Φωτιστικό Οροφής GloboStar® OLIVER 01506 Vintage Κρεμαστό, Μονόφωτο, 1 x E27, Μελί Γυάλινο, Διάφανο, Διαστάσεις: Φ15 x Υ21.5cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® OLIVER 01506 Vintage είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής μονόφωτο που προσδίδει ένα μοντέρνο και παραδοσιακό στυλ στον χώρο σας. Με την απλή του γραμμή και το ιδιαίτερο χρώμα του, αποτελεί ένα κομψό και λειτουργικό κομμάτι διακόσμησης.

Το φωτιστικό διαθέτει μία λάμπα E27, που επιτρέπει την εγκατάσταση διαφόρων τύπων λαμπτήρων, όπως LED, αλογόνου ή φθορίου, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα φωτεινής ισχύος και αισθητικής.

Το γυάλινο μελί διάφανο απόχρωσης φάστρα, προσδίδει μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Η καμπύλη σχεδίαση του φωτιστικού προσθέτει μία χαρακτηριστική πινελιά στην εικόνα του.

Το μέγεθός του είναι ιδανικό για μικρότερους χώρους, ενώ ταυτόχρονα παραμένει αρκετά εντυπωσιακό και ορατό. Η διάμετρος του φωτιστικού είναι 15cm, ενώ η ύψος του φτάνει τα 21,5cm.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά ποιότητας που εξασφαλίζουν την αντοχή και την μακροζωία του. Η εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση του είναι μία ακόμα προσθήκη στα πλεονεκτήματά του.

Το φωτιστικό GloboStar® OLIVER 01506 Vintage είναι ικανό να διακοσμήσει με στυλ και λειτουργικότητα κάθε χώρο, προσφέροντας φωτεινότητα και άριστη αισθητική. Αποτελεί ένα αξιόπιστο και προσιτό προϊόν που θα ικανοποιήσει κάθε απαίτηση και αισθητική προτίμηση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το μέγεθος του φωτιστικού GloboStar® OLIVER 01506 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ15 x Υ21.5cm;
    Το μέγεθος του φωτιστικού είναι διάμετρος 15 εκατοστά και ύψος 21.5 εκατοστά.

  2. Ποιος είναι ο τύπος λάμπας που χρησιμοποιεί το φωτιστικό GloboStar® OLIVER 01506 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ15 x Υ21.5cm;
    Το φωτιστικό χρησιμοποιεί μία λάμπα τύπου E27.

  3. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του φωτιστικού GloboStar® OLIVER 01506 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ15 x Υ21.5cm;
    Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από γυαλί.

  4. Ποιος είναι ο σχεδιασμός του φωτιστικού GloboStar® OLIVER 01506 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ15 x Υ21.5cm;
    Το φωτιστικό έχει vintage σχεδιασμό και έχει χρώμα μελί.

  5. Πώς γίνεται η εγκατάσταση του φωτιστικού GloboStar® OLIVER 01506 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ15 x Υ21.5cm;
    Το φωτιστικό είναι κρεμασμένο από την οροφή με μία αλυσίδα ή καλώδιο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

  6. Ποια είναι η πηγή φωτισμού του φωτιστικού GloboStar® OLIVER 01506 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ15 x Υ21.5cm;
    Η πηγή φωτισμού του φωτιστικού είναι μία λάμπα με βάση E27 που δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Συνοψίζοντας, το GloboStar® OLIVER 01506 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ15 x Υ21.5cm ανταποκρίνεται σε μια μοναδική σύζευξη κομψότητας και ποιότητας, παρέχοντας την ιδανική λύση φωτισμού για κάθε χώρο. Με το αισθητικά ελκυστικό σχεδιασμό του, αυτό το φωτιστικό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα στυλ και φινέτσας.

Είναι ακόμη σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτό το κρεμαστό φωτιστικό προσφέρει επίσης πολλαπλές εφαρμογές. Από το να το τοποθετήσετε πάνω από το τραπέζι σας για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κέντρο προσοχής, έως το να το τοποθετήσετε σε ένα χώρο εργασίας για βελτιωμένο φωτισμό, αυτό το φωτιστικό είναι προορισμένο να καλύψει τις ανάγκες και τα γούστα σας.

Με το βολικό μέγεθος του και την ευέλικτη σύνδεση E27, αυτό το μονόφωτο κρεμαστό φωτιστικό είναι απλό στην εγκατάσταση και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Υιοθετώντας την τεχνολογία LED, προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και χρήματα.

Μην χάνετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε τον χώρο σας με αυτό το μοναδικό κομμάτι φωτιστικού. Αγοράστε το GloboStar® OLIVER 01506 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ15 x Υ21.5cm τώρα και δημιουργήστε μια αισθητικά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από το πολυτελές και μοντέρνο design του. Αποκτήστε τον ιδανικό φωτισμό που αναζητάτε και ξεχωρίστε με το GloboStar® OLIVER 01506 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Γυάλινο Μελί Διάφανο Φ15 x Υ21.5cm!

Keywords: GloboStar®, OLIVER, vintage, κρεμαστό φωτιστικό, οροφή, μονόφωτο, E27, γυάλινο, μελί, διάφανο, μοντέρνο, φωτισμός, ενέργεια, απόδοση, design.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας