Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής GloboStar® RICEHAT 01666 Vintage Μονόφωτο 1 x E27 Μπέζ Ξύλινο Ψάθινο Μπαμπού Φ70 x Υ25cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® RICEHAT 01666 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής μονόφωτο που έχει σχεδιαστεί με μια ατρακτοειδή μορφή και προσδίδει μια ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο. Το φωτιστικό διαθέτει μια βάση E27, η οποία σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων, κάνοντάς το πολύ ευέλικτο.

Το χρώμα του φωτιστικού είναι μπέζ, που δίνει μια ζεστή και φυσική αίσθηση στον χώρο. Επίσης, ο σχεδιασμός του μπαμπού και του ξύλου κάνουν το φωτιστικό να διακρίνεται για την ποιότητα και την προσεγμένη κατασκευή του.

Το μέγεθος του φωτιστικού είναι Φ70 x Υ25cm, που το καθιστά ιδανικό για να τοποθετηθεί σε διάφορες χώρους όπως το σαλόνι, την τραπεζαρία ή ακόμα και το υπνοδωμάτιο. Η απλή και καθαρή γραμμή του φωτιστικού το καθιστά πολύ ευδιάκριτο και ευπροσάρμοστο σε διάφορα στυλ διακόσμησης.

Επιπλέον, το φωτιστικό παρέχει ένα ομοιόμορφο φωτισμό στον χώρο, καθώς ο λαμπτήρας καλύπτεται από ένα ψάθινο κάλυμμα που διαχέει το φως με μια ήπια αίσθηση.

Η εγκατάσταση του GloboStar® RICEHAT 01666 είναι αρκετά απλή και γρήγορη. Το φωτιστικό έρχεται με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και οδηγίες, που περιλαμβάνουν τον τρόπο συναρμολόγησης και τη σύνδεση στην παροχή ρεύματος.

Συνολικά, το GloboStar® RICEHAT 01666 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπέζ Ξύλινο Ψάθινο Μπαμπού Φ70 x Υ25cm προσφέρει μια μοναδική συνδυασμό φυσικού και μοντέρνου σχεδιασμού, παρέχοντας μια ωραία ατμόσφαιρα και φωτισμό στον χώρο σας. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φωτιστικό που ξεχωρίζει.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

  1. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής του κρεμαστού φωτιστικού GloboStar® RICEHAT 01666 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπέζ Ξύλινο Ψάθινο Μπαμπού Φ70 x Υ25cm;
    Το κρεμαστό φωτιστικό κατασκευάζεται από ξύλο, ψάθα και μπαμπού, προσδίδοντας του ένα ρουστίκ ύφος που ταιριάζει σε διάφορους χώρους διακόσμησης.

  2. Ποια είναι η διάσταση του φωτιστικού GloboStar® RICEHAT 01666 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπέζ Ξύλινο Ψάθινο Μπαμπού Φ70 x Υ25cm;
    Το κρεμαστό φωτιστικό έχει διάμετρο 70 εκατοστά και ύψος 25 εκατοστά.

  3. Πόσες λάμπες υποδέχεται το φωτιστικό GloboStar® RICEHAT 01666 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπέζ Ξύλινο Ψάθινο Μπαμπού Φ70 x Υ25cm;
    Το φωτιστικό διαθέτει υποδοχή για μία λάμπα τύπου E27.

  4. Ποια είναι η χρώματα διακόσμησης του φωτιστικού GloboStar® RICEHAT 01666 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπέζ Ξύλινο Ψάθινο Μπαμπού Φ70 x Υ25cm;
    Το φωτιστικό διαθέτει μπέζ χρώμα, ταιριάζοντας άψογα με το ξύλο, την ψάθα και το μπαμπού που το αποτελούν.

  5. Ποιος είναι ο τύπος φωτισμού που χρησιμοποιείται στον φωτιστικό GloboStar® RICEHAT 01666 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπέζ Ξύλινο Ψάθινο Μπαμπού Φ70 x Υ25cm;
    Ο φωτισμός του φωτιστικού προέρχεται από μία λάμπα τύπου E27, η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

  6. Σε ποιους χώρους ταιριάζει το φωτιστικό GloboStar® RICEHAT 01666 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπέζ Ξύλινο Ψάθινο Μπαμπού Φ70 x Υ25cm;
    Το φωτιστικό ταιριάζει σε διάφορους χώρους διακόσμησης, όπως το σαλόνι, η τραπεζαρία ή η κρεβατοκάμαρα, διαχέοντας ένα ζεστό και φυσικό φως.

Κατόπιν ενδελεχούς ανάλυσης, είμαστε πεπεισμένοι ότι το GloboStar® RICEHAT 01666 Vintage Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 Μπέζ Ξύλινο Ψάθινο Μπαμπού Φ70 x Υ25cm είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει. Μέσα από τον συνδυασμό των μοναδικών χαρακτηριστικών του, των οφελών που παρέχει και των εφαρμογών του, προσφέρει αξία και ποιότητα στον στόχο μας.

Το RICEHAT 01666 δεν είναι απλώς ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής, αλλά ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι από μόδα και σχεδιασμό. Η μοναδική του σχεδίαση, ενσωματώνοντας μπεζ ξύλο και ψάθινο μπαμπού, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο σας. Η διάμετρος των 70cm και η ύψος των 25cm καθορίζουν την εντυπωσιακή του παρουσία, ενώ το μονόφωτο σχήμα του εξασφαλίζει ομοιόμορφο φωτισμό και έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια.

Οι εφαρμογές του είναι ατελείωτες. Από την καλυπτόμενη πισίνα στον κήπο μέχρι την ευρύχωρη κουζίνα ή το εντυπωσιακό σαλόνι σας, το RICEHAT 01666 προσθέτει μια μοναδική αίσθηση στυλ και ομορφιάς. Είναι ιδανικό για εκείνους που αναζητούν να αναβαθμίσουν τον χώρο τους με μια πινελιά κομψότητας και πρωτοτυπίας.

Αναπνέοντας μέσα από το κρεμαστό φωτιστικό RICEHAT 01666, μπορείτε να αισθανθείτε την αυθεντικότητα του υλικού του και την αξιοπιστία της GloboStar®. Κατασκευασμένο με τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών, αυτό το φωτιστικό οροφής είναι ανθεκτικό και ανθελληνιστικό. Είναι μια επένδυση που προσφέρει αξία με τον παράγοντα αντοχής και διάρκειας, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαμβάνετε τη λάμψη και την ομορφιά αυτού του φωτιστικού για πολλά χρόνια.

Ανακαλύψτε τη μαγεία του GloboStar® RICEHAT 01666 Vintage Κρεμαστού Ταβανιού Φωτιστικού και επιτρέψτε του να φωτίσει το χώρο σας με εκλεπτυσμένο στυλ και λάμψη. Πράγματι, αυτό το μπεζ ξύλινο και ψάθινο μπαμπού φωτιστικό οροφής αναδεικνύει την προσωπικότητα του χώρου σας και προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης και κομψότητας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τον χώρο σας με το GloboStar® RICEHAT 01666 και να ανακαλύψετε τον κόσμο του υψηλής ποιότητας και σχεδίασης. Η GloboStar® σας προσφέρει το καλύτερο προϊόν για να ικανοποιήσετε την αισθητική και τις ανάγκες σας. Επιλέξτε την ποιότητα. Επιλέξτε το μοναδικό.

Αγοράστε το στο κατάστημα μας