Φωτιστικό Οροφής GloboStar® MANHATTAN 01453 Μοντέρνο Industrial: Μεταλλική Κρεμαστή Καμπάνα Χάλκινης Απόχρωσης, Διάσταση Φ11 x Ύψος 14cm, Μονόφωτο με E27 Βάση
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® MANHATTAN 01453 είναι ένα μοντέρνο industrial κρεμαστό φωτιστικό οροφής που θα προσδώσει μια σύγχρονη αισθητική στον χώρο σας. Με το μεταλλικό χάλκινο σχεδιασμό του, αυτό το φωτιστικό προσφέρει μια ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του δωματίου σας.

Το φωτιστικό διαθέτει ένα μονόφωτο E27 ντουί και μια καμπάνα με διαστάσεις Φ11 x Υ14cm. Οι κομψές γραμμές του δημιουργούν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι φωτός και σκιών, προσδίδοντας μια ζεστή και ατμοσφαιρική αίσθηση στον χώρο.

Με τον μεταλλικό χάλκινο του σχεδιασμό, το φωτιστικό δένει άψογα με διάφορα στυλ διακόσμησης, από το industrial και το vintage μέχρι το μοντέρνο και το minimal. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή ακόμα και σε ένα εμπορικό κατάστημα ή εστιατόριο.

Η εγκατάσταση του GloboStar® MANHATTAN 01453 είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη, ενώ ποιοτικά υλικά κατασκευής εξασφαλίζουν μια ανθεκτική και αξιόπιστη χρήση. Επιπλέον, η μεταλλική καμπάνα επιτρέπει την ομοιόμορφη διάχυση του φωτός σε όλο τον χώρο, δημιουργώντας ένα φωτεινό και ζωντανό περιβάλλον.

Το φωτιστικό είναι εξοπλισμένο με μια ενεργειακά αποτελεσματική λάμπα E27, η οποία προσφέρει ένα φυσικό και ζεστό φως που δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Επιπλέον, η μεταλλική καμπάνα του φωτιστικού διαθέτει ανθεκτική κατασκευή, που εξασφαλίζει τη μακροχρόνια χρήση του προϊόντος χωρίς να παρουσιάζει φθορές.

Το GloboStar® MANHATTAN 01453 είναι ένα εντυπωσιακό φωτιστικό οροφής που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε χώρο. Με τον μοντέρνο και μοναδικό του σχεδιασμό, το φωτιστικό προσφέρει ένα κομψό και λειτουργικό στοιχείο στη διακόσμηση, δημιουργώντας μια άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο. Εάν αναζητάτε ένα φωτεινό και κομψό φωτιστικό για τον χώρο σας, το GloboStar® MANHATTAN 01453 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιο είναι το μοντέλο του φωτιστικού;
Απάντηση: Το μοντέλο του φωτιστικού είναι το MANHATTAN 01453.

Λεπτομέρειες: Το MANHATTAN 01453 είναι ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό οροφής που έχει σχεδιαστεί με βάση το industrial στυλ. Η σχεδίαση του είναι μινιμαλιστική και μοντέρνα, προσφέροντας μια ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο σας. Το φωτιστικό αποτελείται από μια μεταλλική καμπάνα χαλκίνου χρώματος με διαστάσεις Φ11 x Υ14cm.

Ερώτηση 2: Πόσες λαμπτήρες μπορεί να δεχτεί το φωτιστικό;
Απάντηση: Το φωτιστικό δέχεται 1 λαμπτήρα E27.

Λεπτομέρειες: Το φωτιστικό είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να δεχτεί έναν λαμπτήρα τύπου E27. Ο λαμπτήρας τύπου E27 είναι ένας κοινός τύπος λαμπτήρα που χρησιμοποιεί βίδα για να συνδεθεί στο φωτιστικό.

Ερώτηση 3: Ποια είναι η διάσταση της καμπάνας του φωτιστικού;
Απάντηση: Η διάσταση της καμπάνας του φωτιστικού είναι Φ11 x Υ14cm.

Λεπτομέρειες: Η καμπάνα του φωτιστικού έχει διάμετρο 11 εκατοστά και ύψος 14 εκατοστά. Αυτές οι διαστάσεις παρέχουν μια ιδανική αναλογία για το φωτισμό του χώρου σας.

Ερώτηση 4: Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού;
Απάντηση: Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό.

Λεπτομέρειες: Το υλικό κατασκευής του φωτιστικού είναι μεταλλικό. Αυτό του προσφέρει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αντοχή στη χρήση.

Ερώτηση 5: Ποιο είναι το χρώμα της καμπάνας του φωτιστικού;
Απάντηση: Το χρώμα της καμπάνας του φωτιστικού είναι χάλκινο.

Λεπτομέρειες: Η καμπάνα του φωτιστικού έχει μια χάλκινη απόχρωση, προσθέτοντας μια ζεστή και βιομηχανική αίσθηση στον χώρο σας.

Ερώτηση 6: Ποια είναι η χωρητικότητα του φωτιστικού;
Απάντηση: Το φωτιστικό έχει χωρητικότητα για έναν λαμπτήρα.

Λεπτομέρειες: Το φωτιστικό έχει σχεδιαστεί να φιλοξενεί έναν λαμπτήρα τύπου E27, προσφέροντας αρκετό φως για να φωτίσει τον χώρο σας. Η χωρητικότητα για ένα λαμπτήρα είναι ιδανική για ατμοσφαιρικό φωτισμό και δημιουργία ιδιαίτερου αισθητικού εφέ.

Εναρμονίζοντας τις τάσεις της παγκόσμιας βιομηχανικής αισθητικής με την καινοτόμο τεχνολογία, το GloboStar® MANHATTAN 01453 είναι ένα φωτιστικό οροφής που ξεχωρίζει για τη μοναδικότητά του. Αποτελώντας μία σύνθεση της μοντέρνας αισθητικής και της υψηλής ποιότητας κατασκευής, αυτό το μονόφωτο φωτιστικό δημιουργεί μία εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Ξεχωριστό χάρη στο μεταλλικό του χάλκινο καμπάνα φινίρισμα, το GloboStar® MANHATTAN 01453 προσθέτει έναν αέρα θεαματικής εμφάνισης και φινέτσας σε κάθε χώρο. Είτε τοποθετηθεί στο σαλόνι, την τραπεζαρία ή το υπνοδωμάτιο, αυτό το φωτιστικό ανανεώνει αμέσως τον χώρο και δημιουργεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Με μια λάμπα E27, το φωτιστικό προσφέρει ισχυρό φωτισμό και αποτελεί μια πολύπλευρη επιλογή για κάθε ανάγκη φωτισμού. Αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα των υλικών και την αξιοπιστία της GloboStar®, αυτό το μονόφωτο κρεμαστό φωτιστικό είναι μία αξιόπιστη επιλογή που συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ανακαλύψτε μια κορυφαία επιλογή για την ανανέωση του χώρου σας και τη δημιουργία μίας μοντέρνας, βιομηχανικής ατμόσφαιρας με το GloboStar® MANHATTAN 01453 Μοντέρνο Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής. Αποκτήστε αυθεντικό στυλ και αίσθηση αρμονίας με αυτό το φωτιστικό που συνδυάζει μοναδικότητα και πρακτικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τη φωτιστική σας συλλογή με αυτόν τον εξαιρετικό σχεδιασμό.

Αναζητήστε το GloboStar® MANHATTAN 01453 Μοντέρνο Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μεταλλικό Χάλκινο Καμπάνα Φ11 x Υ14cm για να εμπλουτίσετε τον χώρο σας με μοναδική ομορφιά και φωτεινότητα. Κάντε το χώρο σας να ξεχωρίζει και εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με αυτό το εξαιρετικό φωτιστικό οροφής.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας