GloboStar® READING 00860: Μοντέρνο Μεταλλικό Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Reading Light CREE LED 3W 300lm 35° AC 85-265V Μονόφωτο Χρυσό με Ρυθμιζόμενο Σώμα Σπιράλ & Διακόπτη On / Off Θερμό Λευκό 2700K Μ6.5 x Π20 x Υ20εκ.
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® READING 00860 είναι ένα μοντέρνο μεταλλικό φωτιστικό τοίχου απλίκα που παρέχει φως ανάγνωσης. Είναι σχεδιασμένο για να είναι λειτουργικό και πρακτικό, αλλά και να προσθέτει μια μοναδική πινελιά στη διακόσμηση του χώρου σας. Το φωτιστικό διαθέτει μια λαμπτήρα CREE LED 3W που παράγει 300lm φως με γωνία δέσμης 35°. Αυτό σημαίνει ότι παρέχει ένα φωτεινό φως που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για ανάγνωση.

Το φωτιστικό λειτουργεί με ρεύμα AC 85-265V, παρέχοντας σταθερή και αξιόπιστη τροφοδοσία. Έχει ρυθμιζόμενο σώμα με σπιράλ, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την κατεύθυνση του φωτός στις ανάγκες σας. Επιπλέον, διαθέτει διακόπτη On / Off για εύκολη χρήση.

Το φως που εκπέμπεται από το φωτιστικό είναι θερμό λευκό 2700K, προσφέροντας ένα ζεστό και φιλόξενο ατμοσφαιρικό φωτισμό. Αυτό το χρώμα φωτός είναι ιδανικό για ανάγνωση, καθώς δεν προκαλεί κόπωση στα μάτια. Ο σχεδιασμός του φωτιστικού είναι μονόφωτο και χρυσό, δημιουργώντας ένα αισθητικά ελκυστικό κομμάτι που μπορεί να προσθέσει στυλ και χαρακτήρα σε οποιονδήποτε χώρο τοποθετηθεί.

Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Μ6.5 x Π20 x Υ20cm, ιδανικές για μια διάκοσμηση που δεν απαιτεί πολύ χώρο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιαδήποτε τοίχο χωρίς να επηρεάσει πολύ τον καθορισμένο χώρο.

Συνολικά, το GloboStar® READING 00860 είναι ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα, πρακτικότητα και στυλ. Με την ισχυρή του φωτεινότητα, το ρυθμιζόμενο σώμα και το αισθητικά ελκυστικό σχεδιασμό, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια κομψή και πρακτική απλίκα φωτισμού για ανάγνωση.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιος είναι ο τύπος της λάμπας που χρησιμοποιεί το φωτιστικό;
Απάντηση: Το φωτιστικό χρησιμοποιεί μια λάμπα CREE LED 3W 300lm 35°.

Ανάλυση: Η λάμπα που χρησιμοποιείται στο φωτιστικό είναι μια CREE LED λάμπα 3W με 300 lumen και δέσμη φωτός 35°. Οι LED λάμπες της CREE θεωρούνται υψηλής ποιότητας και εξασφαλίζουν φωτεινότητα και απόδοση. Η χρήση LED λαμπτήρων είναι επίσης ενεργειακά αποδοτική, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λάμπες.

Ερώτηση 2: Ποια είναι η τάση λειτουργίας του φωτιστικού;
Απάντηση: Το φωτιστικό λειτουργεί σε τάση AC 85-265V.

Ανάλυση: Οι τιμές τάσης AC 85-265V υποδεικνύουν ότι το φωτιστικό μπορεί να λειτουργήσει σε ένα ευρύ φάσμα τάσης, από 85 Volt έως 265 Volt σειράς. Αυτό σημαίνει ότι το φωτιστικό μπορεί να λειτουργήσει σε διαφορετικά ηλεκτρικά δίκτυα σε διάφορες χώρες χωρίς την ανάγκη για επιπρόσθετο εξοπλισμό.

Ερώτηση 3: Ποιο είναι το χρώμα φωτός που εκπέμπει το φωτιστικό;
Απάντηση: Το φωτιστικό εκπέμπει θερμό λευκό φως 2700K.

Ανάλυση: Το χρώμα φωτός που εκπέμπει το φωτιστικό είναι θερμό λευκό στο φάσμα 2700K. Το θερμό λευκό φως έχει μια χαμηλή θερμοκρασία χρώματος και δημιουργεί ένα ζεστό και ευχάριστο φωτισμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, όπως τα σαλόνια, τα υπνοδωμάτια και οι επαγγελματικοί χώροι.

