Επιτραπέζιο Φωτιστικό Πορτατίφ GloboStar® MOON 79620, με μοντέρνο σχεδιασμό, εξοπλισμένο με τεχνολογία LED 6W και φωτεινότητα 360lm 360°, συνεργάζεται με τάση DC 5V. Διαθέτει δυνατότητα εναλλαγής φωτισμού μέσω τηλεχειριστηρίου και αφής, και είναι επίσης dimmable και RGBW. Οι διαστάσεις του είναι Φ20 x Υ25.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® MOON 79620 είναι ένα μοντέρνο επιτραπέζιο φωτιστικό πορτατίφ με ενσωματωμένο LED. Με ισχύ 6W και φωτεινότητα 360lm, προσφέρει αρκετό φως για να φωτίσει τον χώρο σας. Το φωτιστικό έχει δυνατότητα 360° περιστροφής, επιτρέποντας σας να καλύπτετε όλο τον χώρο γύρω από το φωτιστικό.

Αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό λειτουργεί με DC 5V, παρέχοντας ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, διαθέτει ένα ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και λειτουργία αφής, που σας επιτρέπει να ελέγχετε το φωτισμό σε απόσταση ή με ένα απλό άγγιγμα του δακτύλου. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το επίπεδο φωτεινότητας και το χρώμα του φωτιστικού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Το GloboStar® MOON 79620 είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Dimmable, που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει λειτουργία RGBW, που σας επιτρέπει να επιλέγετε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα φωτισμού, συμπεριλαμβανομένων του λευκού και του RGB.

Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ20 x Υ25 εκατοστά, προσφέροντας μια σύγχρονη και ευέλικτη επιλογή για τον χώρο σας. Η κομψή σχεδίαση του συμπληρώνει την διακόσμηση του οποιουδήποτε δωματίου και μπορεί να αναβαθμίσει το στυλ και την ατμόσφαιρα σας. Επιπλέον, η πρακτική φορητή μορφή του σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε στον χώρο σας.

Συνολικά, το GloboStar® MOON 79620 είναι ένα φωτιστικό με πολλαπλές λειτουργίες και προσαρμογές που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον τέλειο φωτισμό για τον χώρο σας. Από τον ξεχωριστό σχεδιασμό του μέχρι την πληθώρα των επιλογών φωτισμού και τον εύκολο έλεγχο μέσω τηλεχειριστηρίου ή αφής, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει σίγουρα λάμψη και λειτουργικότητα στον χώρο σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η ισχύς του GloboStar® MOON 79620 Μοντέρνου Επιτραπέζιου Φωτιστικού;
    Η ισχύς του είναι 6W.

  2. Ποια είναι η φωτεινή ροή του φωτιστικού;
    Η φωτεινή ροή του είναι 360 λούμεν.

  3. Ποιο είναι το εύρος τάσης λειτουργίας για το GloboStar® MOON 79620;
    Το εύρος τάσης λειτουργίας είναι DC 5V.

  4. Πώς μπορούμε να ελέγξουμε τον φωτισμό του φωτιστικού;
    Ο φωτισμός μπορεί να ελεγχθεί μέσω τηλεχειριστηρίου και αφής.

  5. Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε το χρώμα του φωτιστικού;
    Ναι, μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα του φωτιστικού, καθώς διαθέτει RGBW (κόκκινο, πράσινο, μπλε, λευκό) λειτουργία.

  6. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση του φωτισμού;
    Ναι, το φωτιστικό είναι dimmable, προσφέροντας τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτισμού.

Με το επιτραπέζιο φωτιστικό πορτατίφ LED GloboStar® MOON 79620, εισέρχεστε σε έναν κόσμο φωτεινής και συναρπαστικής διακόσμησης. Με μοντέρνο σχεδιασμό και τεχνολογία LED τελευταίας γενιάς, αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό πορτατίφ προσφέρει μοναδικές δυνατότητες και εφαρμογές για να αναδείξει τον χώρο σας.

Με ισχύ 6W και φωτεινότητα 360lm, το GloboStar® MOON 79620 φωτίζει τον χώρο σας με ανεπανάληπτο τρόπο. Η δυνατότητα 360° περιστροφής και η εναλλαγή φωτισμού μέσω τηλεχειριστηρίου και αφής σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το φωτισμό ακριβώς όπως επιθυμείτε. Το φωτιστικό είναι επίσης dimmable, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, το GloboStar® MOON 79620 διαθέτει λειτουργία RGBW, προσφέροντας ατελείωτες επιλογές για τον χρωματικό συνδυασμό που ταιριάζει με τη διάθεσή σας. Αν επιθυμείτε μια ρομαντική ατμόσφαιρα ή μια εντυπωσιακή και δυναμική επίδειξη φωτισμού, αυτό το φωτιστικό καλύπτει όλες τις διακοσμητικές σας ανάγκες.

Με διαστάσεις Φ20 x Υ25, το GloboStar® MOON 79620 συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα. Το εξαιρετικό του φινίρισμα προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας, ενώ η τεχνολογία DC 5V εξασφαλίζει αποδοτική και οικονομική χρήση ενέργειας.

Με το GloboStar® MOON 79620, αναδεικνύετε τον χώρο σας με φωτισμό που προσφέρει στυλ, λειτουργικότητα και αισθητική. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για επαγγελματικά περιβάλλοντα, αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό πορτατίφ είναι η ιδανική επιλογή που θα καθηλώσει τους πάντες.

Ανακαλύψτε την απίστευτη ποιότητα και λειτουργικότητα του GloboStar® MOON 79620 και εμπνευστείτε από τον εξαιρετικό φωτισμό που προσφέρει. Το μέλλον της φωτιστικής διακόσμησης είναι εδώ. Αποκτήστε το GloboStar® MOON 79620 σήμερα και κερδίστε έναν φόρο φυσικού φωτός και δημιουργικού σχεδιασμού.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας