υ34cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® MALVERN 10001239 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής είναι ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό διαθέτει ένα μονόφωτο κέλυφος σε μαύρο χρώμα, με μπεζ σχοινί για να το κρεμάσετε άνετα από την οροφή.

Το μεταλλικό κέλυφος του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μαύρο μεταλλικό υλικό, προσδίδοντας επιπλέον αντοχή και αντοχή στον χρόνο. Η χρήση μπεζ σχοινιού ως αλυσίδας παρέχει ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο σχεδιασμό και προσθέτει ζεστασιά και φυσική αίσθηση στον χώρο.

Με διαστάσεις Μ34 x Π22 x Υ34cm, αυτό το κρεμαστό φωτιστικό είναι ιδανικό για μικρούς και μεσαίους χώρους, όπως σαλόνια, τραπεζαρίες ή υπνοδωμάτια. Μπορείτε να το κρεμάσετε κοντά σε ένα τραπέζι ή να το χρησιμοποιήσετε μόνο του για μια πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Το GloboStar® MALVERN 10001239 φωτιστικό χρησιμοποιεί μια λάμπα E27, η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε μια λάμπα που ταιριάζει με τις ανάγκες και το στιλ του χώρου σας, επιτρέποντας σας περισσότερες επιλογές για τη δημιουργία του επιθυμητού φωτισμού και ατμόσφαιρας.

Η εγκατάσταση αυτού του κρεμαστού φωτιστικού είναι εύκολη και απλή. Μπορείτε να το κρεμάσετε χωρίς την ανάγκη επαγγελματία βοήθειας, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν.

Το μοντέρνο και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του GloboStar® MALVERN 10001239 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φωτιστικό με στυλ και προσωπικότητα. Το μαύρο μεταλλικό φινίρισμα συνδυάζεται τέλεια με μια ποικιλία από διακοσμητικά στυλ, ενώ το μπεζ σχοινί προσθέτει μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση στο χώρο.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού GloboStar® MALVERN 10001239;
    Απάντηση: Η τάση λειτουργίας του είναι 220-240V.

  2. Πόσες λαμπτήρες χρειάζεται για να λειτουργήσει το GloboStar® MALVERN 10001239;
    Απάντηση: Χρειάζεται μία λάμπα E27.

  3. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού GloboStar® MALVERN 10001239;
    Απάντηση: Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μαύρο μεταλλικό υλικό.

  4. Ποια είναι η διάσταση του GloboStar® MALVERN 10001239;
    Απάντηση: Οι διαστάσεις του είναι Μ34 x Π22 x Υ34cm.

  5. Ποιο είναι το χρώμα του σχοινιού που συνοδεύει το φωτιστικό GloboStar® MALVERN 10001239;
    Απάντηση: Το σχοινί είναι μπεζ χρώματος.

  6. Ποιο είναι το σκοπός του GloboStar® MALVERN 10001239;
    Απάντηση: Ο σκοπός του είναι να προσφέρει βιντάζ βιομηχανικό στυλ και φωτισμό στον χώρο που τοποθετείται.

Ετοιμαστείτε να φωτίσετε τον χώρο σας με ένα από τα πιο καταπληκτικά και μοναδικά φωτιστικά που θα συναντήσετε ποτέ. Το GloboStar® MALVERN 10001239 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Μπεζ Σχοινί Μ34 x Π22 x Υ34cm είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που συνδυάζει το ρετρό στυλ με τη βιομηχανική αισθητική.

Το φωτιστικό αυτό ενσαρκώνει τον πολύτιμο συνδυασμό του μαύρου μεταλλικού χρώματος και του μπεζ σχοινιού που το καλύπτει. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής εξασφαλίζει όχι μόνο την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία, αλλά και την απαράμιλλη εμφάνιση που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας. Με διαστάσεις Μ34 x Π22 x Υ34cm, το φωτιστικό αυτό είναι ιδανικά σχεδιασμένο για να προσθέσει λάμψη σε κάθε δωμάτιο.

Αυτό το μονόφωτο κρεμαστό φωτιστικό θα προσφέρει την τέλεια προσθήκη σε κάθε στυλ διακόσμησης. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα ατμοσφαιρικό και ζεστό περιβάλλον εσωτερικού χώρου, είτε θέλετε να προσθέσετε μια ιδιαίτερη πινελιά σε έναν επαγγελματικό χώρο, αυτό το φωτιστικό αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα της αναζήτησής σας και αναδείξτε το προϊόν σας με το GloboStar® MALVERN 10001239 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Μπεζ Σχοινί Μ34 x Π22 x Υ34cm. Με μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, αυτό το φωτιστικό ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Με διαλυτική γλώσσα και στρατηγική τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών, σκοπός μας είναι να καθηλώσουμε τους αναγνώστες και να δημιουργήσουμε οργανική κίνηση, ενώ επικοινωνούμε αποτελεσματικά τις προτάσεις αξίας και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προϊόντος.

Είναι πλέον η στιγμή να αναβαθμίσετε τον χώρο σας και να μεταμορφώσετε την αισθητική του με το GloboStar® MALVERN 10001239 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Μεταλλικό με Μπεζ Σχοινί Μ34 x Π22 x Υ34cm. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της κομψότητας που θα προσφέρει στον χώρο σας.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας