GloboStar® ROPE 01278 Βιομηχανικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Με Σχοινί Μπεζ, Μονόφωτο, 1 x E27, Διαστάσεις Φ3.5 x 100cm
Αγοράστε το στο κατάστημα μας


Το GloboStar® ROPE 01278 είναι ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής με vintage-industrial σχεδιασμό. Με το μονόφωτο σχήμα και το χαρακτηριστικό καλώδιο σε σχήμα σχοινιού, αποτελεί ένα εντυπωσιακό στοιχείο διακόσμησης.

Το φωτιστικό δέχεται μια λάμπα E27, η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ελευθερία να επιλέξετε τη λάμπα που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ και τις ανάγκες του χώρου σας.

Το μπεζ σχοινί του φωτιστικού έχει διάμετρο 3.5mm και μήκος 100cm, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη αισθητική και στυλ στο χώρο σας. Επίσης, το σχοινί είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και αντοχής, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση.

Το φωτιστικό είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας μια ανθεκτική και αξιόπιστη λύση για τον φωτισμό του χώρου σας. Επιπλέον, η vintage-industrial αισθητική του δίνει μια μοντέρνα αίσθηση σε κάθε χώρο.

Η εγκατάσταση του GloboStar® ROPE 01278 είναι εύκολη και γρήγορη. Μπορείτε να το κρεμάσετε στην οροφή του χώρου σας με τα κατάλληλα εργαλεία και σε λίγα λεπτά θα έχετε ένα εντυπωσιακό φωτιστικό.

Το GloboStar® ROPE 01278 είναι ιδανικό για τη διακόσμηση των σαλονιού, των υπνοδωματίων ή ακόμα και των επαγγελματικών χώρων, προσδίδοντας μια ξεχωριστή και ζεστή ατμόσφαιρα.

Συνολικά, το GloboStar® ROPE 01278 είναι ένα φωτιστικό οροφής με vintage-industrial σχεδιασμό, υψηλής ποιότητας κατασκευή και εύκολη εγκατάσταση. Αποτελεί μια κομψή και λειτουργική επιλογή για τη διακόσμηση κάθε χώρου.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ερώτηση 1: Ποιο είναι το πλάτος του φωτιστικού GloboStar® ROPE 01278 Vintage Industrial;
Απάντηση: Το πλάτος του φωτιστικού GloboStar® ROPE 01278 Vintage Industrial δεν αναφέρεται στις πληροφορίες.

Ερώτηση 2: Πόσο βάρος αντέχει το μπεζ σχοινί του φωτιστικού;
Απάντηση: Δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με το μέγιστο βάρος που μπορεί να αντέξει το μπεζ σχοινί.

Ερώτηση 3: Ποιος είναι ο τύπος λαμπτήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φωτιστικό GloboStar® ROPE 01278 Vintage Industrial;
Απάντηση: Το φωτιστικό GloboStar® ROPE 01278 Vintage Industrial μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα λαμπτήρα τύπου E27.

Ερώτηση 4: Ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο το φωτιστικό;
Απάντηση: Δεν αναφέρεται συγκεκριμένα το υλικό κατασκευής του GloboStar® ROPE 01278 Vintage Industrial φωτιστικού.

Ερώτηση 5: Ποιο είναι το μήκος του μπεζ σχοινιού του φωτιστικού;
Απάντηση: Το μπεζ σχοινί του φωτιστικού GloboStar® ROPE 01278 Vintage Industrial έχει μήκος 1 μέτρο.

Ερώτηση 6: Ποιο είναι το διάμετρος του μπεζ σχοινιού;
Απάντηση: Ο διάμετρος του μπεζ σχοινιού του φωτιστικού GloboStar® ROPE 01278 Vintage Industrial είναι 3.5 μέτρα.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι το GloboStar® ROPE 01278 Vintage Industrial Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής Μονόφωτο 1 x E27 με 1 μέτρο Μπεζ Σχοινί Φ3.5 x 100cm είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει. Με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την πανέμορφη βινταζ αισθητική, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και ζεστασιά σε κάθε χώρο.

Με το ROPE 01278, δεν υπάρχουν όρια στις εφαρμογές του. Από τον καθιστικό σας χώρο μέχρι την εξωτερική βεράντα σας, αυτό το κρεμαστό φωτιστικό θα δείχνει εντυπωσιακό και θα φέρει μια αίσθηση διακόσμησης που θα μαγνητίσει το βλέμμα κάθε επισκέπτη.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του GloboStar® ROPE 01278 είναι η ανθεκτικότητά του. Με κατασκευή υψηλής ποιότητας, αυτό το φωτιστικό θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσθέτοντας αξία στον χώρο σας. Επιπλέον, το ROPE 01278 παρέχει και την ευελιξία να επιλέξετε την κατάλληλη λάμπα που ταιριάζει με την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αγοράζοντας το GloboStar® ROPE 01278, προσφέρετε στον εαυτό σας ένα προϊόν με μοναδική αξία και ικανοποίηση. Αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του χώρου σας, αυτό το κρεμαστό φωτιστικό θα σας προσφέρει ατμόσφαιρα και πρωτοτυπία.

Ό,τι και αν ψάχνετε σε ένα φωτιστικό, το GloboStar® ROPE 01278 έχει όλα όσα χρειάζεστε. Από τον εξαιρετικό του σχεδιασμό μέχρι την ανθεκτικότητά του, αυτό το φωτιστικό θα ενθουσιάσει τους απαιτητικούς αγοραστές. Επιπλέον, μέσω της ξεχωριστής βινταζ αισθητικής του, αυτό το φωτιστικό θα δημιουργήσει μια αίσθηση ζεστασιάς και κρυφής πολυτέλειας σε κάθε χώρο.

Επενδύστε στην ποιότητα και το στυλ του GloboStar® ROPE 01278 και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια αληθινή επικοινωνία του παρελθόντος και του μοντέρνου σε ένα πρωτότυπο φωτιστικό.

[Keywords: κρεμαστό φωτιστικό, βινταζ, πρωτότυπο, σχεδιασμός, ανθεκτικότητα, ατμόσφαιρα, πολυτέλεια, πρόταση αξίας]

Αγοράστε το στο κατάστημα μας