Ερώτηση 4: Ποια είναι η διάσταση του φωτιστικού;
Απάντηση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Μ6.5 x Π20 x Υ20 εκατοστά.

Ανάλυση: Οι διαστάσεις του φωτιστικού είναι Μήκος 6.5 εκατοστά, Πλάτος 20 εκατοστά και Ύψος 20 εκατοστά. Αυτές οι διαστάσεις υποδεικνύουν το μέγεθος του φωτιστικού και μπορεί να βοηθήσουν στην απόφαση τοποθέτησής του σε έναν χώρο.

Ερώτηση 5: Έχει το φωτιστικό ρυθμιζόμενο σώμα ή κατευθυντήριο φως;
Απάντηση: Ναι, το φωτιστικό διαθέτει ρυθμιζόμενο σώμα ή κατευθυντήριο φως.

Ανάλυση: Η παρουσία ενός ρυθμιζόμενου σώματος ή κατευθυντήριου φως σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την κατεύθυνση του φωτός που εκπέμπεται από το φωτιστικό. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει το φωτισμό σε συγκεκριμένα σημεία που τον ενδιαφέρουν περισσότερο, όπως ένα βιβλίο που διαβάζει.

Ερώτηση 6: Ελέγχεται το φωτιστικό με διακόπτη On / Off;
Απάντηση: Ναι, το φωτιστικό είναι ελέγξιμο με ένα διακόπτη On / Off.

Ανάλυση: Η παρουσία ενός διακόπτη On / Off σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να ελέγχει εύκολα το φωτιστικό, ενεργοποιώντας το ή απενεργοποιώντας το, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η GloboStar® παρουσιάζει με υπερηφάνεια το READING 00860 Μοντέρνο Μεταλλικό Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Reading Light CREE LED 3W 300lm 35° AC 85-265V Μονόφωτο Χρυσό με Ρυθμιζόμενο Σώμα Σπιράλ & Διακόπτη On / Off Θερμό Λευκό 2700K Μ6.5 x Π20 x Υ20cm. Αυτό το εξαιρετικά λειτουργικό και κομψό φωτιστικό συνδυάζει την υψηλή απόδοση του CREE LED 3W, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον φωτισμού.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του φωτιστικού είναι το ρυθμιζόμενο σώμα σπιράλ, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει το φως και να δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα για την ανάγνωση ή τον χαλαρωτικό χρόνο του. Επιπλέον, ο διακόπτης On / Off προσφέρει άνετη χρήση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο φωτισμός της απλίκας Reading Light CREE LED 3W 300lm 35° AC 85-265V είναι εύκολα προσαρμόσιμος, ενώ η θερμή λευκή απόχρωση 2700K δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Το μονόφωτο φωτιστικό έχει επίσης ευρεία τάση λειτουργίας (AC 85-265V), επιτρέποντας την εύκολη χρήση σε ποικιλία ηλεκτρικών συστημάτων.

Αυτό το μοντέρνο φωτιστικό τοίχου δεν αποτελεί μόνο ένα αξεσουάρ φωτισμού, αλλά και ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι διακόσμησης που προσφέρει λειτουργικότητα και στυλ στον χώρο σας. Ασφαλώς, αυτό το φωτιστικό απευθύνεται σε όσους αναζητούν την αρμονία του εσωτερικού χώρου τους, τονίζοντας τη σύγχρονη αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Εάν αναζητάτε ένα προϊόν που συνδυάζει την αξιοπιστία, την απόδοση και το στυλ, το READING 00860 Μοντέρνο Μεταλλικό Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Reading Light CREE LED 3W 300lm 35° AC 85-265V είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Ανακαλύψτε την χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα αυτού του εκπληκτικού προϊόντος και δημιουργήστε μια ζεστή και μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Επιλέξτε το READING 00860 Μοντέρνο Μεταλλικό Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Reading Light CREE LED 3W 300lm 35° AC 85-265V και εντυπωσιάστε με τον ποιοτικό φωτισμό και την αισθητική που προσφέρει. Αυτό το φωτιστικό είναι η επιτομή της προηγμένης τεχνολογίας με την κομψότητα που εμπνέει λάμψη και ενθουσιασμό.

Ανακαλύψτε το READING 00860 Μοντέρνο Μεταλλικό Φωτιστικό Τοίχου Απλίκα Reading Light CREE LED 3W 300lm 35° AC 85-265V τώρα και επιτρέψτε στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο να αναδείξει όλο τον κύκλο του φωτός και της αισθητικής.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας