GloboStar® PENCASE 61567: Ένα Πολυτελές Φωτιστικό Γραφείου με Μολυβοθήκη & Βάση Τηλεφώνου – Κίτρινο Μεταλλικό Καμπάνα και Διακόπτη On/Off
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® PENCASE 61567 είναι ένα μοντέρνο επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου που προσφέρει λειτουργικότητα και στυλ στον χώρο εργασίας σας. Με τον κίτρινο μεταλλικό καμπάνα σχεδιασμό του, αυτό το φωτιστικό προσθέτει μια μοναδική αισθητική στην ατμόσφαιρα του γραφείου σας.

Το φωτιστικό διαθέτει ένα μονόφωτο βαθμιαίο διακόπτη On/Off, που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το επίπεδο φωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για εργασία, ανάγνωση ή άλλες δραστηριότητες.

Επιπλέον, το GloboStar® PENCASE 61567 διαθέτει μια μολυβοθήκη για την αποθήκευση των μολυβιών σας. Αυτό το χαρακτηριστικό προσθέτει πρακτικότητα στο φωτιστικό, επιτρέποντάς σας να έχετε τα μολύβια σας εύκολα προσβάσιμα και οργανωμένα.

Επιπλέον, η βάση του φωτιστικού λειτουργεί και ως βάση τηλεφώνου. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε το τηλέφωνό σας σε εύκολη προσβασιμότητα και να το χρησιμοποιείτε με άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Επιπλέον, το φωτιστικό διαθέτει μια ε27 βάση λάμπας, που σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο της λάμπας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα έχετε την κατάλληλη φωτεινότητα και ατμόσφαιρα για την εργασία σας.

Ο συνδυασμός του μοναδικού σχεδιασμού και των πρακτικών χαρακτηριστικών του GloboStar® PENCASE 61567 το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε γραφεία, σχολεία, βιβλιοθήκες ή οποιονδήποτε άλλο χώρο εργασίας.

Το φωτιστικό διαθέτει καλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αξιοπιστία και αντοχή. Αυτό εγγυάται ότι θα απολαύσετε τη χρήση του για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα.

Συνολικά, το GloboStar® PENCASE 61567 είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει λειτουργικότητα, στυλ και πρακτικότητα. Είναι ιδανικό για χρήση σε γραφεία και άλλους χώρους εργασίας, εξασφαλίζοντας ένα φωτισμό που θα σας επιτρέπει να εργαστείτε άνετα και αποτελεσματικά.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποια είναι η διάσταση του GloboStar® PENCASE 61567 Μοντέρνου Επιτραπέζιου Φωτιστικού Γραφείου – Πορτατίφ – Μονόφωτου 1 x E27 Κίτρινου Μεταλλικού Καμπάνας με Διακόπτη On/Off – Μολυβοθήκης & Βάσης Τηλεφώνου;

Η διάσταση αυτού του φωτιστικού γραφείου είναι 19,5 x 14 x 40εκ.

  1. Ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το φωτιστικό γραφείου και η μολυβοθήκη του;

Το GloboStar® PENCASE 61567 είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό, ενώ η μολυβοθήκη του είναι επίσης φτιαγμένη από μεταλλικό υλικό.

  1. Πόσα λαμπτήρες χρειάζεται το φωτιστικό γραφείου;

Το φωτιστικό γραφείου χρειάζεται έναν λαμπτήρα τύπου E27.

  1. Είναι ο λαμπτήρας συμπεριλαμβανόμενος στο πακέτο;

Όχι, ο λαμπτήρας δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο. Θα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

  1. Με ποιον τρόπο λειτουργεί ο διακόπτης On/Off;

Ο διακόπτης On/Off βρίσκεται στο καλώδιο και λειτουργεί με το πάτημα του.

  1. Είναι το φωτιστικό γραφείου κατάλληλο για επαγγελματική χρήση;

Αν και το GloboStar® PENCASE 61567 είναι σχεδιασμένο για γραφεία και επιτραπέζια χρήση, δεν μπορεί να θεωρηθεί αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και σε οικιακές συνθήκες.

Στο GloboStar® PENCASE 61567 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου – Πορτατίφ – Μονόφωτο 1 x E27 Κίτρινο Μεταλλικό Καμπάνα με Διακόπτη On/Off – Μολυβοθήκη & Βάση Τηλεφώνου, σας παρουσιάζουμε ένα προϊόν που ενσαρκώνει την προηγμένη τεχνολογία και τη μοντέρνα αισθητική. Αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός εργονομικού και στυλάτου χώρου εργασίας.

Η κίτρινη μεταλλική καμπάνα προσφέρει όχι μόνο φωτισμό, αλλά και ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ο διακόπτης On/Off επιτρέπει εύκολο έλεγχο του φωτισμού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόζετε τη φωτεινότητα στις ανάγκες σας.

Αλλά αυτό το προϊόν δεν είναι μόνο ένα φωτιστικό γραφείου. Είναι επίσης μια μολυβοθήκη και μια βάση τηλεφώνου. Αυτή η πρακτική προσθήκη συνδυάζει λειτουργικότητα και ευελιξία, καθιστώντας το PENCASE 61567 ιδανικό για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα πολυλειτουργικό αξεσουάρ γραφείου.

Με το GloboStar® PENCASE 61567, θα αναβαθμίσετε τον χώρο εργασίας σας, προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά και διατηρώντας την οργάνωση και τη λειτουργικότητα. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον αισθητικά ευχάριστο φωτισμό και τις πολλαπλές λειτουργίες που προσφέρει αυτό το εκπληκτικό προϊόν.

Ανακαλύψτε τον μοναδικό κόσμο του GloboStar® PENCASE 61567 και εμπειρήστε τη διαφορά για τον εαυτό σας. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί αυτή η εξαιρετική προσθήκη στον χώρο εργασίας σας δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας.

[Keywords: GloboStar® PENCASE 61567, Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου, Πορτατίφ, Μονόφωτο, E27, Κίτρινο Μεταλλικό Καμπάνα, Διακόπτης On/Off, Μολυβοθήκη, Βάση Τηλεφώνου]

Αγοράστε το στο κατάστημα μας