GloboStar® PENCASE 61568: Ένα Σύγχρονο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου με Πορτατίφ, Μονόφωτο (1 x E27) και Μολυβοθήκη & Βάση Τηλεφώνου – Μεταλλική Καμπάνα σε Μπλε Χρώμα, με Διακόπτη On/Off.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar PENCASE 61568 είναι ένα μοντέρνο επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου που προσφέρει λειτουργικότητα και στυλ στον χώρο εργασίας σας. Αυτό το προϊόν διαθέτει μια μονή φωτεινή πηγή του τύπου E27, που παρέχει αρκετό φως για να φωτίσει την επιφάνεια εργασίας σας.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό σε ένα όμορφο μπλε χρώμα, που αποτελεί μια μοντέρνα επιλογή για τον χώρο εργασίας σας. Η μπλε μεταλλική καμπάνα δίνει ένα ξεχωριστό στυλ στο φωτιστικό και το καθιστά ευκολοχρηστία για τον χειρισμό του.

Η λειτουργία On/Off βρίσκεται σε έναν ενσωματωμένο διακόπτη, που διευκολύνει την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του φωτιστικού με ένα απλό πάτημα του κουμπιού. Αυτό καθιστά τη χρήση του φωτιστικού ευκολότερη και πιο βολική.

Στη βάση του φωτιστικού υπάρχει μια μολυβοθήκη, που προσφέρει αποθηκευτικό χώρο για τα μολύβια και τις στυλό σας. Αυτό παρέχει επιπλέον λειτουργικότητα και οργάνωση στον χώρο εργασίας σας.

Επιπλέον, το GloboStar PENCASE 61568 διαθέτει μια βάση τηλεφώνου, που επιτρέπει την τοποθέτηση του τηλεφώνου σας για ευκολότερη πρόσβαση και χειρισμό. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά βολικό κατά τη διάρκεια της εργασίας ή των συνομιλιών σας.

Το φωτιστικό είναι εύκολο στη συναρμολόγηση και τοποθέτηση στον χώρο εργασίας σας. Επίσης, η ποιότητα και η ανθεκτικότητα του προϊόντος το καθιστούν μια αξιόπιστη επιλογή για μακροχρόνια χρήση.

Συνολικά, το GloboStar PENCASE 61568 είναι ένα προϊόν που προσφέρει στυλ, λειτουργικότητα και οργάνωση στον χώρο εργασίας σας. Με το μπλε μεταλλικό καμπάνα και την ενσωματωμένη μολυβοθήκη και βάση τηλεφώνου, αυτό το φωτιστικό είναι μια ευέλικτη και αξιόπιστη επιλογή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας στο χώρο εργασίας.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του GloboStar® PENCASE 61568 Μοντέρνου Επιτραπέζιου Φωτιστικού Γραφείου;
    Απάντηση: Το GloboStar® PENCASE 61568 είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό.

  2. Πόσα φώτα διαθέτει το GloboStar® PENCASE 61568 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου;
    Απάντηση: Το GloboStar® PENCASE 61568 διαθέτει ένα μόνο φως.

  3. Ποιος είναι ο τύπος λάμπας που χρησιμοποιεί το GloboStar® PENCASE 61568 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου;
    Απάντηση: Το GloboStar® PENCASE 61568 χρησιμοποιεί λάμπα τύπου E27.

  4. Περιλαμβάνει διακόπτη On/Off;
    Απάντηση: Ναι, το GloboStar® PENCASE 61568 περιλαμβάνει διακόπτη On/Off για εύκολο έλεγχο του φωτιστικού.

  5. Τι χρώμα έχει η μεταλλική καμπάνα του GloboStar® PENCASE 61568;
    Απάντηση: Η μεταλλική καμπάνα του GloboStar® PENCASE 61568 είναι μπλε.

  6. Ποιες αποθηκευτικές λειτουργίες περιλαμβάνονται στο GloboStar® PENCASE 61568;
    Απάντηση: Το GloboStar® PENCASE 61568 περιλαμβάνει μια μολυβοθήκη και μια βάση τηλεφώνου, προσφέροντας αποθηκευτικό χώρο για μολύβια, στυλό και άλλα μικροαντικείμενα, καθώς και για το τηλέφωνο.

Με το GloboStar® PENCASE 61568 Μοντέρνο Επιτραπέζιο Φωτιστικό Γραφείου – Πορτατίφ – Μονόφωτο 1 x E27 Μπλε Μεταλλικό Καμπάνα με Διακόπτη On/Off – Μολυβοθήκη & Βάση Τηλεφώνου, θα ανακαλύψετε την απόλυτη συνδυαστική λύση για το γραφείο σας. Απολαύστε ένα μοντέρνο, λειτουργικό και κομψό φωτιστικό που αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου σας.

Το GloboStar® PENCASE 61568 διαθέτει μια εντυπωσιακή μοντέρνα μπλε μεταλλική καμπάνα που δίνει ένα ξεχωριστό στυλ στο γραφείο σας. Επιπλέον, η πορτατίφ δυνατότητα του φωτιστικού προσφέρει ευελιξία και νυχτερινό φωτισμό όταν το χρειάζεστε. Με τον εύκολο διακόπτη On/Off, μπορείτε να ελέγχετε το φωτισμό σας με άνεση.

Αλλά το GloboStar® PENCASE 61568 προσφέρει περισσότερα από απλά ένα επιτραπέζιο φωτιστικό. Με την ενσωματωμένη μολυβοθήκη, μπορείτε να έχετε τα μολύβια σας πάντα κοντά σας, για εύκολη πρόσβαση και οργάνωση. Επιπλέον, η βάση τηλεφώνου προσφέρει την ιδανική τοποθεσία για να τοποθετήσετε το smartphone ή το τηλέφωνο σας, κρατώντας τον χώρο σας τακτοποιημένο και οργανωμένο.

Ανακαλύψτε την ευελιξία και τη λειτουργικότητα που προσφέρει το GloboStar® PENCASE 61568. Αυτό το φωτιστικό γραφείου θα βελτιώσει τον εργασιακό σας χώρο και θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στην επιφάνεια εργασίας σας.

Μην συμβιβαστείτε με τα συνηθισμένα φωτιστικά γραφείου. Επενδύστε σε ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα, στυλ και οργάνωση. Ανακαλύψτε το GloboStar® PENCASE 61568 και αναβαθμίστε το χώρο εργασίας σας σήμερα. Η εργασία σας αξίζει τον καλύτερο φωτισμό!

Αγοράστε το στο κατάστημα μας