GloboStar® OLIVER 01505 Βιντάζ Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ16 x Υ25cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® OLIVER 01505 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής που διαθέτει ένα μονόφωτο με βάση E27. Τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος περιλαμβάνουν τις διαστάσεις Φ16 x Υ25cm και έχει μαύρο χρώμα. Το φωτιστικό αυτό έχει σχεδιαστεί με έμφαση στη βινταζ αισθητική, δίνοντας ένα ρετρό και κλασικό στιλ στον χώρο σας.

Το OLIVER 01505 της GloboStar® προσφέρει μια μοντέρνα προσέγγιση στον φωτισμό, με μια εντυπωσιακή γυάλινη κατασκευή σε μαύρο και μελί διάφανο χρώμα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο αποχρώσεων δημιουργεί ένα ενδιαφέρον και μοναδικό ύφος, προσθέτοντας ζεστασιά και φωτεινότητα στον χώρο σας.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του GloboStar® OLIVER 01505 είναι η ευελιξία που προσφέρει στον φωτισμό σας. Με την χρήση μιας λαμπτήρας E27, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο και την ένταση του φωτισμού που επιθυμείτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας και την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε στον χώρο.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού OLIVER 01505 είναι επίσης ευέλικτος και πολυεπίπεδος. Με το μέγεθος του Φ16 x Υ25cm, το φωτιστικό αυτό μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορους χώρους, όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο. Η μοναδική του σχεδίαση το καθιστά ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό αντικείμενο διακόσμησης.

Η εγκατάσταση του OLIVER 01505 είναι εύκολη και γρήγορη. Το φωτιστικό συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και οδηγίες τοποθέτησης, προκειμένου να μπορέσετε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας, χωρίς την ανάγκη επαγγελματικής βοήθειας.

Το προϊόν αυτό της GloboStar® πληροί όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας και ποιότητας της αγοράς. Το φωτιστικό έχει κατασκευαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται την αντοχή και την αξιοπιστία του προϊόντος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού GloboStar® OLIVER 01505 Vintage;
Απάντηση 1: Το φωτιστικό GloboStar® OLIVER 01505 Vintage κατασκευάζεται από μαύρο γυάλινο μελί.

Ερώτηση 2: Ποιο είναι το μέγεθος του φωτιστικού GloboStar® OLIVER 01505 Vintage;
Απάντηση 2: Το φωτιστικό έχει διαστάσεις Φ16 x Υ25cm.

Ερώτηση 3: Πόσες λάμπες χρειάζεται το φωτιστικό GloboStar® OLIVER 01505 Vintage;
Απάντηση 3: Το φωτιστικό χρησιμοποιεί μία λάμπα τύπου E27.

Ερώτηση 4: Ποια είναι η απόχρωση του μεταλλικού μέρους του φωτιστικού GloboStar® OLIVER 01505 Vintage;
Απάντηση 4: Το μεταλλικό μέρος του φωτιστικού είναι μαύρο.

Ερώτηση 5: Με τι τρόπο κρέμεται το φωτιστικό GloboStar® OLIVER 01505 Vintage;
Απάντηση 5: Το φωτιστικό κρέμεται από την οροφή.

Ερώτηση 6: Ποιο είναι το στυλ του φωτιστικού GloboStar® OLIVER 01505 Vintage;
Απάντηση 6: Το φωτιστικό χαρακτηρίζεται ως vintage, δηλαδή παρουσιάζει ένα κλασικό στυλ με μοντέρνες πινελιές.

Καταλήγοντας, το GloboStar® OLIVER 01505 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ16 x Υ25cm είναι ένα προϊόν που συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά με πλεονεκτήματα και εφαρμογές που θα ταιριάξουν απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του στοχευμένου κοινού.

Με το εκλεπτυσμένο του σχεδιασμό, το κρεμαστό φωτιστικό προσθέτει έναν ρετρό αέρα και μια μοναδική αίσθηση στον χώρο σας. Η μαύρη γυάλινη μελί διαφάνεια του δίνει έναν διαχρονικό χαρακτήρα, ενώ η διάμετρος Φ16cm και η ύψη Υ25cm δίνουν την απόλυτη ισορροπία μεταξύ της επίδρασης και της λειτουργικότητας.

Αυτό το κομψό φωτιστικό διαθέτει μια βάση E27, επιτρέποντας τη χρήση λαμπτήρων LED ή αλογόνου, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές φωτισμού που ταιριάζουν σε κάθε αισθητική και ανάγκη. Το OLIVER 01505 δεν είναι απλά ένας φωτιστικός σκελετός, αλλά ένα αντικείμενο τέχνης που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας σε ένα εκθαμβωτικό περιβάλλον φωτεινότητας και στιλ.

Ανακαλύψτε τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με αυτό το μοναδικό κρεμαστό φωτιστικό. Από την παραμονή στο σπίτι έως τις κοινωνικές συναθροίσεις, το OLIVER 01505 θα δώσει μια νέα διάσταση στη φωτεινότητα και την αισθητική του χώρου σας.

Μην αφήσετε την κρυφή ευκαιρία να προσθέσετε λάμψη και γοητεία στη ζωή σας περάσει απαρατήρητη. Εντυπωσιάστε με το GloboStar® OLIVER 01505 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μαύρο Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ16 x Υ25cm και επωφεληθείτε από τον αισθητικό και λειτουργικό του πλούτο. Αναμφίβολα, θα αποτελέσει μια ανεκτίμητη προσθήκη στην αισθητική του χώρου σας. Προβείτε σε αυτήν την αγορά και δημιουργήστε έναν χώρο εκθαμβωτικής ομορφιάς και φωτεινότητας!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας