GloboStar® MANU 02043: Μοντέρνα Απλίκα Τοίχου με Μαύρο Μεταλλικό Σώμα και Μπεζ Ξύλινο Σώμα & Μπεζ Πλεκτό Καπέλο, Μέγεθος Μ18 x Π20 x Υ37cm, E27 AC 220-240V
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® MANU 02043 είναι ένα μοντέρνο φωτιστικό τοίχου – απλίκα που προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα στο χώρο σας. Με διαστάσεις Μ18 x Π20 x Υ37cm, αυτό το φωτιστικό έχει το κατάλληλο μέγεθος για να τοποθετηθεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Το φωτιστικό διαθέτει μια λάμπα E27 AC 220-240V, που παρέχει αρκετό φως για να φωτίσει τον χώρο σας. Η λάμπα αντικαθίσταται εύκολα, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του δωματίου σας με την επιλογή ενός διαφορετικού είδους λάμπας.

Το σώμα του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από μαύρο μεταλλικό υλικό, το οποίο του προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Συνδυάζεται με ένα μπεζ ξύλινο σώμα και μπεζ πλεκτό καπέλο, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Το φωτιστικό τοποθετείται εύκολα στον τοίχο του δωματίου σας, χάρη στο συμπαγές σχεδιασμό του. Διαθέτει επίσης διακόπτη on/off, που σας επιτρέπει να το ενεργοποιείτε και να το απενεργοποιείτε εύκολα.

Αυτό το φωτιστικό ταιριάζει ιδανικά σε μοντέρνα και κομψά διακοσμημένα δωμάτια, προσφέροντας μια διακοσμητική πινελιά και φωτισμό στον χώρο σας. Είναι ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα, το σαλόνι, το γραφείο ή οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας.

Η ανθεκτική κατασκευή του φωτιστικού εγγυάται μια μακρά διάρκεια ζωής, καθιστώντας το αποτελεσματικό και αξιόπιστο. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητα υλικών κατασκευής του φωτιστικού εξασφαλίζει ότι θα διατηρήσει την αρχική του εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνολικά, το GloboStar® MANU 02043 είναι ένα φωτιστικό υψηλής ποιότητας που συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα. Με τις μοντέρνες γραμμές και τα ζεστά χρώματα, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει στυλ και ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής της απλίκας GloboStar® MANU 02043;
    Η απλίκα GloboStar® MANU 02043 είναι κατασκευασμένη από μαύρο μεταλλικό σώμα και μπεζ ξύλινο σώμα, με μπεζ πλεκτό καπέλο.

  2. Ποιος είναι ο τύπος της λάμπας που χρησιμοποιεί η απλίκα GloboStar® MANU 02043;
    Η απλίκα GloboStar® MANU 02043 χρησιμοποιεί μία λάμπα τύπου E27 AC 220-240V.

  3. Ποιες είναι οι διαστάσεις της απλίκας GloboStar® MANU 02043;
    Οι διαστάσεις της απλίκας GloboStar® MANU 02043 είναι Μ18 x Π20 x Υ37cm.

  4. Ποιο είναι το χρώμα της απλίκας GloboStar® MANU 02043;
    Η απλίκα GloboStar® MANU 02043 είναι μαύρου χρώματος, με μπεζ ξύλινο σώμα και μπεζ πλεκτό καπέλο.

  5. Ποια είναι η συνολική τάση λειτουργίας της απλίκας GloboStar® MANU 02043;
    Η απλίκα GloboStar® MANU 02043 λειτουργεί με τάση AC 220-240V.

  6. Ποιο είναι το στυλ του φωτιστικού τοίχου GloboStar® MANU 02043;
    Το φωτιστικό τοίχου GloboStar® MANU 02043 έχει μοντέρνο στυλ, συνδυάζοντας το μεταλλικό και ξύλινο σώμα με το πλεκτό καπέλο, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο.

Στο GloboStar®, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε το μοναδικό φωτιστικό τοίχου MANU 02043 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου – Απλίκα 1 x E27 AC 220-240V – Μ18 x Π20 x Υ37cm – Μαύρο Μεταλλικό με Μπεζ Ξύλινο Σώμα & Μπεζ Πλεκτό Καπέλο. Αυτό το εκπληκτικό φωτιστικό συνδυάζει κομψότητα, πρωτοποριακό σχεδιασμό και λειτουργικότητα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στον φωτισμό των χώρων τους.

Αυτό το φωτιστικό τοίχου διαθέτει ένα εντυπωσιακό μαύρο μεταλλικό σώμα, το οποίο συνδυάζεται με ένα μοναδικό μπεζ ξύλινο σκελετό και πλεκτό καπέλο. Η ισορροπία μεταξύ των υλικών και των αποχρώσεων δημιουργεί μια αρμονική αίσθηση και αναδεικνύει το κομψό σχεδιασμό του. Ταυτόχρονα, η δυνατότητα τοποθέτησης ενός φωτιστικού της προτίμησής σας (E27 AC 220-240V) σας προσφέρει ατελείωτες επιλογές στον φωτισμό.

Εκτός από την αισθητική του, το MANU 02043 είναι επίσης εξαιρετικά λειτουργικό. Η ευρεία κάλυψη του φωτός προσφέρει φωτεινότητα και ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Είτε επιθυμείτε να εκπέμψετε μια ζεστή και οικεία αίσθηση στο σαλόνι σας, είτε να προσθέσετε φωτεινότητα και στυλ στο γραφείο σας, αυτή η απλίκα αγκαλιάζει τις ανάγκες σας.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να διακοσμήσετε τον χώρο σας με το GloboStar® MANU 02043 Μοντέρνο Φωτιστικό Τοίχου – Απλίκα 1 x E27 AC 220-240V – Μ18 x Π20 x Υ37cm – Μαύρο Μεταλλικό με Μπεζ Ξύλινο Σώμα & Μπεζ Πλεκτό Καπέλο. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και παραγγείλετε το δικό σας σήμερα. Το φωτιστικό που αναζητάτε για να ενισχύσετε τον φωτισμό και το στυλ του χώρου σας βρίσκεται εδώ, στο GloboStar®.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας