Κρεμαστό Οροφής GloboStar® OCEANA 01356 Vintage με μαύρο ξύλινο ψάθινο (rattan) φωτιστικό μονόφωτο 1 x E27, διαστάσεων Φ20 x Υ20cm.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® OCEANA 01356 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής με vintage στυλ και είναι ιδανικό για να δημιουργήσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Έχει μονόφωτο σχεδιασμό και διαθέτει έναν φωτεινό πηγαίο φωτισμό, που προσφέρει αρκετή φωτεινότητα για να φωτίσει ομοιόμορφα όλο τον χώρο.

Το φωτιστικό διαθέτει μια λάμπα E27, η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα φωτισμού και εξασφαλίζει μακράς διάρκειας διάρκεια ζωής. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ενσωματωμένης τεχνολογίας LED, η οποία εξοικονομεί ενέργεια και παράγει ένα απαλό και φυσικό φως.

Η κατασκευή του φωτιστικού είναι από μαύρο ξύλο και ψάθινο rattan, που δίνουν έναν αναπάντεχο και ιδιαίτερο χαρακτήρα στον χώρο. Η χρήση αυθεντικών υλικών προσδίδει φυσική ομορφιά και κομψότητα στο φωτιστικό.

Με διαστάσεις φ20 x υ20cm, το φωτιστικό είναι κατάλληλο για μικρούς χώρους, όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το κουζίνα. Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε οροφής, χαρίζοντας ένα ρετρό και φινετσάτο στυλ.

Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει ρυθμιζόμενο συρμάτινο καλώδιο, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος του ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτότο προσδίδει ευελιξία και επιτρέπει να δώσετε έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου ή αντικείμενα της διακόσμησης.

Το GloboStar® OCEANA 01356 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Ξύλινο Ψάθινο Rattan Φ20 x Υ20cm είναι μια μοναδική επιλογή για όσους επιθυμούν να δώσουν ένα νότα ζεστασιάς και προσωπικότητας στον χώρο τους. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή και την προσεγμένη λεπτομέρεια, δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον για να απολαύσετε τις στιγμές σας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

1) Ποιο είναι το μέγεθος του GloboStar® OCEANA 01356 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Ξύλινο Ψάθινο Rattan Φ20 x Υ20cm;
– Το φωτιστικό έχει διάμετρο 20cm και ύψος 20cm.

2) Πόσες λαμπτήρες χρειάζεται για να λειτουργήσει το φωτιστικό;
– Το φωτιστικό χρειάζεται έναν λαμπτήρα με βάση E27 για να λειτουργήσει.

3) Ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το φωτιστικό;
– Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μαύρο ξύλο και ψάθινο Rattan.

4) Πώς γίνεται η ανάρτηση του φωτιστικού;
– Το φωτιστικό αναρτάται από την οροφή με τη χρήση ενός καλωδίου ή αλυσίδας.

5) Μπορεί το φωτιστικό να προσαρμοστεί στην ένταση του φωτός;
– Η ένταση του φωτισμού εξαρτάται από τον λαμπτήρα που χρησιμοποιείται. Η χρήση ενός dimmer μπορεί να επιτρέψει τον έλεγχο της έντασης του φωτός.

6) Ποιος είναι ο στυλιστικός χαρακτήρας του φωτιστικού;
– Το GloboStar® OCEANA 01356 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο έχει έναν vintage στυλιστικό χαρακτήρα, με μαύρο χρώμα και ξύλινη και ψάθινη κατασκευή, προσθέτοντας μια φυσική και ιδιαίτερη αίσθηση στον χώρο.

Η πρωτοποριακή σειρά της GloboStar®, OCEANA 01356 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Ξύλινο Ψάθινο Rattan Φ20 x Υ20cm, αποτελεί ένα απόλυτο κόσμημα που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας. Απόλυτα συμβατή με τις τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, αυτή η επάνω απ’ όλα κομψή και χειροποίητη οροφή θα κλέψει την παράσταση σε κάθε δωμάτιο.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του φωτιστικού είναι η συνδυασμένη χρήση μαύρου ξύλου και ψάθινου rattan, προσδίδοντας έναν φυσικό, ζεστό και κομψό αισθητικό. Το υψηλής ποιότητας φάνος E27 επιτρέπει τη χρήση φωτιστικών απολαύσεων που ταιριάζουν στην αισθητική και τις ανάγκες σας. Η διάμετρος 20cm και η ύψος 20cm του οροφής αποτελούν ιδανικά μεγέθη για να αναμιγνύονται άψογα με το υπόλοιπο διακοσμητικό σας.

Πέρα από την παρουσίαση των μοναδικών χαρακτηριστικών του προϊόντος, είναι σημαντικό να αναδείξουμε και τα πλεονεκτήματά του. Επικεντρωθείτε στο γεγονός ότι αυτό το φωτιστικό προσφέρει μια μοναδική συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας, δημιουργώντας έναν ζεστό και μοναδικό ατμοσφαιρικό φωτισμό στον χώρο σας. Προσθέστε το στοιχείο της ανακύκλωσης, καθώς το φωτιστικό αυτό είναι κατασκευασμένο από φυσικά υλικά και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Αυτό το αξεπέραστο κομμάτι θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα κλέψει την παράσταση κάθε φορά που κάποιος θα εισέλθει. Είναι η τέλεια επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και μοντέρνο αίσθημα σε κάθε δωμάτιο.

Απολαύστε την πολυτέλεια, την ποιότητα και την αριστεία του GloboStar® OCEANA 01356 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικού Οροφής και μεταμορφώστε τον χώρο σας. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε το μοναδικό φωτισμό που θα αναβαθμίσει την αισθητική και την ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας